The laundry story. Wasmiddel als luxe verwenartikel.

Wasmiddel, een luxe verwenartikel? Zo heb ik het nog nooit bekeken. Tot ik de producten van The Laundry story mocht uitproberen. De was doen werd ineens een andere ervaring. Liefkozend dartelde ik rond met de flessen wasmiddel en wasparfum. Sniffend aan de flesjes, terwijl ik nadacht over welke keuze ik deze keer zou maken. Wasmiddel is bij The Laundry Story geen gebruiksartikel meer, maar pure verwennerij.

complete pakket

Wasmiddel een luxe

The Laundry story heeft verschillende artikelen. Ik heb een pakket van The Laundry story uitgeprobeerd. De kosten van het Laundry all day pakket zijn €89,95 (inclusief BTW) en bevat:

 • 3 x wasmiddel (bont, wit en extra hygiëne (750 ml. vanaf €8,95 per stuk)
 • 4 wasparfums (235 ml. €14,95 per stuk)
 • wasknijpers
 • een waszak van the laundry story.

Hoe bevalt the laundry story?

Eén van de lekkerste geurtjes (naast je kind en gerechten) die je kan bedenken is dat van pas gewassen kleding of linnen. Dat genot is nu nog groter geworden met de artikelen van The laundry story. Ik ben eigenlijk altijd een beetje van ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’. Zeker als het een gebruiksartikel als wasmiddel betreft. Maar, toen ik de artikelen van The Laundry Story zag, was ik eigenlijk meteen verkocht. Wat ziet dat er prachtig uit! Het is een cadeautje. En dan vind ik het ook nog wel betaalbaar eerlijk gezegd. Normaal gezien gebruik ik Robijn. Dat kost toch ook 8 euro per fles (mits het niet in de aanbieding is). Dan is dit wasmiddel van The Laundry Story iets duurder, maar er zit ook net iets meer in de fles. De wasparfums zijn €14,95 per stuk. En dat gebruik ik eigenlijk normaliter niet.

laundry story

En de geurtjes?

Het wasmiddel ruikt lekker en niet overdreven geparfumeerd. Het middel wordt niet getest op dieren. En als je zoekt naar een ecologisch verantwoord wasmiddel, dan hebben ze dat ook in hun lijn zitten. Toen ik dolblij de artikelen aan mijn man liet zien was zijn reactie Oh nee! Die zit niet te wachten op extra geurende was. Maar, uiteindelijk valt dat mee. Zoals gezegd het is niet overdreven. Wasparfum had ik eigenlijk nog nooit van gehoord, al bestaat dat product best wel al een tijdje. Het wasparfum is er in de volgende geuren:

 • White Musk
 • Beachy Breeze (een bloemige geur van narcis en orchidee)
 • Christal (een combinatie van bloemige noten. Warme tonen van vanille en hout)
 • Water Lily (muskus, hout en Lotusbloem)

White Musk is de meest sterke geur en misschien het meest gerelateerd aan een vrouw. Maar, ruikt wel ontzettend lekker. De geuren van het wasparfum zijn niet overdreven, dus prettig wat mij betreft. Dit product laat de was niet alleen lekker ruiken. Mijn kleding zag er ineens weer hartstikke goed uit. Ik heb bijvoorbeeld een trui die ik graag draag, maar al een beetje verfomfaaid eruit zag. Ineens weer heel mooi! Bovendien is je wasgoed lekker zacht. Alleen maar pluspunten.

Zijn er ook aandachtspunten?

