Gashaard voor een fijne en warme sfeer in huis

Ik vind een kamer met kaarsjes altijd ontzettend sfeervol, maar een open haard wint het uiteindelijk toch nog van de kaarsjes. Wij hebben geen open haard en het onderhoud lijkt mij vreselijk, maar een gashaard is misschien wel een optie. Want zeg nou zelf, zo’n gashaard is toch ontzettend sfeervol?

Gashaard woonruimte
foto van pexels.com

Een gashaard in de slaapkamer

De eerste keer dat ik een gashaard zag was in het huis van mijn tante. En wel in haar slaapkamer. Ik was 15 en wist niet wat ik zag. Ik kende alleen de open haard van mijn open en oma, maar dit dus niet. Mijn tante legde uit dat het een gashaard was. Wat zag dat er toen al sfeervol uit. Toendertijd was het heel uniek, maar nu merk je dat steeds meer mensen gashaarden kopen. Maar waarom?

Sfeervol de seizoenen door

Normaal denk ik aan de winter als ik aan een haard denk, maar ook in de zomer kan het ontzettend sfeervol voelen om die gashaard aan te zetten. Licht verwarmd namelijk. Althans, het geeft je een warm gevoel. Ook als het nog niet donker is, zoals bijvoorbeeld in de zomer. Ik denk dan aan lekker knus bij elkaar zitten, gezelligheid en plezier. Een gashaard kan het hele jaar door, elk seizoen!

gashaard met kerst
Afbeelding van JamesDeMers via Pixabay

In elke kamer een gashaard

Ooit ben ik een plaatje tegengekomen van een gashaard in de badkamer. Ja, je leest het goed, de badkamer. Veel mensen willen ook die ruimte sfeervoller maken. Dus het is niet voor niks dat ik dit als titel gebruik voor mijn blog. Een gashaard maakt ruimtes sfeervoller. Ook dus die badkamer. En ze kunnen trouwens overal geplaatst worden!

Ingebouwde gashaard of vrijstaand?

Het fijne van zo’n gashaard is dat het overal neergezet kan worden. Of je het nu in wil inbouwen of hem gewoon vrijstaand neer wil zetten. Ook heb je haarden die je op kan hangen of neer kan zetten op een tafel. Ideaal voor buiten. Het enige wat je nodig hebt is een gasaansluiting. Zo kan je elke ruimte in je huis kiezen en dus ook jouw werkkamer sfeervoller maken. Wie wil er nou niet een heerlijk vuurtje achter zich tijdens de zoommeeting?

foto van pexels.com

Voor welke ruimte ga jij?

Dus nu mijn vraag aan jou: Voor welke ruimte ga jij? Staat er binnenkort zo’n gashaard in jouw kamer? Als ik ga verhuizen dan ga ik zeker voor een haard in mijn woonkamer. Ik hou ervan om warmte te creëren in mijn woning, dus daar past een haard zeker bij! Heb jij er al een plekje voor bedacht?

Footer3
Joyce
Delen is enorm lief

Joyce

HI, Ik ben Joyce en moeder van twee schatten van kinderen. Mijn zoon is geboren in 2014 en mijn dochter hebben we in 2017 mogen verwelkomen. Onze zoon is hoogsensitief en heeft extreme faalangst. Dankzij hem ben ik nu een expert op dat gebied. Als juf op de basisschool maak ik van alles mee. Kleuter tot groep 8, ik heb ze allemaal gehad. Ik vind het heerlijk om naar mijn werk te gaan en verveel mij geen dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.