Interieur en exterieur, gevelbekleding een verrijking van je huis

Wat zijn we allemaal vlijtige huisbijtjes geworden in deze lockdown. De milieustraat is nog nooit zo drukbezocht, kringloopwinkels worden bedolven onder stapels kleding van uitgeruimde kledingkasten. De Marie Kondo is in vele mensen wakker geworden en ons interieur is al meerdere malen van look veranderd. Een beetje verf, nieuw kleedje en een plantje fleuren het echt op. Maar heb je ook wel eens aan je exterieur gedacht? Ik neem je in deze blog mee naar je exterieur.

Interieur en exterieur gevelbekleding
Foto: plastica.nl

Interieur en exterieur

Interieur en exterieur, binnen en buiten je huis. Heb je daar wel eens over nagedacht? Of ben je binnen nog zo druk bezig dat je geeneens aan de buitenkant hebt gedacht? Misschien dat jouw huis het ook niet toelaat, al is er veel mogelijk. Er zijn dus aan de buitenkant van je huis ook veel leuke opties om het op te knappen. Uiteraard kan je een mooie kleur verf uitzoeken en een schilder laten komen. Of de schilder in jezelf aanspreken. Maar ken je ook gevelbekleding? Dit kan in hout, kunststof, metaal, steen of aluminium uitgevoerd worden. Gevelbekleding van hout heeft mijn voorkeur, ik hou nou eenmaal van de natuurlijke look en het gevoel dat hout geeft.

Geen zorgen, de gevelbekleding van hout is duurzaam gemaakt en onderhoudsarm. Het is dus zeker geschikt voor het weer in ons kikkerlandje. Maar waar keuze is, daar zullen mensen een andere voorkeur hebben en gelukkig is er genoeg keuze in soorten gevelbekleding van Plastica. Je kan een monster aanvragen als je nieuwsgierig bent en je krijgt meer informatie via de website. Ook is er hulp aanwezig van professionals voor je interieur en exterieur vragen.

Interieur en exterieur gevelbekleding
Foto: plastica.nl

Wishlist

Ik heb even gekeken naar wat referenties op de website en ik ben wel een beetje verliefd geworden op de houten gevelbekleding. Wat een prachtige dingen zijn er mogelijk. Heel divers en het is echt een mooie boost van je huis. Uiteraard zitten we meer binnen maar het is wel fijn om je huis van buiten ook een mooie look te geven. Niet alleen van binnen maar ook van buiten, interieur en exterieur! Ik zie nu ook dat ze microwoningen in Tilburg hebben bekleed. Dat vind ik ook al zo tof, microwoningen en tiny houses. Mijn inspiratielijstje is weer mooi aangevuld. Ik was niet zo bekend met gevelbekleding, maar ik ben een beetje verliefd geworden.

Wat vind jij een mooie gevelbekleding? En wat vind jij belangrijker: interieur of exterieur?

Interieur en exterieur gevelbekleding
Foto: plastica.nl
Interieur en exterieur gevelbekleding
Foto: plastica.nl
Footer3

Foto’s in samenwerking en met toestemming van plastica.nl

Selena
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

2 reacties

  1. Bedankt voor de heldere informatie over de gevelbekleding van een huis. Wij hebben nu hout aan de buitenkant, maar dat is aan vervanging of reparatie toe. We overwegen een winterschilder te laten komen, omdat we bang zijn dat de staat van het houtwerk echt niet goed meer is. Gevelbekleding van kunststof klink erg interessant, daar gaan we ons eens verder in verdiepen als het hout niet meer te redden is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.