Er zijn niet echt aandachtspunten. Wel vind ik dat er meer wasmiddel nodig is dan wordt aanbevolen. Een half dopje in de wasmachine, is niet voldoende. Ik doe er een vol dopje in, maar dat doe ik normaal gezien ook. En.. ja, even checken bij je partner of deze net zo blij is met dit product als jijzelf. Je moet natuurlijk de geurtjes wel lekker vinden. Mijn man vindt het wasparfum ‘water lily’ het minst opdringerig. De was wordt ook gewoon goed schoon. Dus, wat mij betreft is dit een product dat niet overdreven veel kost, doet wat het moet doen, niet getest is op dieren en er fantastisch uitziet. Kortom, een wasmiddel met veel extra’s. Een genot om naar te kijken én te (geb)ruiken.

laundry story

The laundry Story. Een cadeautje om te geven én te krijgen

Wasmiddel als cadeau geven? Ik ga het doen, ik weet het zeker. Voor mij was het in ieder geval een cadeau om te krijgen en ik heb ervan genoten. Heb jij ook interesse? Bezoek dan de website van Washok. Daar kan je de producten van The Laundry Story verkrijgen. Je krijgt het ook op een leuke manier toegestuurd. En doe natuurlijk vooral mee met onze winactie!

Winactie The Laundry story

We hebben goed nieuws, want bij MamaScrapelle mogen we van washok.nl zo’n Laundry all day pakket (twv € 89,95) weg geven! Kun jij jouw vriend(in), vader, moeder, broer, zus of echtgeno(o)t(e) hier heel blij mee maken? Doe dan zeker mee!

 • Gefeliciteerd Noa
 • Over ongeveer 2 weken maken wij de winnaar bekend in deze blog. Dit wordt aangekondigd via social media. De winnaar ontvangt een mail. Reageer binnen 2 dagen.
laundry story
Footer2 nieuw
Elles
Delen is enorm lief

Elles

Ik ben Elles, 52 jaar, moeder van een 10-jarige dochter en een 16-jarige zoon. Ik blog regelmatig op Mamascrapelle en StoerLeesVoer. Ik hou namelijk van koken, mooie prentenboeken en literatuur. In mijn werk richt ik mij op een verbetering van de samenleving.

103 reacties

 1. Zo wordt de was doen nog eens een leuke, luxe bezigheid 😀. Het maakt het klusje in elk geval wel minder doorsnee!

  • Ik doe mee voor mezelf en ons gezin. Ik vind de was nooit leuk om te doen , maar als het dan weer op zolder hangt te drogen en het ruikt lekker naar frisse was vind ik dat altijd wel fijn. Vele handen maken licht werk, iedereen heeft hier zijn eigen taakjes als het om de was gaat dus al met al valt het ook nog wel mee alles weer fris in de kasten te krijgen haha.. ik maak graag een kansje op dit pakket. Ik ben reuze benieuwd
   Groetjes ilsiee

 2. Graag voor mijn eigen huishouden. Ik heb mijn man zover gekregen dat hij gaat wassen, dus mag hij de geur uitzoeken!!

  • Dat klinkt als een feestje!
   Ik zou ‘m zelf graag willen winnen☺. Zo wordt het doen van die eindeloze berg was vast leuk! Steeds een ander geurtje proberen.

 3. Ohh dat lijkt me zo heerlijk om te mogen proberen .dus zou het graag voor mezelf willen winnen. Ik volg je op instagram en Facebook

 4. Ons gezin wordt wel blij van fris gewassen kleding. Knisperende schone lakens, heerlijk ruikende blouses en shirts. Dus graag! 😊

 5. Ik ben eigenlijk ook van doe maar gewoon, maar als ik je zo hoor, is het wel echt luxe genieten, dus ik doe graag mee, om dit ook eens te ervaren

  • Ik doe graag mee voor mn vriendin en tevens schoonzus patricia hoekstra
   Hun 3de kindje is onderweg en ze is nu altijd al in de weer met de was voor 2 kindjes haha. Dus hoe fijn zou het zijn als het nog eens extra lekker zou ruiken en fris zou zijn

  • Ik ben echt super benieuwd en doe daarom graag mee. Veel over gehoord maar nog nooit zelf gebruikt

 6. Ooh wat heerlijk!!! Nooit gedacht dat de wasmachine mijn beste vriend zou worden, maar met 3 kinderen van 1, 3 en 5 jaar is dat wel het geval. Overuren draait ie, zelfs zo dat ik onlangs zei: ik wil een tweede wasmachine 🤣 die hebben we niet gekocht hoor, maar het wasmiddel is niet aan te slepen hier en van dit soort wasmiddel krijg ik er nog plezier in ook!

