Zozoville monsterlijke puzzels en spellen – een hit

Ik ben gek op monsters. Enge, lieve, grote, kleine, mij maakt het niet uit. Vaak zijn monsters onbegrepen wezens die er gewoon anders uitzien. En soms zijn het gewoon enge wezens en is het heerlijk om te griezelen. Zozoville monsterlijke puzzels en spellen zijn dus perfect voor in mijn huis. De monsterlijke illustraties zijn geweldig en we kunnen niet wachten om hier thuis deze items uit te testen.

Zozoville monsterlijke puzzels en spellen

Zozoville

In september lanceert Tucker’s Fun Factory het merk Zozoville op de Nederlandse markt. Zozoville is bedacht door Johan Potma en Mateo Dineen. Dit zijn 2 kunstenaars met een grote liefde voor monsters. Ze geloven dat er in ieder van ons wel een monstertje schuilt en niemand perfect is. Ze plaatsen de monsters in herkenbare situaties. Tegelijk weten ze de monster zo te tekenen dat je ze wilt knuffelen. Nu bestaat hun collectie uit kussens, schilderijen, kalenders, prenten, posters en volwassen puzzels. En sinds september 2020 zijn daar Zozoville monsterlijke puzzels en spellen voor kinderen!

Zozoville monsterlijke puzzels en spellen voor kinderen

Wij gaan de puzzel met 100 stukjes, domino en memory testen. De verpakking valt meteen al op. Geweldig! Zoveel oog voor detail en zoveel liefde voor wat gemaakt is. Mijn 6 jarige dochter kan niet wachten en begint met de puzzel. Zozoville monsterlijke puzzels en spellen voor kinderen gaat beginnen.

Zozoville monsterlijke puzzels en spellen
Zozoville monsterlijke puzzels en spellen

Puzzel

De puzzel zit in een ronde koker. Daarin zit ook een tekening van de puzzel zelf. Meteen een mooi voorbeeld. Nog voordat we gaan puzzelen verliezen we ons al in de prent. Wat is er veel te zien! Een mama of papa monster met een kindje in bed. Ze lezen uit een boek Peter Pan, en op de boekenkaft staat een lief pannetje. Zo leuk! Volgens mijn dochter is het een mama in bed, en naast het bed zien we een vissenkommetje waar een muisje aan het hengelen is. De puzzel zelf is uitdagend maar prima te doen. En tijdens het puzzelen zie je nog veel meer moois wat verstopt is in de tekening. Het tijdschriftje met de Hulk is ook zo lief. Een bijzondere puzzel, met een mooi verhaal en we gaan deze nog vaak maken!

Dominospel

Eigenlijk hadden we niet vaak dit spel gespeeld omdat we het wat saai vonden. Maar wat had ik me vergist. Dit spel sluit perfect aan bij de belevingswereld van mijn 6 jarige dochter! Het duurt niet lang, is wederom geweldig getekend en je pakt het zo snel erbij. De monsters zijn kleurrijk, de ogen kan je tellen, en die dingen zorgen weer voor een extra leerelement erin. Buiten het leren is het gewoon echt heel leuk en hebben we al vele rondes gespeeld. Ik heb voor het eerst mijn dochter echt fanatiek een spel zien spelen en voor de winst zien gaan steeds. Superleuk dankzij Zozoville monsterlijke puzzels en spellen voor kinderen.

Zozoville monsterlijke puzzels en spellen

Memory

Dit zijn gewoon allemaal kleine kunstwerkjes. Een memory spel vol met kleine knuffelbare verhaaltjes. Voordat we gaan spelen zitten we ook eerst alle plaatjes goed te bekijken. Ik zie een bekend figuur voorbijkomen, Monsta! Dit boek hebben we een leuke review van gedaan en nu zie ik dat dit dezelfde illustrator is; Mateo Dineen. Ook doet het me denken aan Mark Ryden, een kunstenaar waar ik fan van ben. We zijn uiteraard ook het spel zelf gaan spelen van Zozoville monsterlijke puzzels en spellen voor kinderen.

Zozoville monsterlijke puzzels en spellen voor kinderen, ik kan kort zijn; geweldig! Er is nog een puzzel van 200 stukjes voor als je meer uitdaging zoekt. De website is ook het bezoeken waard om je in hun toffe wereld te dompelen. Leuke cadeautip ook voor verjaardagen en feestdagen!

Zozoville monsterlijke puzzels en spellen

Zozoville monsterlijke puzzels en spellen voor kinderen te koop

Wil jij ook spelen met de monsterlijke puzzels en spellen van Zozoville? Bestel ze dan bij spellenrijk!

Footer4 nieuw
Selena
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

25 reacties

  1. Wat ontzettend gaaf!! Ik heb hier een monsterliefhebber in huis, maar hij wil nooit spelletjes doen 🙁 misschien dat het hiermee wèl lukt 😉 en anders vindt zijn zusje het zeker ook heel gaaf (en een beetje spannend)

  2. Spelletjes zijn altijd leuk en memory stimuleert het geheugen ook nog eens. win win 😉 als ik nou win (haha), dan kunnen we dit leuke memoryspel gezellig na het eten met het hele gezin spelen.

  3. Geweldig echt super leuk deze memory met monsters, zeker voor mijn kleinzoon die in een periode is dat alles wat met monsters te maken heeft echt super gaaf vind. Hierom alleen al zou ik het fantastisch vinden om dit samen met hem te gaan spelen!!

  4. Ik doe erg graag mee voor de jongens, zullen ze geweldig vinden, ze houd3n er van spelletjes spelen met vrienden, waag graag een kans voor ze ?? Groetjes Anneliese

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.