Skip to Content

Plak de tekening van je kind op het behang met deze tekenrollen!

Heb jij ooit een kleurplaat opgehangen op de muur? Ik wel, maar nog nooit op deze manier. Met de tekenrollen van nikkel-art kan je de kleurplaat van je kind op de muur hangen! Dat is nog eens een leuk behang.

tekenrollen

Een enorme rol met tekeningen

Tekenrollen van 5 meter lang. Mijn kinderen keken hun ogen uit toen ze elk hun eigen tekenrol gingen uitrollen. Er kwam geen einde aan. Bij elke tekening die tevoorschijn kwam hoorde ik een oohh of aah. Mijn dochter had voor prinsessen gekozen en mijn zoon de rol met dinosaurussen. Het liefste wilden ze gelijk beginnen. De kleurtjes werden uit de kast gepakt en het rol behang op de grond én tafel!

Potloden, stiften, krijt. Het kan allemaal!

Ze begonnen met potlood, maar al snel wilden ze het ook proberen met stiften. Er kwam steeds meer uit de kast. Waarmee je kind ook wil kleuren. Het kan allemaal! Zelfs verf kan je voor de tekeningen gebruiken. Het papier, of moet ik zeggen behang, voelt dik aan. Komt natuurlijk doordat het gewoon behang is. Je kan na het kleuren de tekeningen van je kind gewoon op de muur plakken! Heb je natuurlijk wel een goede lijm nodig. Deze lijm geef ik je mee als tip: Perfax Behanglijm Door de roze kleur zie je waar je lijm hebt gesmeerd. Dit verdwijnt na het opplakken, dus ideaal!

Tekenrollen voor elk kind en elke leeftijd

Nikkel Art heeft wel 53 verschillende tekeningen, dus voor elk kind zit er wel iets bij. En voor elke leeftijd. Zo zijn er twee dinosaurusrollen. Eentje voor het jonge kind en eentje voor de wat oudere kinderen. dat is toch super fijn? En kinderen weten heel goed wat ze wel en niet leuk vinden. Ik weet zeker dat je ook iets voor jouw kind vindt!

Met meerdere kinderen tegelijkertijd

De tekenrollen moesten natuurlijk wel mee naar oma zodat ook hun neefjes en nichtje mee konden tekenen. Dus zo gezegd zo gedaan. Vijf kinderen in de leeftijd van 3 tot 9 leefden zich uit op de tekenrollen. De meisjes natuurlijk met de prinsessen en de jongens op de grond met de dinosaurussen. Ik vond het ontzettend interessant om te zien hoe ze samen te werk gingen. Al overleggend besloten ze wie wat ging doen. Zo mooi om te zien. En dat bracht mij gelijk op een idee!

tekenrollen

Tekenrollen zijn handig voor in je kleuterklas

Kleuters spelen en tekenen nog graag op de grond. Samenwerken is iets dat ze nog moeten leren. Hoe fijn is het om deze tekenrollen daarvoor in te zetten? Je rolt de tekenrollen uit op de grond, zet een aantal leerlingen bij de tekeningen en laat ze samen overleggen wat ze gaan kleuren, welk materiaal ze gebruiken en wie wat doet. Het is super interessant om te kijken hoe ze dit oplossen. Je kan daardoor mooi observeren hoe de kinderen dit aanpakken.

Plak die tekenrollen op je muur!

Zijn de tekeningen klaar? Dan kan je ervoor kiezen om de tekenrollen op je muur te plakken. De tekenrollen zijn namelijk gewoon een behangrol. Dus koop behangerslijm en plak het erop! Zo kan je de kinderkamer nog persoonlijker maken.

Elk jaar een nieuwe tekening op de muur erbij! Zie de tekenontwikkeling van je kind op de muur!

Een ander idee is om een lege rol te kopen. Laat je kind hier elk jaar een tekening op maken. In plaats van een groeilijn, krijg je dan een tekenlijn op de muur van de kamer. Zo zie je in één keer de tekenontwikkeling van jouw kind! Gebruik je liever kleurplaten, dan kan je natuurlijk ook kiezen voor een thema. Hoe leuk is dat?

Wil je ook een tekenrol voor jouw kind kopen? Klik dan hier

Kortingscode voor Nikkel Art

Wij mogen, namens Nikkel Art, jullie een kortingscode geven! Met deze code krijg je 5% korting op het hele assortiment!

De code die je mag invullen is MAMAS5IWL

Voorwaarden:

  • 5% korting bovenop geldende kortingen (tussen 25% en 35%)
  • Geldig t/m 30 juni 2021
  • Vanaf aankoop van €50 (incl. btw, excl. verzendkosten)
  • Geldig op het volledige assortiment

Laat je ons weten waarvoor je de code hebt gebruikt? Wij zijn erg benieuwd!

Footer2
Joyce
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.