Goede schoonmaakproducten van HG – voor een schoon resultaat

Er zijn een aantal van die irritante schoonmaakklussen die je lange tijd uitstelt. Of helemaal niet doet misschien. Zoals het koffiezetapparaat ontkalken. Of de prullenbak schoonmaken. Terwijl het in de basis niet al te veel moeite is, en je heel blij wordt van het resultaat! Dus toch maar aan de slag met deze klusjes. Maar dan wel met goede producten natuurlijk. Wij mochten een aantal HG schoonmaakproducten testen. Doen zij echt wat ze beloven?

HG schoonmaakproducten

Irritante schoonmaakklusjes

Het assortiment van schoonmaakproducten van HG is natuurlijk enorm. En bij iedereen staat er waarschijnlijk wel iets in de kast. Want veel tijd hebben de meeste ouders niet voor het uitgebreide schoonmaakwerk. Dus je wilt wel een goed product dat snel werkt. En de ervaringen met HG zijn eigenlijk altijd goed, bijvoorbeeld de schimmelreiniger die regelmatig wordt ingezet hier in huis.

Maar er is zoveel te doen. Van die kleine klusjes die lang blijven liggen. Bijvoorbeeld je koffiezetapparaat ontkalken. Je gordijnen opfrissen. Of bijvoorbeeld de prullenbak even aan de binnen-en buitenkant schoonmaken zodat het niet naar een vuilniswagen ruikt als je de klep open doet.

Heel blij waren we bij MamaScrapelle met de Moederdag actie van HG. Drie schoonmaakproducten waar iedere moeder, en natuurlijk vader, echt wat aan heeft. Want met niet al te veel moeite, heb je een fris en schoon resultaat. Dat hebben we in ieder geval zelf ook even uitgeprobeerd!

HG schoonmaakproducten 

HG Koffiemachine ontkalker

Echt een musthave is de koffiemachine ontkalker. Je apparaat gaat langer mee, en minstens net zo belangrijk: je koffie smaakt lekkerder. Dus doe dit ongeveer iedere twee maanden, voor de gemiddelde koffiedrinkers. Voor de jonge ouders of hele hardwerkende moeders vaker. Die hebben immers wat meer koffietoevoer nodig. HG koffiemachine ontkalker doet in ieder geval wat het belooft!

ontkalker

HG tegen nare geurtjes in textiel

Een net colbert gedragen wat eigenlijk naar de stomerij zou moeten? Of gordijnen die wel een opfrisbeurt nodig hebben maar die je liever niet in de wasmachine doet? Probeer eens HG tegen nare geurtjes in textiel. Ook ideaal voor als je een mooi shirtje heel graag aan wilt maar het bijvoorbeeld wat muf is geworden in de kast. Even sprayen en het ruikt fris! 

HG tegen stinkende vuilnisbakken

Een stinkende vuilnisbak is geen pretje. Zeker in de zomer gaat dat snel. En dat geldt voor de prullenbak binnen, maar ook voor de grote afvalbakken buiten. Een uitgebreide sopbeurt kan dus geen kwaad af en toe. Maar voor een snelle frisse geur gebruik je HG tegen stinkende vuilnisbakken. Even een dopje poeder erbij, en het geeft een heerlijke frisse geur als je de klep opent!

HG schoonmaakproducten

HG doet wat het belooft

Vrolijk fluitend je huis schoonmaken zit er voor de meeste mensen niet in waarschijnlijk. Zeker doordat je in een gezin wel aan de gang kunt blijven. Daarom wil je in ieder geval dat je producten goed werken, en dat het grondig gebeurt. En dat is met de schoonmaakproducten van HG zeker het geval. Je steun en toeverlaat in het huishouden! Kijk voor het uitgebreide assortiment op de website van HG.

Meer schoonmaakblogs:

Footer2 nieuw
Lianne
Delen is enorm lief

Lianne

Ik ben Lianne, 40 jaar oud en moeder van drie hele lieve jongens. Opgeleid als orthopedagoog en geïnteresseerd in alles rondom opvoeding en ontwikkeling. Hoe kun je als ouder mindful te werk gaan, hoe zorg je voor jezelf en hoe hou je het een beetje leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.