 7. Jáááááááááá..!! <3 wat een GEWELDIG en heerlijke verwenpakket van wasmiddel en wasparfum gaan jullie weggeven, WAUW! Ik ben DOL op een frisse en heerlijk ruikende was.. daar kan ik zo van genieten 😀 Dit pakket is dan ook MEER dan welkom! ik waag DOLGRAAG een kansje.. ben ook hééééél erg benieuwd naar de wasparfum!! SPANNEND! MAKE MY DAY! #fingerscrossed

 8. Ow wat heerlijk!
  Hier een echt meiden-huishouden die enorm dol zijn op lekkere geurtjes.
  We doen dan ook graag mee met deze geweldige actie

 9. Ziet er prachtig uit! Net als jij ervaar ik wasmiddel niet als iets mega bijzonders! Dus eigenlijk hem je mij wel nieuwsgierig gemaakt. Ik zou het dan ook graag zelf uit willen proberen.

 10. Wow wat een heerlijk luxe waspakket is dit zou ik dolgraag willen winnen ben er erg benieuwd naar! Zou top zijn om dit te mogen winnen👌🏻🙏🏻❤

 11. Wat een leuke pakket. IDe was, ik denk er eigenlijk nooit over na, maar zie nu in dan het een stuk leuker kan. Ik zou graag kennis maken met deze producten, en ook mijn dochters die inmiddels allebei uit huis zijn mee laten delen in deze verwenproducten voor de was!

 12. Dit zou fijn zijn het te mogen uitproberen, het is eens wat anders dan de gewone producten, hier wordt je vrolijk van

 13. Met een fles wasmiddel hoef ik normaal gesproken niet aan te komen als cadeautje voor mijn vriendin… Maar deze producten van The Laundry Story zullen zeker weten met een vreugdedansje ontavangen worden!

 14. Ik ken het niet. Ziet er mooi uit en het lijkt me wel erg lekker. Ik zou het graag proberen, wassen gaat dan bijna een feestje worden 😉.

 15. Mijn dochter is net het huis uit, die hier nog maar was voor twee kids maar dit is wel een super leuk pakket om met haar te delen!

 16. Graag voor mijn echtgenote (de helft) en mijn dochter (de andere helft). Ze zijn allebei dol op een fris ruikende bed.

 17. Wat een mooie kennismaking zal het zijn met dit heerlijk geurende “The Laundry Story waspakket” Ik word er graag mee in het zonnetje gezet! Niets zo fijn als de lekkere geur van pas gewassen beddengoed. Daar kan ik echt van genieten! Ik was al 35 jaar, maar deze producten ken ik nog niet. Ik ga ze graag in gebruik nemen! Want ik ben nieuwsgierig gemaakt door je blog, daarin lees ik alleen maar positieve berichten. Ik ga het graag zelf ervaren samen met mijn dochter! Die is ook gek op lekkere wasgeuren!

 18. Dit lijkt me zo leuk om te doen, zo wordt de was doen toch even net wat swingender! 👕👗🧦🩲👖

 19. Als meisje van een jaar of 15 won ik ooit eens voor mijn moeder een jaar lang gratis wassen, ik weet nog hoe blij ze hier toen mee was (ik kom uit een gezin van 7 kinderen) nu is mijn moeder (88) al een tijdje alleen maar nog steeds is ze zorgvuldig met haar was.

 20. Ik doe graag mee voor mijn moeder en een beetje voor mijzelf 🙂 wij houden erg van heerlijk geurend wasgoed, vooral beddengoed. Delen vaak tips met elkaar en gebruiken daarom geregeld een ander merk, we zouden dit graag willen proberen.

 21. Wat een heerlijk pakket zeg! Ik doe graag mee voor mijn moeder en mij. Dan wordt het doen van de was zeker een feestje.

