Bling Bling Diamond Charm Jewellery – maak een schitterende sieradencollectie

Op MamaScrapelle zijn al heel veel blogs te vinden over zelf sieraden maken. Creatieve mama’s en dochters zijn natuurlijk de ideale testdoelgroep om deze producten uit te proberen. Dochterlief was enorm enthousiast dat ze weer eens nieuwe sieraden mocht maken. Dit keer met de Bling Bling Diamond Charm Jewellery set van Totum. Ons buurmeisje deed gezellig mee en was net als dochterlief enthousiast. Maar zou ik dat als kritische mama ook zijn?

Bling Bling Diamond Charm Jewellery

Voor mij ligt een superleuk koffertje. Alleen die is al een cadeau op zich. Perfect om bijvoorbeeld sieraden in op te bergen, of een mooie edelstenen collectie. Zelfgemaakte tekeningen of knutselprojecten of misschien wel alle accessoires van je L.O.L. Surprise poppen. De knutselpakketten van Totum zijn hier altijd welkom. Met de Bling Bling Diamond Charm Jewellery gaan kinderen vanaf 6 jaar aan de slag met gekleurd schelpenzand. Nou ja het zijn eigenlijk meer gekleurde vlokken dan zandkorrels en dat geeft een heel gaaf 3D effect!

In de verpakking zit genoeg om 2 meiden heel blij te laten worden. De oe’s en aa’s werden over de tafel geworpen tijdens het uitpakken en het verdelen ging verbazingwekkend makkelijk. Daar ben je als moeder of begeleider van een activiteit toch altijd een beetje bang voor. Dat er ruzie gaat komen, er niet eerlijk verdeeld wordt. Maar de gunfactor was tijdens het maken van deze armbanden hoog bij de buurmeisjes.

Inhoud verpakking Bling Bling Diamond Charm Jewellery

Zoals ik al zei is de inhoud van de Bling Bling Diamond Charm Jewellery genoeg om twee buurmeisjes prachtige sieraden te laten maken. Maar je kunt het ook prima doen met meer kinderen. Je kunt 3 armbanden en 2 kettingen maken. Dus maximaal voor 5 of 6 kinderen als je zelf nog een ketting of suede koord hebt om te gebruiken.

Er zitten suede koorden in voor een armband en een ketting. En metalen hangers voor kettingen en armbanden. Extra uniek is natuurlijk de ketting met de hanger die uit 3 onderdelen bestaat. Daarnaast nog twee leuke glazen potjes met een kurken dop.

Verder zitten er nog 5 zakjes met gekleurde steentjes, lijm en een duidelijke gebruiksaanwijzing.

Handige tips voor de Bling Bling Diamond Charm Jewellery

Zoals je al ziet op de foto’s hebben wij de inhoud van de zakjes van de Bling Bling Diamond Charm Jewellery. in speciale doosjes voor diamond painting gedaan. Dit strooide net wat makkelijker dan vanuit het zakje, die volledig explodeerde, en is bovendien zo makkelijker te bewaren.

Het is ook handig om een dubbelgevouwen papiertje onder het sieraad te leggen zodat je de overgebleven bling bling makkelijker terug kan strooien in het doosje.

Om het suede koord stevig te sluiten heb ik een speciale tang gebruikt om het stevig dicht te kunnen duwen. Deze wordt niet bijgeleverd.

Doordat niet alle lijm en niet alle Bling Bling Diamond Charm Jewellery op is geraakt tijdens het sieraden maken kunnen we nog eens iets versieren ermee. Een saai bloempotje opleuken bijvoorbeeld. Of een pennenbak of … nou ja genoeg dingen om te versieren. Kijk maar naar een Jill aflevering om geïnspireerd te raken.

mooi flesje

Een prachtige sieradencollectie

Het maken van de Bling Bling Diamond Charm Jewellery is verder heel makkelijk. Je doet er een beetje lijm in, strooit de steentjes waar je het hebben wilt en laat het goed drogen. De meiden wilden graag meerdere kleuren steentjes in 1 hanger en daarvoor herhaalden ze het proces van lijm en strooien gewoon een paar keer.

Met mijn eigen tang heb ik dan ook weer handig de oogjes op de hangers bevestigd zodat de sieraden in elkaar konden worden gezet.

Deze dames van 7 en 8 jaar zijn erg enthousiast geworden en raden het aan voor kinderen vanaf 6 jaar. “Erg leuk”, “weer een wat anders, unieke sieraden!”, “mooie kleuren”, “goede maat sieraden”, “het schittert helemaal!”

En ja ik als mama ben ook enthousiast over de Bling Bling Diamond Charm Jewellery. Weinig rommel, sneldrogend en snel gemaakt. En bovenal een stevige kwaliteit waardoor het niet na 1 keer dragen kapot is.

eindresultaat
Bling Bling Diamond Charm Jewellery

Deze sets van Totum lijken de meiden ook erg leuk om te maken:

Footer4
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.