Slimme tuinverlichting voor een kleurrijke zomer en winter

Het voorjaar is begonnen en daarmee is het startsein gegeven om de tuin zomerklaar te maken. Naast bloemen, planten en tuinmeubilair, mag ook verlichting niet ontbreken. Wij hebben geen tuinverlichting meer dus ging ik op zoek naar verschillende soorten tuinverlichting. Mijn oog viel op het merk Innr. Innr, specialist in de slimme verlichtingsmarkt biedt diverse oplossingen voor alledaagse situaties. Met de ‘hele avond van de tuin genieten’ oplossing voorzie je de tuin eenvoudig van slimme tuinverlichting in miljoenen kleuren en verleng je de gezelligheid van binnen naar buiten. Zo kun je in de zomeravonden langer genieten van de fijne sfeer in de tuin.   

slimme tuinverlichting

Innr Outdoor Flex Light Colour

De slimme tuinverlichting zet de toon voor diverse gelegenheden, denk aan een romantisch diner voor twee, een familie picknick in de avond, borrelen met vrienden in de tuin, een barbecue met familie of het WK kijken met de hele straat. De juiste sfeer voor die gelegenheden is gemakkelijk te bepalen met de diverse outdoor producten van Innr. Ik downloadde een Innr-app en kon al snel de buitenruimte koppelen en met 1 druk op de knop prachtige sfeer-scènes opslaan. Zo heb je met 1 druk op de knop de perfecte sfeer bij iedere gelegenheid te pakken.

Er komt geen tijdschakelaar of sensor aan te pas. Gewoon een app die alles regelt. Zo heeft mijn dochter haar favoriete kleurtje paars en blauw al gevonden. Voor de romantische avonden kies ik voor een warme gele gloed en spelen we een spelletje buiten dan kies ik voor helder wit. De tuinverlichting is in een handomdraai te automatiseren zodat de lampen aangaan zodra het gaat schemeren. Dat is niet alleen in de zomer fijn, ook in de winter geniet je zo van je mooie tuin!

De Flex Light snoer van 4 meter heeft bij ons een plekje in de tuin. Zelf twijfel ik nog steeds tussen de loungehoek of mijn hangei. Mijn dochter vind het hangei de beste plek om te genieten van het kleurenspektakel van de slimme tuinverlichting van Innr. Wat vind jij de leukste plek?

Innr Outdoor Smart Globe Light Colour 3-pack

Misschien ben je nog wel op zoek naar een leuk Moederdag cadeau? Geniet jouw moeder het liefst iedere lange zomeravond van de tuin? Deze set van 3 slimme outdoor lichtbollen houdt haar gezelschap tot in de late uurtjes. Ze prikt de lichtbollen door middel van grondpennen eenvoudig tussen de planten in de aarde of hangt ze op boven de loungeset of in een boom. De feestelijke lichtbollen geven een keuze uit 16 miljoen kleuren. Zo bepaalt ze zelf de perfecte sfeer voor elk moment. Kies ’s avonds bijvoorbeeld voor een warm gedimd licht om te ontspannen en als het schemert voor helderwit licht tijdens het lezen. De set slimme tuinverlichting is inclusief losse grondpennen, ophanglussen, kabels, control box en adapter, zodat alles geïnstalleerd kan worden op basis van haar persoonlijke voorkeur. Of kies voor andere buitenverlichting. Er zijn meerdere mogelijkheden die je op de site van Innr kunt vinden.

Slimme tuinverlichting Aansturing via app of stem

De slimme buitenverlichting van Innr dient gekoppeld te worden aan een bridge, zodat je de verlichting kan schakelen, dimmen of van kleur kunt veranderen. Dit kan via de app, een afstandsbediening of met je stem via Amazon Alexa, Google Assistant of Siri Shortcuts. De lampen werken uiteraard met de bridge van Innr, maar ook met die van Philips Hue* en Samsung SmartThings. Met een Amazon Echo 4e gen, Studio of Show 10 heb je geen aparte bridge nodig. 

De bridge kun je gewoon binnen aansluiten, de slimme tuinverlichting kan in een buitenstopcontact. Zodra ik zeker weet waar ik hem ga bevestigen werk ik alle kabels netjes weg uiteraard.

Heb jij jou prachtige tuinverlichting al slim geregeld?

Lees ook deze blog met meer tips voor in en rondom het huis

Footer2 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.