Huis schoonmaken met HG producten – een snel resultaat

Ik ben geen schoonmaakmens. Tuurlijk is mijn huis niet smerig, het is soms wel wat stoffig en het is gezellig rommelig. Er wordt geleefd in ons huis en regelmatig zijn er kinderen in ons huis te vinden die zich prima weten te vermaken en zich vrij voelen. Dat vind ik veel belangrijker dan een klinisch schoon huis waar geen gezelligheid is. Maar waar kinderen zijn ontstaan vlekken en waar mensen zijn ontstaan virussen en bacteriën. Met de producten van HG kan je je huis schoonmaken op een snelle en fijne manier.

HG producten

HG producten

Ik denk dat iedereen de producten van HG wel kent. In elke grote supermarkt is er wel een hele stelling met producten van HG te vinden. Voor alle mogelijke vlekken, aanslagen en andere viezigheden heeft dit merk wel een middeltje bedacht. Zelf hebben wij altijd de schimmelreiniger in de badkamer staan. Een oud huis en een doucheputje die niet helemaal handig geplaatst is zorgt soms voor wat klein zwarte plekjes die met de spray zo weg zijn. Je huis schoonmaken is dan een nare klus, hij moet gewoon snel en goed gaan.

Huis schoonmaken met kleine kinderen in de buurt

Heb jij kleine kinderen in huis ( of grote kinderen net zo goed) dan herken je vast wel de vlekken in je bankbekleding. Vieze handen, morsen met eten een ongeluk zit in een snel hoekje. Met de HG vlekverwijderaar verwijder je snel vlekken uit bekleding. Geschikt voor tapijt, meubelbekleding en autobekleding. Even insprayen, opvegen met een schone doek en laten drogen is alles wat je nodig hebt. Met kinderen om je heen wil je snel je huis kunnen schoonmaken zonder hier eerst allerlei sopjes voor te moeten maken.

vloeibare ontstopper

Wij hebben eigenlijk nog nooit een verstopping gehad, maar een ontstopper in huis hebben is altijd handig. Teveel haren in een doucheputje, teveel etensresten in de zwanenhals van je wasbak het komt in het beste huishouden voor. Met de HG vloeibare ontstopper ben je snel, grondig en effectief van je verstopping af. Het product hoeft niet verdund te worden of gemengd met een andere vloeistof. Ideaal!

Weg met die ziektekiemen – huis schoonmaken

Sja corona, het blijft ons leven beheersen, ook al keren we langzaam weer terug naar het oude normaal. In de periode dat dochterlief en ik ziek waren en manlief in zelfisolatie ging hebben wij dankbaar gebruik gemaakt van de HG Desinfectiespray. Ik was te ziek om over het huis schoonmaken na te denken, maar deurknoppen waren een kleine moeite. Even in sprayen en met een doek erover heen gaan. Denk ook aan de lichtknoppen, de kraan en de knop van het wc doortrekken. Overal in huis zijn schadelijke ziektekiemen te vinden en als corona in huis is dan wil je de meest vastgepakte plekken extra schoonmaken.

De desinfectie spray van HG doodt maar liefst 99% van de bacteriën. Een ideaal middel om dagelijks te gebruiken bij het huis schoonmaken als desinfecterend schoonmaakmiddel. Bacteriën worden snel gedood en door de spray ben je niet eerst in de weer met een sopje maken.

Voor de verkoopadressen van HG kijk hier

Heb jij producten van HG in huis? Welke gebruik jij?

Lees ook deze blogs

Footer4 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.