PVC jaloezieën. Een keuze voor dit type raambekleding?

Ik had gehoord van PVC vloeren, maar steeds vaker hoor ik mensen ook over PVC jaloezieën en dat ze die aanschaffen. Wat is de reden dat mensen vaker kiezen voor PVC jaloezieën als raambekleding. In mijn blog leg ik het je uit!

raambekleding

Verschillende soorten jaloezieën

Raambekleding in de vorm van jaloezieën zijn er in veel verschillende soort materiaal te vinden. De bekendste is natuurlijk die van hout. Maar zo heb je ze ook van bamboe, aluminium, kunststof en PVC. Elk heeft zijn eigen voor- en nadelen. Sommige zijn erg makkelijk schoon te maken. Sommige geven juist die landelijke look die je zoekt en weer andere zijn zo licht dat ze makkelijk te monteren zijn. Maar waarom kiezen er mensen toch voor PVC?

PVC jaloezieën zijn vochtbestendig

Één van de eerste redenen is het feit dat PVC jaloezieën vochtbestendig zijn. Ze kunnen dus overal in huis geplaatst worden en trekken niet krom wanneer ze vochtig of helemaal nat worden. Dat betekent dat je ze ook in je badkamer kan ophangen! Ook daar kan je nu met PVC jaloezieën de look creëren die jij graag wil.

PVC raambekleding met een houtlook

PVC raambekleding kan je zo maken dat het eruit ziet alsof het hout is. Die nerven die zo mooi zijn? Die kan je dus ook zien bij PVC. Ze kunnen het zo maken dat het er net als hout uitziet. Dat geeft je interieur toch de uitstraling de je graag zou willen hebben. Bijvoorbeeld die landelijke look die je zo mooi vindt! Wist je dat PVC ook goedkoper is dan hout? En daarbij komt dat je PVC veel makkelijker kan onderhouden. Natte lap erover en je bent klaar.

raambekleding

Raambekleding licht van gewicht

Daarnaast is raambekleding van PVC licht van gewicht en dat zorgt ervoor dat het makkelijk te bedienen is. Het verschil kan je goed merken als je er twee naast elkaar hangt, bijvoorbeeld in de winkel. Hout jaloezieën bewegen wat zwaarder dan PVC jaloezieën. Ook het installeren gaat een stuk makkelijker omdat het zo licht is. Dus dat kan je goed zelf doen. Jaloezieën van hout zijn toch een stuk zwaarder en dus moeilijker om te bevestigen.

Genoeg redenen om voor PVC jaloezieën te kiezen als raambekleding

Buiten dat het dus lichter van gewicht is, makkelijk schoon te maken. vochtbestendig is, kan je met PVC alle kanten op! Er zijn zoveel combinaties mogelijk qua kleur en uitvoering. PVC jaloezieën kopen kun je in de winkel kopen, maar ook online kan je goed bekijken wat de mogelijkheden zijn. Soms zijn er pagina’s waar je met iemand kan chatten. Hou je van modern of ga je toch voor landelijk? Met PVC Jaloezieën kan je elke uitstraling creëren die jij wil. Genoeg redenen om te kiezen voor jaloezieën van PVC. Ben jij al overtuigd?

Lees ook deze blogs

Footer3
Joyce
Delen is enorm lief

Joyce

HI, Ik ben Joyce en moeder van twee schatten van kinderen. Mijn zoon is geboren in 2014 en mijn dochter hebben we in 2017 mogen verwelkomen. Onze zoon is hoogsensitief en heeft extreme faalangst. Dankzij hem ben ik nu een expert op dat gebied. Als juf op de basisschool maak ik van alles mee. Kleuter tot groep 8, ik heb ze allemaal gehad. Ik vind het heerlijk om naar mijn werk te gaan en verveel mij geen dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.