Woonplezier: vijf redenen waarom PVC vloeren je geven.

Een goede vloer zorgt voor jaren lang woonplezier. Vooral als die vloer ook nog eens onderhoudsvriendelijk is! Een vloer die jaarlijks in de was gezet moet worden of waar geen water op mag komen is niks voor mij. Daarom vijf redenen waarom jij voor vloeren van PVC moet gaan!

woonplezier woonkamer
foto van https://www.pvcvloerenonline.nl/

Vloeren van PVC zijn gemakkelijk te onderhouden

En dat klinkt voor mij als muziek in mijn oren. Deze vloer heeft namelijk alleen een dweiltje nodig en kan er weer tegenaan. Geen gedoe met wax en andere soorten schoonmaakproducten, dus meer woonplezier! Daarnaast kunnen PVC vloeren ook tegen vloeistoffen, dus als je een keertje te nat schoonmaakt kan dat geen kwaad. Ideaal voor een iemand die geen schoonmaakkoningin is en wel eens een emmer water laat omvallen. Ik noem geen namen!

Woonplezier door duurzaam en slijtvast

Mijn laminaat heb ik al 3 keer moeten vervangen. Mede mogelijk gemaakt door een verbouwing en mijn kinderen. Tijdens de verbouwing liet iemand zijn hamer vallen en was er een stuk uit. En mijn jongste liet als baby en peuter vaak haar drinken en andere dingen vallen. Met als resultaat veel krassen. Als ik ga verhuizen neem ik een PVC vloer want die zijn namelijk slijt vast! Dit zorgt voor meer woonplezier!

Makkelijk te vervangen

Misschien wel gek op hetgeen wat hierboven staat, maar mocht er een diepe kras in je PVC vloeren dan is dat gedeelte makkelijk te vervangen. Alleen dat gedeelte wordt eruit gehaald en een nieuw stuk ertussen gezet. Minder gedoe, dus meer woonplezier. Vaak moet je bij laminaat je halve, en soms je hele vloer, eruit halen. Dat hoeft hier dus niet!

Woonplezier kerstboom
foto van https://www.pvcvloerenonline.nl/

Geschikt voor alle ruimte!

Wist je dat PVC vloeren geschikt zijn voor alle ruimtes. Dus ook voor je keuken en je badkamer! Je vloer kan namelijk tegen water en zal niet bol gaan staan. Daarnaast zijn ze erg hygiënisch. Doordat de vloeren volledig vlak zijn kunnen bacteriën en vuil zich er niet aan vasthechten. Dat is ook de reden dat er vaak ook in verzorgingshuizen en keukens PVC vloeren liggen! En dus voor meer woonplezier zorgen.

Voor iedereen zijn woonplezier een eigen look!

Ga jij liever voor tegels? Dan alsnog kan je gaan voor een PVC vloer. Ze zijn namelijk in verschillende vormen, soorten en uitstralingen te vinden. De look van een tegelvloer, maar de voordelen van PVC vloeren. Wie wil dat nou niet? Daarnaast kan je er ook een vloerverwarming onder leggen. Nog meer redenen waarom het je meer woonplezier kan geven. Jouw stijl ziet er namelijk zeker tussen!

Footer3
Joyce
Delen is enorm lief

Joyce

HI, Ik ben Joyce en moeder van twee schatten van kinderen. Mijn zoon is geboren in 2014 en mijn dochter hebben we in 2017 mogen verwelkomen. Onze zoon is hoogsensitief en heeft extreme faalangst. Dankzij hem ben ik nu een expert op dat gebied. Als juf op de basisschool maak ik van alles mee. Kleuter tot groep 8, ik heb ze allemaal gehad. Ik vind het heerlijk om naar mijn werk te gaan en verveel mij geen dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.