Skip to Content

Gabby’s Poppenhuis, een magische speelhuis van ongeveer 60 cm hoog

Ken jij Gabby al van Netflix? Nee? Nou niks aan de hand hoor. Gabby’s Poppenhuis is ook zonder dat je de tv-serie kent een geweldig leuk speelitem. Ken je het wel en is je kind fan? Dan willen ze zeker weten hun fantasie en spel loslaten op dit speelhuis van ongeveer 60 cm. Met geluid, een lift en een app die je activeert door middel van een qr-code. Reis met ons mee naar deze magische en vrolijke wereld.

Gabby’s Poppenhuis

Speel in je eigen poppenhuiswereld met het Gabby’s Poppenhuis en breng de magie van Gabby’s Dollhouse tot leven. Dit fantastische poppenhuis voor kinderen is meer dan 60 cm hoog en zit bomvol fantastische functies om te ontdekken, waaronder een toren met verassing doosjes, werkende krulstaartlift, geluiden en nog veel meer! Dit fantastische poppenhuis is het ultieme cadeau voor kinderen vanaf 3 jaar. Het ideale poppenhuis cadeau voor verjaardagen, vakanties of welke gelegenheid dan ook. Maar ook oudere kinderen zullen genieten van de veelzijdigheid van dit speelhuis.Mijn beide dochters, 4 en 9 jaar, zijn er gek op!

Wat kun je allemaal beleven in Gabby’s poppenhuis?

Breng de magie van de tv-serie Gabby’s Dollhouse tot leven. Met zijn op een kat geïnspireerde vorm en kleurrijke details ziet het er net zo uit als het huis van tv-serie. Met een Gabby-pop-actiefiguur van 8,9 cm, Pandy Poek-figuur, meubilair voor elke kamer, drie accessoires en twee verassing doosjes kun je direct aan de slag. Net als in de tv-serie kun je een verassingsdoos in de toren laten vallen en op de knop drukken om hem op te halen. Maak hem open voor een verrassing binnenin.

Open het poppenhuis en druk op de knop aan de voorkant om liedjes, geluiden en zinnetjes van de tv-serie te horen. Met zoveel kamers en verrassingen om te verkennen, kun je je fantasie gebruiken om eindeloze avonturen te spelen met Gabby en haar beste maatje Pandy Poek. Ontspan op de kleurrijke bank van de muziekkamer in Gabby’s Poppenhuis en open de deur van de boom om een gast te onthullen op de achtergrond van de kamer.

de kamers in Gabby's poppenhuis

Nog meer plezier

Krijg je trek terwijl je op ontdekking bent in Gabby’s Poppenhuis? Draai de tafel in de keuken om van ontbijt naar diner. Maak vervolgens een ritje in de krulstaartlift en schuif hem omhoog om elke verdieping te bereiken. Help Gabby haar handen te wassen in de badkamerwastafel of ga op zoek naar een kleurrijke verrassing in het toilet. Laat Pandy Poek lekker uitrusten en ontspannen onder de speeltent in de slaapkamer. Laat je creativiteit de vrije loop op de ezel van de knutselkamer en geniet van de glijbaan in de speelkamer.

Als je de bovenste verdieping bereikt, klap je het dak naar achteren om op de zolder te spelen. Voeg nog meer kamers toe aan je speelgoedhuis met de luxe kamers, elk apart verkrijgbaar – schuif de kamers rechtstreeks in de muren van het poppenhuis. Voor eenvoudig opbergen na een dag vol plezier kun je Gabby’s Poppenhuis met of zonder de luxe kamers sluiten.

doos verpakking dollhouse

Inhoud Gabby’s poppenhuis

  • 1 poppenhuis
  • 1 Gabby-pop-figuur
  • 1 Pandy Poek-figuur
  • 8 meubelstukken (o.a.een bank, glijbaan en tafel)
  • 2 poppenhuis pakketjes
  • 3 accessoires
  • 1 gebruiksaanwijzing

Scan voor een laatste verrassing de QR-code in een van de verassing doosjes om een speciale beloning te ontgrendelen in de gratis Gabby’s Poppenhuis-app – beschikbaar op iOS en Android.

Er zijn dus ook losse poppetjes, items en luxe speelkamers te verzamelen. Dat maakt Gabby’s Poppenhuis tot een goed cadeau voor de verlanglijstjes van je kinderen. Tijdens verjaardagen, feestdagen, diploma’s etc zet je gewoon die setjes op het verlanglijstje!

Wat vinden wij van Gabby’s Poppenhuis?

De doos is al indrukwekkend, groot en kleurrijk. Mijn dochters kennen Gabby niet van Netflix, ik heb het wel eens voorbij zien komen. Maar dat mag het plezier zeker niet drukken want mijn meiden zijn zwaar onder de indruk van de imposante doos. Samen pakken we het uit. Gabby’s Poppenhuis moet je zelf in elkaar zetten. Er zit een handleiding bij en helaas voor mij moeten we ook hier zelf stickers plakken. Niet mijn kwaliteit. Maar wonder boven wonder plakken deze stickers goed en gaat het zo goed als perfect.

Mijn dochters kunnen niet wachten en gaan meteen al spelen met de twee poppetjes en extra items. Ook wordt de mobiel erbij gepakt om de qr-code te scannen. We downloaden de app en zo kunnen ze ook digitaal in de wereld van Gabby’s Poppenhuis duiken. In één doosje zit nog een extra qr-code die je extra dingen geeft in de app.

Bouwen maar

Het in elkaar zetten is niet moeilijk maar je bent wel even bezig hiermee. Tijdens het opbouwen maakte ik me even zorgen dat niet alles lekker op elkaar aansloot maar eenmaal af en het werkt prima! Onderin gaan 3 normale batterijen en dan kan ook de geluidenpret beginnen. Er zit 1 knopje die diverse geluiden afwisselend maakt. Mijn dochters vinden dit helemaal gaaf. Net zoals de lift, de pakketjesbuis en de zolder die je kan openklappen. Gabby’s Poppenhuis is voor hun een feestje om mee te spelen.

Ik zie het wel als volwassene maar heb wel zoiets van, de luxe setjes zouden het wel leuker maken. Ik vind het misschien wat karig. Maar nogmaals dat ben ik als volwassene, mijn dochters vinden het helemaal prachtig en spelen al vele dagen hiermee. En met de app. Ze zijn ook gek van het thema katten dus dat is wel een match. Inmiddels gaat de tv-serie op Netflix nu ook aan.

Voor op het verlanglijstje

Ik vind de diverse patroontjes in het huis heel tof. Maar ook de kleine deurtjes die verstopt zitten zijn een erg leuk detail. Gabby’s Poppenhuis is echt magisch spelen en de geluiden zijn een toffe toevoeging. Inmiddels heb ik de luxe kamers, extra setjes en poppetjes op ons verlanglijstje gezet. Ideaal om weer cadeaus te hebben als mensen iets willen geven of als er iets te vieren valt. Ook is het leuk om iets te sparen.

Dankzij dit magische speelhuis* zijn we de wondere en kleurrijke wereld van Gabby’s Poppenhuis gedoken. Dit is een fijne en vriendelijke wereld waar plezier wordt gemaakt. En met veel plezier spelen mijn dochters hiermee!

Mijn jongste dochter wil nog graag het toilet met regenboog poepie uitlichten, dus bij deze! En mijn oudste dochter heeft de luxe set met badkamer en katten zeemeermin als eerste op haar lijstje voor de uitbreiding.

Gabby's poppenhuis toilet regenboog drol

Linkjes Gabby’s Poppenhuis

Footer4 nieuw
Selena
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.