Wekkers voor kinderen – een nuttig cadeau voor de feestdagen

Ben jij op zoek naar een nuttig cadeau voor de feestdagen dan kun je ook denken aan wekkers voor kinderen. Een klok op de kamer kun je niet vroeg genoeg mee beginnen! Allereerst om ze te leren vanaf hoe laat de kinderen op mogen staan en later zodat ze zelf verantwoordelijk worden om op tijd hun bed uit te komen. Ik vertel er je alles over.

slaaptrainer

Slaaptrainer voor kinderen

Misschien heb je als peutermoeder wel gehoord van een slaapwekker voor kinderen. Zijn de oogjes open dan mag je kind uit bed stappen om bij zijn ouders te kruipen of naar beneden gaan. Zijn de oogjes dicht dan is het slaaptijd.  Slaapproblemen bij peuters en kleuters komen veel voor en daar heb je als ouder last van in je eigen nachtrust. Omdat jij als ouder door wil slapen, om een gezellige ouder te blijven, is een slaaptrainer perfect om als nuttig cadeau te geven. Deze handige én schattige slaaptrainer met LED verlichting vertelt je kind precies wanneer het tijd is om uit bed te komen en wanneer het beter is om nog even in bed te blijven.

De wekker heeft stickers zodat je kindje hem helemaal kan personaliseren. De Akso slaaptrainer en wekker voor kinderen beschikt over een USB-lezer waardoor je de favoriete liedjes of verhalen van je kind kunt afspelen. Als je merkt dat je kind rustig wordt van jouw stem, maar je bijvoorbeeld niet altijd de mogelijkheid hebt om een verhaaltje voor te lezen voor het slapengaan, kun je met de microfoon van tevoren een verhaaltje inspreken of een liedje zingen.

Wekkers voor kinderen

Als kinderen dan wat groter worden hebben ze geen slaaptrainer meer nodig, maar willen ze vaak nog wel een nachtlampje naast hun bed. Met deze nieuwe serie wekkers voor kinderen krijg jij vast een blij kind thuis!

De nieuwe Bigben kinderwekkers met nachtlamp in de vorm van een panda (Bao), konijn (Baxter) en kikker (Trevor) zorgen ervoor dat ieder kind vrolijk zijn bed uitkomt. De wekkers met nachtlamp beschikken over drie verschillende wektonen die op verschillende volumes instelbaar zijn. Met de ingebouwde nachtlamp, die heel eenvoudig in- en uit te schakelen is, zijn donkere slaapkamers verleden tijd. Een prachtige èn praktische accessoire in iedere kinderkamer!

De Bigben wekkers voor kinderen met nachtlamp zijn heel eenvoudig te bedienen. Trek aan het oor en activeer het licht, druk op de arm en pas de intensiteit aan. Trek aan het andere oor om het alarm te activeren en het op de gewenste tijd af te laten gaan. De lichtintensiteit op zijn buik is naar wens aan te passen zodat de ruimte nooit té licht of donker is. Een kind kan de was doen!

Wekkers voor kinderen met wisselbare frontjes

En dan heb je nog de kinderen die geen schattige kinderwekker meer naar hun bed willen hebben staan. Ze hebben geen nachtlampje meer nodig, en zijn hard op weg om tieners te worden of zijn het inmiddels al. Deze doelgroep is er nog niet altijd helemaal uit wat ze leuk vinden, en houden nog van veel verandering op hun kamer. De wekkers voor kinderen met wisselbare frontjes van Bigben zijn dan ook ideaal om aan hun cadeau te doen. Van lieve dieren als honden en paarden, stoere voetballers en alles er tussen in. Er is ontzettend veel keuze in wekkers met wisselbare frontjes!

Bigben Kids zorgt ervoor dat je elke dag op een andere manier wakker wordt met deze wekker met verwisselbare frontjes. Met een breed assortiment in diverse thema’s fleurt de wekker iedere slaapkamer op. Zo zijn er dinosaurussen, safaridieren, paarden en grappige hondjes. Elke wekker heeft drie verschillende unieke wekgeluiden die passen bij het thema. De kinderwekkers hebben tevens een snooze functie. De lichtsterkte van het led-scherm is aanpasbaar en kan ook helemaal uitgeschakeld worden zodat het kind ongestoord door kan slapen. De wekker voor kinderen werkt op netstroom maar heeft ook een back-up batterij in geval van stroomuitval.

Wij ontvingen de paardenwekker voor kinderen en ik ben onder de indruk van hoe mooi de frontjes eruit zien. Alles wordt keurig netjes verpakt. Kinderen kunnen naast de frontjes ook nog kiezen voor verschillende melodieën om mee wakker te worden. In ons geval zijn het paardengeluiden. Kies je voor voetbal dan krijg je bijvoorbeeld stadion geluiden te horen, en kies je voor dieren dan krijg je weer andere geluiden te horen. Heb je meerdere kinderen in huis en hebben ze allemaal wekkers voor kinderen met andere frontjes, dan kan het een gezellige ‘beestenboel’ worden rond opstaan tijd!

Wakker worden met een FM radio

Wil jouw kind liever wakker worden met de FM radio? Ook daar zijn er wekkers voor kinderen voor.

Met deze Bigben kinderwekker met projector en geluidseffecten kun je na een nacht magische dromen, op gepaste wijze wakker worden. Je kunt de digitale projectiewekker instellen op drie verschillende wekgeluiden in eenhoorn-thema! Deze Bigben eenhoorn wekker laat je ook midden in de nacht zien hoe laat het is, dankzij de verstelbare projector die de tijd op het plaffond of de muur kan aanduiden. Dankzij het vrolijke design hoort deze projectie wekker op de kinderkamer helemaal thuis.

De Bigben RR30 wekkerradio is de wekker voor ieder die van katten houdt en wilt wakker worden met FM muziek. Deze wekker kan verder met twee alarmtijden worden ingesteld. Word wakker met je favoriete FM radiozender of via de buzzer. De grote knoppen aan de zijkant zorgen ervoor dat je de Bigben RR30 wekkerradio makkelijk kan bedienen.

Deze compacte Bigben RR60NG wekkerradio is ideaal voor kinderen die niet van gekke printjes of frontjes houden. Het strakke, rechthoekige design van deze wekker zorgt ervoor dat je hem op een prominente plek altijd kwijt kunt. Deze wekker voor kinderen beschikt over buzzer-functie, FM radio en een instelbaar display met grote en makkelijk bedienbare knoppen.

Welke wekkers voor kinderen vind jij leuk? Heb jij ze al op het verlanglijstje van je kind gezet?

Footer4 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.