Skip to Content

Hoe creëer je een zo natuurlijk mogelijk interieur?

Je houdt er van, of niet. Maar we weten dat het voor ons als mensen goed is om de connectie met de natuur te houden. Om eens uit te waaien op het strand. Lekker stappen zetten in een bos en om gewoon al dagelijks een blokje om te lopen. Wat als je de natuur in huis wil halen? Daar zijn verschillende leuke mogelijkheden in! Hoe creëer je een zo natuurlijk mogelijk interieur?

Hoe creëer je een zo natuurlijk mogelijk interieur?

1. Opruimen

Er zijn uiteraard diverse opties en invullingen hieraan te geven. Je kan helemaal back to basics gaan en Marie Kondo door je huis laten waaien. Gooi alles weg, of geef weg, en begin met alleen items die je blij maken. Die echt een invulling geven aan jou en je huis. Minder spullen is meer rust wordt er gezegd en ligt dichterbij onze natuurlijke aard. En als je deze basis hebt kan je eens gaan kijken naar je meubels en andere dingen. Hoe creëer je een zo natuurlijk mogelijk interieur? Dit is een goed begin!

Nieuw, opknappen of tweedehands

Met meubels kan je verschillende afwegingen maken. Je kan je eigen meubels eens opknappen en opfrissen. Schuur het op en geef het een nieuw likje verf. Of stoffeer met een nieuw stofje. Dit kan je makkelijk doen met een nietmachinepistool en een stukje stof wat je hebt liggen. Of scoor een leuk stofje in een winkel/op de markt. Ook bestaan er bedrijven die netjes stofferen, maar het zelf proberen is de moeite waard en erg leuk. Ik heb zo een oud krukje snel en simpel opgepimpt. Hoe creëer je een zo natuurlijk mogelijk interieur? Misschien niet heel natuurlijk, maar wel duurzaam!

Uiteraard kan je ook voor tweedehands items gaan of voor nieuw! Nieuw is niks mis mee en er zijn vele natuurlijke woontrends op het moment. Er zijn diverse woontrends binnen “Hoe creëer je een zo natuurlijk mogelijk interieur”. Dit kan van echt basic natuurlijk tot stoer design natuurlijk. Voor elke smaak en elke soort natuurlijk is er wel iets te vinden!

Boomstamtafel

Ik heb zelf thuis een pronkstukje als salontafel. Hoe creëer je een zo natuurlijk mogelijk interieur? Nou voor mij dus met een boomstamtafel. Het is zo fijn om hout in huis te hebben. Het oogt warm, voelt fijn en past wel in elk interieur. Mijn tafel heb ik zelf gemaakt met behulp van creatieve mensen. Maar wat als je dit niet om je heen hebt? En liever keuze wilt hebben van helemaal natuurlijke look tot meer design look? Neem dan eens een kijkje voor een prachtige boomstamtafel op de webshop van Haco!

Accessoires in Hoe creëer je een zo natuurlijk mogelijk interieur?

Om je pronkstuk heen van je meubels kan je gaan aanvullen met fijne accessoires. Ook hierin is veel mogelijk. Hou het vooral simpel. Hoe creëer je een zo natuurlijk mogelijk interieur? Met een aantal toffe planten kom je al heel ver. Wat mooie houten items of van bamboe en de natuurlijke look is er. Wat mooie droogbloemen of pluimen en voilà!

Hoe creëer je een zo natuurlijk mogelijk interieur? Met een opgeruimd huis en een frisse start heb je een goed begin. Als je daarna voor een mooi pronkstuk kiest zoals een boomstamtafel dan heb je meteen al een fijne natuurlijke look. Daarna kan je gaan aanvullen. Er is tegenwoordig zoveel moois te vinden met natuurlijke look. Maar rustig aan hè? Je hebt niet voor niets je huis geruimd. Denk goed na over wat je koopt!

Welke boomstamtafel heeft jouw voorkeur? Helemaal natuurlijk of met stoer design erbij?

plant
Footer3
Selena
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Esentimo

Saturday 30th of April 2022

Hoi, wij zijn Erwin en Alexandra, twee zeer verschillende maar complementaire persoonlijkheden. Tijdens de ganse Corona hetze kwamen we op het idee om (gezien mensen zo vaak thuis zitten) gezelligheid aan te bieden door artisanale geurkaarsen in sojawas te vervaardigen. Gezien dit eerder een seizoensgebonden artikel is kwam er snel de uitbreiding met woonaccessoires en interieur design artikelen. Dit jonge team combineert 11 jaar zakelijke ervaring, creativiteit en ambitie. Als internationale familie: Belgisch/Oekraïens combineren we de bruikbaarheid en het comfort die inherent zijn aan de Europese mentaliteit met de excentriciteit van de moderne Oekraïense creativiteit.

Vincent Rondwijk

Wednesday 8th of December 2021

Ik geloof ook dat velen van ons niet tevreden zijn met hun interieur omdat het te rommelig is. Toen ik wat accessoires weghaalde en meer opbergmogelijkheden toevoegde, merkte ik dat ik mijn woonkamer prima vond zoals die was. Natuurlijk kan je ook beginnen met het verven van een muur om de sfeer te veranderen. Het zijn vaak de kleine dingen die een groot verschil maken.

ellen

Thursday 9th of December 2021

Als je wil samenwerken Vincent mag je mij altijd een mail sturen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.