Skip to Content

Tips voor je woning – sneller verkopen door op te vallen

Mocht je plannen hebben om binnenkort je woning te koop of te huur aan te bieden dan is deze blog met tips voor je woning beslist voor jou! Ervoor zorgen dat een woning er beter uitziet of meer opvalt dan de rest van de huizen in de straat, kan er namelijk voor zorgen dat het sneller verkocht raakt. Of misschien heb je net een huis gekocht, en ben je van hetzelfde uitgangspunt als ons team bij Bimago: Een huis weerspiegelt het karakter en de persoonlijkheid van de eigenaar.

We zullen beginnen bij het begin, en uiteraard in het geval van een woning is dat: de ingang!

Je krijgt maar één kans voor een eerste indruk

Gebarsten tegels of overwoekerd onkruid op de oprit kan een totale afknapper zijn voor potentiële kopers, omdat dit boekdelen spreekt over het oog voor detail van de huiseigenaar, en ook naar onderhoud van het huis toe.

Een persoonlijk tintje te geven

Opteer je voor een pronkstuk bij de ingang of versier je de ingang door wanddecoraties aan te brengen. Zorg ervoor dat je het subtiel houdt, want overdrijven zorgt ervoor dat de ingang er overdreven gaat uitzien.

Tips voor je woning

Tips voor je woning Neem de tuin onder handen

Heb je een tuin, maar heb je geen idee hoe je die kunt laten opvallen? Met deze tips voor je woning komt dat goed. Plaats enkele bloemen of planten mocht je het idee van een fontein of zwembad wat te veel vinden. Sprookjesachtige verlichting boven de buitenruimte geeft een indrukwekkend tintje en maakt het een betere plek om barbecues en feestjes te houden.

Plak er een spatwand op

Mocht je het tegelen van een wandpaneel te intimiderend vinden, overweeg dan een accentmuur te maken met felgekleurde verf.

Laat muren stralen – Tips voor je woning

Glanzend behang geeft dimensie aan een vlakke ruimte. Kies voor een vleugje glans met een halfglanzende of glanzende glans om het stijlvol te houden, niet opzichtig, geeft de expert van Bimago ons nog mee.

Voeg een middenstuk toe aan tafel

Waarom zou je op een speciaal etentje of kerstmis wachten om je gewone tafelschikking te verheerlijken? Zoiets eenvoudigs als versgesneden bloemen kan het doen lijken alsof je tijd en moeite in je eettafel hebt gestoken. Een goede tip voor je woning, ook als je het niet doet voor de verkoop of verhuur.

Tips voor je woning

Wek belangstelling op in de badkamer

Er zijn veel decoratie-ideeën voor de woonkamer beschikbaar. Maar woonkamers zijn niet de enige kamers die tot hun recht kunnen komen bij een opvallende muur. Door er een in de badkamer te maken, creëer je een grote impact waar potentiële klanten voor je woning of gasten het niet zullen verwachten.

Pronk met houten vloeren – tips voor je woning

Bij Bimago vinden we dat vloerbedekking door hardhouten vloeren kan vervangen worden om een ruimte groter te laten aanvoelen.

Dit waren de tips voor je woning. We hopen dat je hier wat aan hebt!

Footer3
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.