 22. Ja, wat een top prijs. Ik zou deze graag voor mezelf en indirect voor de rest vh gezin winnen. De wasmachine maakt hier geregeld overuren. Zo’n lekkere geur maakt dan alles weer goed. Duimen maar

 23. Hallo,

  Graag maak ik kans op deze producten van The Laundry Story voor mijn gezin. We houden alle vier van lekkere geurtjes…

 24. Oh heerlijk, ik hou van lekker geurende was, dus ik loot mee voor mezelf.. geliked en gedeeld op fb. Zo wordt wassen nog leuk.

 25. Ik zou deze producten graag zelf willen proberen. Er is ook nog iemand die alleenstaand is en waar ik de was voor doe, dus diegene profiteert er dan van mee! Dubbele winst dus!

 26. Ik doe mee, misschien dat ik mijn man dan ook aan het wassen krijg. Als het maar lekker ruikt, dan trekt hij alles aan!

 27. Wat een mooi pakket…! Waar de was doen gewoonlijk niet mijn favoriete bezigheid is, zou het dat met dit heerlijke pakket zomaar eens kunnen worden! Ik doe dan ook graag mee voor mij en mijn gezin!

 28. Dit lijkt me geweldig, in plaats van de slingers hang je nu de was op voor een feestje! Ik zou deze heerlijke ervaring graag delen met Kim, die draait nu als jonge arts overuren in het ziekenhuis en daar ruikt het niet altijd even lekker … Dan is een dagje vrijaf niet zoals nu een race om alle was weer weg te werken voordat de volgende dienst weer begint, maar een hele andere story!

 29. Ik sta echt een beetje met de mond vol tanden. Wat een mooi fris set. Ik had er nog nooit van gehoord. Ik doe zeker heel graag mee aan deze super actie . En dan zeker voor mijzelf, ik wil dat wel eens uitproberen.

 30. Ik zou dit e het een leuk kadootje vinden voor mijn zus. Voor haar verjaardag in januari en voor haar nieuwe woning.

 31. Een super leuke winactie, ik doe heel graag mee en ik wil heel graag winnen het liefst voor mezelf voor in mijn nieuwe woning, dan ruikt alles super lekker .

 32. Wat leuk. Ik doe graag mee voor mijn moeder. De waskoningin. Voor wie heeft ze niet de was gedaan. En zelfs toen we op onszelf woonde brachten we de was eerst lekker mee naar huis. Dus ik vind wel dat ze zo’n wasbakken verdient.

  • Ben toch wel heel benieuwd houd van een heerlijke geur aan mijn was. En heb al veel over wasparfum gehoord zou er via deze actie graag kennis mee maken😊

 33. Dit lijkt mij fijn om te winnen.
  En dan die heerlijke geurtjes!
  Ik volg op bloglovin en doe graag mee om mijn dochter hier mee te verwennen.

 34. Ik gun mijn moeder zo’n lekker Laundry all day pakket! Ze heeft zo lang mijn was gedaan en soms doet ze het nog steeds (schaam).

 35. Ik waag graag een kansje voor mijn moeder.

  Ik volg je via Twitter (@Glambertgirl77, bericht geliked en geretweet) en Instagram (Truusje26, bericht geliked).

 36. Wat graag loot ik mee voor dit heerlijk geurende waspakket. Het huis ruikt zalig en dat vind ik altijd een gevoel van luxe!

 37. Wat leuk zeg! Ik zou mijn lieve vriendin Ilona hiermee verrassen! Ze houdt zo van heerlijk geurende was. Hiermee wordt het voor haar echt een feestje!

 38. Wauw, dat klinkt heerlijk! Ze zijn hier in huis erg gevoelig voor geurtjes en hoe lekkerder het ruikt hoe fijner ze het vinden. Dit zou hier erg goed van pas komen!

 39. Wat een heerlijk idee om hiermee het nieuwe jaar te mogen starten.
  En liefdevol en warm 2022

 40. Ik zou graag mijn moeder hiermee verrassen, zij heeft mij namelijk de was leren doen en nu kan ik haar leren hoe de was doen nog leuker en lekkerder kan worden.

