Skip to Content

De juiste wastafel, een handige luxe

Hoe gaat het met jullie allemaal zo in huis? Hier hebben we onze ups en downs. Ik schreef niet voor niets eerder de blog over mama haar vluchtplekjes. Er zijn momenten dat we helemaal gek worden van elkaar, en momenten dat we juist genieten. Een ding wat wel helder is, is dat we ons huis anders zijn gaan indelen en gebruiken. En de juiste wastafel kan daarin een belangrijk onderdeel zijn!

waskom
Foto: tegeldepot.nl

Thuis

Thuis is nu een veilige haven, een hangoord, een kantoor, een chillplek, een gevangenis… een tsja voor iedereen is het anders. Maar we zullen er voorlopig nog op aangewezen zijn. Het is dan ook niet voor niets dat heel Nederland aan het klussen en verbouwen is geslagen. Zo hebben wij de kamer van onze oudste dochter ‘coronaproof‘ gemaakt. Het is nu een plek waar ze zich echt terug kan trekken. Tegelijk is het ook een plek waar ze lekker ongestoord kan spelen en leren. Het enige wat daar mist is een juiste wastafel.

Gelukkig heeft de kamer van haar zusje een wastafel. Dus als ze dorst heeft, water voor haar planten nodig heeft of haar handen wil wassen dan kan dat daar. Helaas betekent dat wel in de avond dat dit niet mogelijk is, want dan slaapt haar zusje. We moeten dus geregeld even water beneden halen. Ook ik want in onze ouderslaapkamer hebben we ook niet de juiste wastafel, of beter gezegd helemaal geen.

de juiste wastafel

Juiste wastafel

Ook beneden is het soms vechten om de kraan. Altijd als ik net sta te koken en de kraan en wasbak nodig heb, lijkt het wel alsof de kraan een extra aantrekkingskracht heeft. Vieze handen, droge monden en proefjes kunnen dan echt niet wachten opeens. De enige kraan en wasbak die we beneden hebben is die van de keuken namelijk… Het toilet hebben we nog niet opgeknapt. Maar door het vele en intensieve thuisleven plus deze situaties zijn we wel aan het kijken naar de juiste wastafel.

Want zeker met oog op hygiëne tegenwoordig is het erg fijn als er een extra waspunt aanwezig is. En ook als ik het toilet als een ‘mama vluchtplek’ gebruik is het fijn dat ik er wat kan drinken en mijn handen kan wassen. Kan ik er net wat langer vluchten. Wat voor ons de juiste wasbak toilet is? Ik vind een fonteinkom altijd erg mooi maar daar is helaas niet zoveel ruimte voor. Ik denk dan dat ik voor een slim design ga zoals de hardstenen fonteinset Hiriko.

Dromen

Hoe zit het bij jullie thuis? Is het vechten om de kraan? Of heb je een bepaalde droom over de juiste wastafel? Ik weet wel dat we steeds meer elke ruimte optimaal gaan inrichten en benutten en dat dit ook echt nodig is hier. Zo houden we het nog wel even vol.

Footer3

Foto’s met toestemming en in samenwerking met tegeldepot.nl

Selena
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.