Skip to Content

Baby Annabell Active, een pop met geluiden en beweeglijk lichaam

Baby Annabell, wie heeft deze pop niet in huis? Nou wij dus, tot voor kort. We hebben wel menig andere pop maar mijn oudste dochter speelt niet meer echt graag hiermee. Daarbij dacht ik dat mijn jongste dochter, een woelmuis ofwel wiebelbil en stuiterbal, niet echt vriendelijk zou omgaan met poppen. Ik had over beide dochters niet meer dan ernaast kunnen zitten. De Baby Annabell active komt dus als geroepen, want van beide dochters heb ik iets heel moois gezien in hun spel. En dat is dankzij deze prachtige pop ter ere van het 25-jarig bestaan van Zapf Creation.

Baby Annabell active

Baby Annabell active

Een babypop vol kenmerkende geluiden en functies representeren de 25-jarige ontwikkeling van Baby Annabell. Dit is na BABY born het belangrijkste speelgoedmerk in het assortiment van Zapf Creation
We gaan een stukje terug in de tijd. In 1998 bracht Zapf Creation een innovatie in de speelgoedmarkt uit: Baby Annabell®. Deze pop zag er namelijk niet alleen uit als een baby, maar beschikte ook over levensechte functies die kenmerkend en typisch zijn voor baby’s. Nu, 25 jaar later, wordt het jubileum van Baby Annabell® gevierd met de release van Baby Annabell Active. Dit is een zachte pop van 43 centimeter met meer geluiden en functies dan ooit tevoren. Er zijn drie varianten beschikbaar: Annabell (lichte huid), Alexander (jongen) en Leah (donkere huid). Voor ieder kind is er dus een bijpassende baby.

Baby Annabell Active 43 cm is een elektronisch functionele pop met een schattige uitstraling, ontworpen voor kinderen van 3 jaar en ouder. Annabell heeft een passie voor babygymnastiek, een actieve bezigheid die poppenouders samen met de baby kunnen uitvoeren. Dit om lekker in beweging te blijven en nieuwe geluksmomenten te creëren. Lekker bewegen is mogelijk omdat de armen en benen van Baby Annabell® eenvoudig te buigen zijn. Hierna reageert ze met enthousiaste geluidjes om het plezier dat ze heeft. Na de gymnastiek is Baby Annabell® moe en valt ze vredig in slaap. Haar kleine oogjes sluiten zich en er is een zachte zucht hoorbaar.

Nog meer in petto

Naast nieuwe functies die gerelateerd zijn aan babygymnastiek heeft Baby Annabell Active nog veel meer in petto. Zo reageert ze op kietelen en kan ze met mondbewegingen aan haar speentje of flesje zuigen. Ook laat ze regelmatig een vrolijke lach horen en zelfs scheetjes en boertjes worden nagebootst. Dit tot groot genoegen van mijn dochters kan ik alvast verklappen.

Door kinderen een liefdevol ouder-kind rollenspel te laten spelen met Baby Annabell® kunnen zij hun sociale, cognitieve en motorische vaardigheden leren verbeteren. Spelen met de babypop heeft namelijk positieve effecten op de ontwikkeling van het kind. Het bevordert vooral de verbeelding en communicatie. En ook op het gebied van cognitieve ontwikkeling, creativiteit en taal kunnen zij hierdoor stappen maken. Het spelen met de interactieve pop ondersteunt bovendien de oog-handcoördinatie en de fijne motoriek van het kind. De zorgzaamheid en voorzichtigheid word gestimuleerd en een zachte en verzorgende kant komt tot bloei of uiting.

Adviesprijs en beschikbaarheid

De nieuwe Baby Annabell Active 43 cm-poppen zijn nu verkrijgbaar in de Benelux bij onder andere Bol.com, Dreamland en Toychamp. Iedere variant van de pop heeft een adviesprijs van €79,99 en wordt geleverd met een rompertje, mutsje, ketting, slabbetje, drinkfles en een baby-album met stickervel.

  • Baby Annabell-pop met levensechte functies.
  • Reageert op aanraking en beweging.
  • Maakt realistisch, fantasierijk rollenspel mogelijk en stimuleert de ontwikkeling van verantwoordelijkheidsgevoel en empathie.
  • Vereist batterijen (niet inbegrepen). Baby Annabell Interactive Annabell (43 cm) met speelpakje en muts. Inclusief slabbetje, fles, speen, ketting en babyalbum met stickervel.
  • Vanaf 3 jaar
  • In 3 varianten

Deze pop bestel je onder andere bij Bol.com

Lees vooral even verder voor onze ervaring!

Ervaring Baby Annabell Active

Ik heb zelf eerst Baby Annabell Active rustig uit de verpakking gehaald. Dit ging vrij eenvoudig. Je hebt alleen een schaar nodig. In een apart zakje zitten alle accessoires. De pop zelf moet je even opendraaien met een schroevendraaier en hier 3 AA batterijen indoen. Deze zitten niet bij de pop geleverd. Hierna is de pop klaar om te knuffelen.

Ik had de Baby Annabell Active thuis gezellig neergezet toen mijn dochters uit school kwamen. Ook had ik de vergeten babybak weer neergezet. Direct bij binnenkomst gingen ze meteen los met de babybak. Mijn oudste dochter vond haar oude poppen en ging ze meteen groeperen en moedertje spelen. Mijn jongste dochter wist me te verrassen door opeens een zorgzame en zachte kant van zichzelf te laten zien. Hoog tijd om haar kennis te laten maken met de nieuwste aanwinst!

Voorzichtig

Heel voorzichtig pakt ze de Baby Annabell Active van me over. Ze wiegt de baby en begroet haar. Ze knuft en danst en leert haar kennen. Ik vind het heel bijzonder om mijn stuiterbal zo rustig en zacht te zien omgaan met iets. Ze fluistert lieve woordjes, vraagt of ze honger heeft en geeft haar speen. Ik had dit veel eerder moeten aanbieden aan haar!

Nou is de Baby Annabell Active ook wel echt een fijne pop. Het lichaampje is zacht, de interactie is vriendelijk en motiverend. En de scheetjes en boertjes zijn een leuke bonus. Mijn dochter spelen samen vadertje en moedertje, maar één keer hebben ze ruzie en moet ik Annabell redden.

Baby Annabell Active is verrassend echt een succes en sindsdien spelen mijn dochters weer graag met de poppen. De kwaliteit is zoals je gewend bent van dit merk. Let wel op dat je de pop geen echt water geeft, dat kan bij deze niet. De stem van Annabell is ook echt lief, de liefste die ik tot nu toe heb gehoord bij een pop. Wij zijn verliefd op deze pop en het is dan ook een goede cadeautip!

Baby Annabell Active

Lees ook deze blogs

Footer4 nieuw
Selena
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.