Skip to Content

Op zoek naar een nieuwe hobby: Schilderen op nummer

Ik ben crea. Mijn dochter noemt mij knutselmama en de buurmeisjes knutselbuurvrouw. Ik ben altijd bezig met iets creatiefs verzinnen om met mijn dochter te doen, met meiden die komen spelen en ook de verjaardagsfeestjes die ik heb georganiseerd met vriendinnen bevatten altijd een thema. Het lijkt eigenlijk wel of ik altijd op zoek naar een nieuwe hobby ben.

op zoek naar een nieuwe hobby

Op zoek naar een nieuwe hobby

Het leuke aan bloggen vind ik dan ook dat je altijd weer wat nieuws kunt uitproberen. Zo heb ik diamond painting geprobeerd op de Kreadoe waar ik rond mocht lopen, de producten van Glitterbaas waar ik best wel verslaafd aan ben geraakt, maar ook het creatieve speelgoed voor kinderen vind ik leuk om gezellig mee te doen. Maar naast mijn drukke leven als leerkracht, student, bloggen en mama zijn moet ik eigenlijk ook nog ontspanning hebben. Dus ik moet op zoek naar een nieuwe hobby!

Ontspanning is belangrijk

Ontspanning is immers heel erg belangrijk. Nu ik zo druk bezig met de verlanglijstjes voor kinderen kwam ik ook weer op schilderen op nummer. Dat vond ik vroeger als kind heerlijk om te doen! Met zo’n klein penceeltje met precisiewerk al die kleurtjes opzoeken en schilderen.
We hadden ook vaak Bob Ross aanstaan en ik vond het magisch wat hij allemaal met die kwasten kon doen. Het leek zo simpel, maar als je het dan probeerde na te doen leek het altijd nergens naar.

Schilderen op nummer

Voor dochterlief heb ik schilderen op nummer paarden in mijn winkelmandje op Bol staan, maar voormezelf wilde ik iets uitdagenders. Iets om gezellig in de kerstvakantie te gaan doen. Open haardje aan, wijntje erbij, muziekje aan en aan tafel samen gezellig schilderen. Maar wat dan?

Zal ik kiezen voor schilderen op nummer landschappen zoals de 4 seizoenen boom of het prachtige groene woud?

op zoek naar een nieuwe hobby

Of kies ik voor een foto van de Japanse tuin uit Den Haag die ik zelf heb gemaakt en echt een herinnering is. Een plekje waar ik graag naar toe ga om te genieten van de prachtige kleuren uit de natuur.

Er is in elk geval genoeg keuze en ik heb nog even om na te denken! Misschien ga ik wel op zoek naar een nieuwe hobby die iets totaal anders is dan creatief bezig zijn.

Even denken.. Nee, nee dat valt ook af, uhm nee niks voor mij, nee absoluut niet. Mhmz lekker koken.. ja kan.. Ach wie hou ik voor de maling, crea zit in mijn bloed en daar krijg ik ook weer energie van! Lezen en knutselen it is!

Wat is jouw hobby? Of ben jij ook op zoek naar een nieuwe hobby? Ken je Kleuren op nummer al?

ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.