 41. Mag ik deze ook voor mijzelf winnen? Ik draai namelijk heeeel veel wasjes uit liefde voor vriendlief en zijn kids. Dus kan deze echt zelf goed gebruiken 😉

 42. Ik doe heel graag mee voor mijn moeder. Haar wasmachine was kapot. Nu is hij gemaakt en kan ze weer heerlijk zelf wassen. Maar ze mist de geur van de wasjes die ik voor haar had gedraaid.

 43. Ohhh het lijkt mij heerlijk, ik doe graag mee. Ik doe graag voor mezelf mee. Zo ga ik de was nog met plezier doen

 44. Ik doe graag mee voor mijn moeder. Zij doet regelmatig de was voor mij en mijn zoontje om mij als alleenstaande moeder wat te ontlasten.

 45. Ik doe erg graag mee voor mijn lieve moeder 😊😊, zou geweldig zijn om voor haar te winnen 😀 Groetjes Anneliese de Waal

 46. Mijn vriendin is zeer gevoelig voor geurtjes. Dus ze draait dagelijks een wasje. Dit pakket zal ze top vinden. Heerlijk geurende kleding.

 47. Lekker ik doe graag mee voor mezelf. Ons wasmiddel is ecologisch verantwoord maar ruikt niet erg fris. Dus wil ik dit graag proberen!

 48. Wat een mooie flesjes zeg! Ik zou ze graag winnen voor mijn zeer lieve ouders 🙂 Maar zou het ook zelf vinden om een flesje te houden, ik ben dol op lekkere geurtjes!

 49. Wassen en strijken zijn m’n favoriete klusjes. Dankzij deze The Laundry set worden deze klusjes nog leuker. Whohohoo, wat een kwaliteit de producten van Laundry!

 50. Ik doe graag mee voor mijn mama. Zij kan een cadeau als dit wel apprecieren. Ze doet soms wel eens mijn was als ik het zelf niet meer onder controle krijg, dus dit zou een gepaste danku zijn hiervoor.

 51. Dat ziet er leuk uit zeg. Ik doe graag mee voor mijn moeder, onze wasmachine is nu al ruim 2 weken stuk en ik mag gelukkig gebruik maken van de wasmachine van mijn moeder. Dus rijd ik elke dag met een wasmand vieze was die kant op, en haal ik 2 uur later weer een wasmand schone was op. Dit pakket zou heel leuk zijn als bedankje.

 52. Voor mijn man, die de was bijna altijd doet. Die springt graag in een heerlijk fris bed. En dan elke keer een andere geur. Net alsof we in een luxe hotelbed stappen.

 53. Nieuwe geurtjes bij de was zijn altijd leuk dus ik doe graag mee om zo’n luxe pakket te winnen! 😍

 54. Graag doe ik mee voor mijn zus! Ze heeft naar haar eerste huis gekocht en dan wil je altijd net alles even leuker dan normaal! En deze producten zien er SUPER fancy uit en als ik jou moet geloven ruiken ze dus echt onwijs lekker!! Daarom doe ik onwijs graag mee! #duimen

 55. Deze wasmiddelen en wasparfum The Laundry story klinken als echte luxe voor mijn gezin! Ik ben erg benieuwd naar de geuren en laat mezelf, man en drie kinderen heel graag verwennen.
  Dan wordt het echt een heerlijk fris nieuwjaar!

 56. Ik doe graag mee. Door chronische pijn loop ik ver achter met de was. Hiermee raak ik toch meer gemotiveerd om er toch echt aan te gaan beginnen. Wat een top actie

 57. Super interessant pakket met een geurtje! Dit wil ik echt heel erg graag uitproberen op mijn toren wasgoed in alle kleuren … Kan altijd nog delen met de buurvrouw.

 58. Zelf doe ik graag mee voor mezelf. Een goed ruikende was vind ik erg belangrijk en in een gezin van 5 heb je veel was. Om deze reden altijd op zoek naar de lekkerste geuren voor de was. Zou graag een kans wagen en deze set uit proberen. Wie weet is het een blijvertje 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.