Squishmallows Roboyo – een zachte knuffel voor kinderen

Knuffels, bijna alle kinderen die ik ken zijn er dol op en hebben een bonte collectie knuffels. Van zachte kleine fluffie dieren tot grote beesten waar ze heerlijk mee kunnen knuffelen. Mijn dochter heeft sinds kort een grote nieuwe knuffelvriend: Squishmallows Roboyo! Hij is een winnaar in speelgoed van het jaar 2023 en dat snappen wij wel!

Squishmallows Roboyo

Knuffels een musthave voor kinderen

Ik kan me dag nog herinneren dat mijn dochter verliefd werd op een grote hond in de IKEA en het beest perse zelf wilde tillen. Ze kon er op paardje rijden zo groot was hij en ze genoot zo. Ik kon niet anders dan toegeven en het arme beest dat daar werd rond gesleurd voor haar kopen. Nu 6 jaar later ligt hij nog altijd op haar bed en wordt er nog steeds van tijd tot tijd mee gespeeld. Hij heeft twee puppies gekregen inmiddels en heel veel nieuwe vriendjes, waaronder sinds kort Squishmallows Roboyo! Een grote paarse zachte knuffelvriend.

Squishmallows Roboyo

Squishmallows Roboyo

De Squishmallows Roboyo het paarse buitenaardse waterwezen knuffel laat je zien dat buitenaardse wezens superlief en knijpbaar kunnen zijn. Hij maakt deel uit van een grote Squishmallows familie. Gebaseerd op dieren*, Disney figuren* en fantasiedieren*. De knuffels zijn varierend van 19 cm tot 40 cm en er zijn zelfs miniknuffels van 6 cm.

Elk van de ontelbare Squishmallows heeft zijn eigen individuele persoonlijkheid om ze nog dierbaarder te maken voor hun nieuwe mensenvriend. Ze zijn gemaakt van een superzachte, marshmallow-achtige textuur met polyestervezels van hoge kwaliteit – je hebt nog nooit zoiets zachts in je handen gehad!

 • Ga samen met de Squishmallows Roboyo het paarse water buitenaards wezen knuffel naar andere planeten en beleef spannende avonturen.
 • Roboyo is niet alleen geschikt om te knuffelen, maar kan ook gebruikt worden als verzamelobject of stijlvol decoratief accessoire.
 • In een handomdraai wordt deze knuffel van 30 centimeter je beste vriend.

15 Redenen om je kind een knuffel cadeau te doen

Hier zijn 15 redenen waarom je een Squishmallows Roboyo of andere knuffel cadeau zou moeten geven aan een kind:

 1. Troost: Knuffels bieden troost en kunnen een kind geruststellen als ze zich verdrietig of angstig voelen. Knuffels kunnen kinderen troosten tijdens grote veranderingen, zoals verhuizen of het starten van school.
 2. Veiligheid: Een knuffel kan een gevoel van veiligheid en geborgenheid geven aan een kind, vooral ’s nachts.
 3. Emotionele ontwikkeling: Knuffels helpen kinderen bij het begrijpen en uiten van emoties. Kinderen kunnen hun emoties uiten door te praten tegen en te spelen met hun knuffels, wat hun zelfexpressie bevordert.
 4. Verbeelding: Kinderen gebruiken knuffels vaak in hun fantasiespel, wat hun creativiteit stimuleert.
 5. Slapengaan: Een knuffel zoals Squishmallows Roboyo kan helpen bij het in slaap vallen en het bevorderen van een gezond slaapritme.
 6. Stressvermindering: Knuffelen met een knuffel kan stress verminderen en ontspanning bevorderen. Een knuffel kan dienen als een rustpauze of rustige tijd wanneer een kind overweldigd is.
 7. Vriendschap: Knuffels worden vaak gezien als vrienden, wat sociale interactie en empathie bevordert.
 8. Verantwoordelijkheid: Het zorgen voor een knuffel leert kinderen verantwoordelijkheid en zorgzaamheid.
zachte knuffels

Squishmallows Roboyo of andere knuffels nog 7 redenen!

 1. Zelfvertrouwen: Knuffels kunnen fungeren als een bron van steun, wat het zelfvertrouwen van een kind kan vergroten.
 2. Herinneringen: Knuffels kunnen waardevolle herinneringen uit de kindertijd vormen die een leven lang meegaan.
 3. Zintuiglijke ontwikkeling: Het aanraken en voelen van verschillende texturen op de knuffel kan de zintuiglijke ontwikkeling bevorderen.
 4. Ontspanning: Het vasthouden van een knuffel kan helpen bij het ontspannen van gespannen spieren en het verminderen van angst. Squishmallows Roboyo voelt als een lieve stressbal!
 5. Oefenen van sociale vaardigheden: Door interactie met knuffels kunnen kinderen sociale vaardigheden oefenen voordat ze met anderen omgaan.
 6. Verbeelding en verhalen: Kinderen kunnen creatieve verhalen bedenken met hun knuffels als personages, wat de verbeelding stimuleert.
 7. Onvoorwaardelijke liefde: Een knuffel biedt onvoorwaardelijke liefde en acceptatie, wat een belangrijk emotioneel aspect is in de kindertijd.

Het geven van een knuffel aan een kind heeft talloze voordelen voor hun groei, ontwikkeling en welzijn. En zoals mijn dochter zegt, Squishmallows Roboyo ligt ook heerlijk als kussen!

Speelgoed van het jaar 2023

Squishmallows Roboyo is winnaar speelgoed van het jaar 2023.

Dit betekent dat het voldoet aan de kenmerken van Goed Speelgoed. Het is namelijk:

 • Veilig en getest.
 • Origineel en geen namaak.
 • Kwalitatief en optimaal speelplezier bevattend.
 • Zo duurzaam mogelijk.
 • Inclusief.

En ja ik ben het roerend eens met deze punten en snap volledig dat het een winnaar is! Je koopt de knuffel onder andere in de grote speelgoedwinkel of hier bij deze online winkel

Wil jij meestemmen? Dat kan hier! Je kunt zelf mooie prijzen winnen als je je stem uitbrengt.

Nieuwsgierig naar onze andere recensies van Speelgoed van het Jaar 2023 houdt dan deze tag in de gaten!

Footer4 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.