Plantaardige Aziatische borrelsnacks – een vleesvervanger van Meatless Farm

Wij hebben thuis vier plantaardige Aziatische borrelsnacks getest. In de grotere beweging waarin er meer plantaardig wordt gegeten, zie je dat er steeds meer en verschillende producten worden ontwmeaikkeld. Zo kun je gemakkelijk en lekker plantaardig eten. Deze Aziatische snacks zijn van Meatless Farm en wij hebben ze met veel plezier getest als snack tijdens een leuke film.

Meatless Farm: niet alleen Aziatische vleesvervangers

Meatless Farm is een bedrijf uit Engeland die inmiddels ook in Nederland steeds meer plantaardige producten verkoopt, zoals de plantaardige Aziatische borrelsnacks . Zij leveren vooral aan de horeca en je kunt het zelf ook kopen bij de Sligro. Ze bestaan pas 5 jaar, maar maken grote internationale stappen. Ze werken bijvoorbeeld samen met Real Madrid, om gezonder en milieuvriendelijker te eten. Ook leuk: op de website staan allerlei recepten, dus dan kun je gelijk aan de slag.

Getest: plantaardige Aziatische borrelsnacks

Plantaardige Aziatische borrelsnacks : is dat lekker?

Met wat chilisaus erbij hebben we vier plantaardige Aziatische borrelsnacks getest. Je kunt ze klaarmaken in de friteuse, maar gelukkig ook in de oven (aangezien wij geen friteuse hebben). Ze blijven dan wel wat bleekjes, maar qua smaak is het prima. Wij probeerden de volgende snacks:
– Porkless wontons
– Duckless Spring rolls
– Porkless Gyoza’s
– Beefless Samosa’s

Echte Aziatische hapjes dus, die wij kennen van sushi restaurants. Ons oordeel is simpel: wij vonden ze lekker! De springrolls, de kleine loempia’s zijn heel smaakvol, zonder dat het te heftig is. Mijn zoon vond ze erg lekker, maar het deeg van de gyoza’s vond hij nog smaakvoller. De samosa’s zijn wat pittiger, ook lekker. We vonden de porkless wontons het minst, iets teveel limoen/citroen naar onze smaak.

Je kunt deze plantaardige Aziatische borrelsnacks prima zo eten, maar met een chili of ander sausje zijn ze ook lekker. Sommige vleesvervangers zijn echte vervangers, in de zin dat het origineel gewoon lekkerder is. Maar wij vonden deze snacks lekker zoals ze zijn, daarin mis je helemaal geen vlees of andere smaken. Op de site zie ik dat ze ook plantaardige versies hebben van kipnuggets en gehaktballetjes, die gaan we ook nog een keer testen!

Lees ook deze blogs met reviews van de Meatless Farm producten

Meatless Farm – vleesvervangers

Meatless Farm – gehakt en hamburgers

Anouk
Delen is enorm lief

Anouk

Leuk dat je mijn blog hebt gelezen! Ik schrijf met veel plezier mee op MamaScrapelle over reizen en uitjes, films of andere leuke dingen die voorbij komen. Samen met mijn zoon Mels trek ik er graag op uit, en we vinden het altijd leuk om nieuwe dingen uit te proberen. Naast MamaScrapelle schrijf ik ook mee op stoerleesvoer.nl, want lezen is mijn favoriete hobby. Ik werk verder in de zorg en probeer sportief te zijn en blijven door naar de sportschool te gaan of te gaan hardlopen.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.