Heel veel glitterpret met de Glitter Dots Sparkle Station Deluxe van Crayola

Tijdens onze vakantie naar Centerparcs namen wij een hoop spullen om te reviewen mee. Een daarvan was de nieuwe Glitter Dots Sparkle Station Deluxe van Crayola. En wat een glitterfeest was dat! ( sorry schoonmaker van ons huisje )

Glitter Dots - Sparkle Station Deluxe

Glitter Dots Sparkle Station Deluxe

De Glitter Dots kenden wij al van onze review vorig jaar. Toen kregen we alleen de Glitter Dots en deden hiermee houten doosjes versieren. We vonden het toen al erg leuk, maar de nieuwe set Glitter Dots Sparkle Station Deluxe is pas echt gaaf!

Glitter Dots - Sparkle Station Deluxe

Wat zit er in de verpakking?

In de verpakking zitten twee sets met verschillende kleuren Glitter Dots. Hiermee kun je 4 kaarten beplakken waar uitsparingen inzitten voor de dots, en er zitten 4 witte kartonkaarten in.

Een knutselmat kun je gebruiken om met de roller en een plastic folie de dots uit te rollen met een van de 4 vormen uit te stanzen. Zo kun je ook nog je eigen kaarten maken! De 4 dikke kaarten zijn uitgestansd zodat je ze kunt ophangen met de bijgeleverde glitterende touwtjes. Daarnaast zit er nog een handig schrapertje in om de platgewalste glitter dot netjes van de knutselmat af te halen.

Glitterpret

Zoals ik al zei vonden de meiden de Glitter Dots Sparkle Station Deluxe echt fantastisch! Ze zijn uren zoet geweest met deze speelset en nog zijn de glitter dots niet op. De kaarten zijn versierd, maar nog niet volledig ingekleurd. Er is heel wat gemengd met de glitters wat een heuse glitterpret opleverde en echt alles zat onder de glitters. Een dag later zat het nog in hun haar en op de vloer. Wat hebben ze gelachen en wat zijn ze zoet aan het knutselen geweest.

Een tip: Rol de glitter dots niet te plat uit, dan is het namelijk best lastig om de vorm van het knutselblad af te halen, ondanks het gebruik van het schrapertje. Er zitten twee doorzichtige vellen bij. Wij hebben er met 2 kinderen maar 1 gebruikt omdat er 1 roller inzat.

Het mengen van de kleuren vonden de meiden super leuk om te doen ook! Wij bewaarden de restjes van de vlakken inkleuren hiervoor.

Een mooie kaart voor mama en papa, een mooie kaart voor het nieuwe buurmeisje en gewoon voor zichzelf om op te hangen met de touwtjes die meegeleverd zijn.

De Glitter Dots Sparkle Station Deluxe is trouwens niet alleen voor meiden die van knutselen en glitters houden, ook voor jongens is het zeker geschikt! De twee kaarten die zich in de ruimte afspelen vinden de creatieve jongens ook super leuk om te maken. En ik kan zo al een paar jongens in mijn vriendenkring die ook dol zijn op roze en glitters! Dus laat die handjes maar lekker kliederen en knutselen. Goed voor de fijne motoriek en met die mooie kaarten die ze maken weten ze vast wel wat andere mensen weer blij te maken! Opsturen naar een opa of oma die ze al veel te lang niet hebben gezien bijvoorbeeld!

Specificaties Glitter Dots Sparkle Station Deluxe

Glitter Dots - Sparkle Station Deluxe

Crayola, geschikt vanaf 5 jaar voor meiden en ook voor jongens!

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Daarnaast hebben we ook nog een boekenblog: www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.