Skip to Content

Slimme verlichting in huis met een van de producten van Qnect

De kerstverlichting brandt in vele huizen en tuinen. Sommige mensen laten het 24/7 branden, andere mensen trekken voor het slapen gaan de stekker eruit. Of zetten er een tijdschakelaar tussen. Heb je ooit wel eens gedacht aan slimme verlichting in huis met producten zoals die van Qnect? Ik mag een geweldige set weggeven dus lees gauw verder!

qnect slimme verlichting

Qnect

Speciaal voor de gadget liefhebbers of juist de mensen die van gemak houden. Qnect, een Smart home merk dat slimme producten eenvoudig maakt. Deze producten zijn zo handig. Hiermee kan iedereen zonder veel installatie genieten van slimme producten voor een goede prijs. Op zoek naar meer oplossingen? Ze hebben een uitgebreid assortiment aan stekkers, lampen, camera, deurbel, sensoren en andere producten in het assortiment.

Slimme producten.

Maak je lampen in huis echt slim door ze te verbinden met je wifi-thuisnetwerk. Stel je lampen in op elke gewenste kleur of helderheid; overal en altijd. Slimme verlichting huis terwijl je tv kijkt of als je een boek leest. Je hoeft zelfs niet uit je luie stoel te komen. Deze lamp is eenvoudig in te stellen. Het enige dat je eigenlijk nodig hebt, is een stabiel wifi-netwerk, je ‘qnect home’-app en een Smart Bulb. Deze slimme stekker sluit je eenvoudig aan op je wifi zonder tussenkomst van een hub.

Met een slimme stekker van Qnect kun je overal waar je bent je huishoudelijke apparaten bedienen. En heb jij altijd al eens willen weten hoeveel energie een bepaald product in huis nu echt verbruikt? Met de elektriciteitsverbruikmonitor krijg je een beter inzicht in het stroomverbruik van je apparaat. Misschien ga je wel spontaan minder tv kijken en wat meer een leuk spel spelen met het gezin.

Maar er zijn nog veel meer slimme producten te vinden in hun brede assortiment.

Werkt met Hey Google, Alexa en Siri!

slimme verlichting

Kerstverlichting tip

Tip; plaats de stekker van jouw kerstverlichting eens in een slimme (buiten)stekker. Daardoor bedien je de verlichting eenvoudig met een afstandsbediening of smartphone. Ideaal als je ergens bent en niet meer weet of je de kerstlampjes nou uit had gedaan of wanneer je niet naar buiten wil om het verlichte rendier uit te zetten.

Uiteraard kan dit met elke slimme lamp of stekker die je installeert en lokaal wil besturen met je smartphone of met een simpele afstandsbediening voor als je je telefoon even niet bij de hand hebt.

Waar is deze slimme verlichting verkrijgbaar?

De producten van Qnect zijn beschikbaar bij bedrijven als Karwei of Gamma, maar ook online en via deze link bij Bol. Perfect voor je eigen slimme verlichting in huis.

Winactie slimme verlichting

winactie

Van Qnect ontving ik heel mooie pakket vol handige producten voor je eigen slimme verlichting in huis. Omdat wij thuis al een heel systeem hebben geef ik dit graag weg aan een van onze volgers.

Wat zit er allemaal in:

  • Slimme indoor plug met energiemeting t.w.v. €17,95
  • Slimme LED strip t.w.v. €25,95
  • Outdoor Slimme stekker t.w.v. €14,99
  • Slimme binnencamera t.w.v. €34,95
  • RGB slimme lamp t.w.v. €12,95

Een doos vol producten voor ruim €100 euro dus! Als dat geen mooi cadeau voor de feestdagen is.

slimme verlichting

Wat moet je hier voor doen:

  • Gefeliciteerd Chris

In ongeveer 2 weken wordt er een winnaar bekend gemaakt en dit wordt gemeld op Facebook en Instagram! De winnaar wordt hier genoemd en ontvangt een mail. Reageren binnen 2 dagen anders moeten we iemand anders loten.

Footer4 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Imke

Friday 31st of December 2021

leuk en zeer handig dus ik doe graag mee

Sonja van Hoesel

Thursday 30th of December 2021

Mooie actie! Ik doe mee voor mijn man, hij vind dit soort lampen helemaal fantastisch!

Brii

Thursday 30th of December 2021

Leuk ik doe mee voor mijn broertje

Wessel

Thursday 30th of December 2021

Een gaaf slim pakket voor in ons huis! Nieuwsgierig naar hoe een en ander werkt; leuk om uit te proberen en eventueel uit te breiden.

Frederique

Tuesday 28th of December 2021

Ik doe mee voor mezelf want ik ben bijna jarig. Ik vind het echt een tof pakket om eens uit te proberen. Heb niks slims in huis. Behalve mezelf en mijn kinderen natuurlijk ;)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.