Tips voor thuisonderwijs: Bring Home The Fun campagne van Hasbro

Terwijl miljoenen gezinnen wereldwijd door de coronapandemie thuis moeten blijven, lanceert speel- en entertainmentbedrijf Hasbro een campagne die ouders en kinderen een hart onder de riem steekt met hun tips voor thuisonderwijs: Bring Home The Fun.

Tips voor thuisonderwijs

Dat we tips voor thuisonderwijs en dan met name het leuke gedeelte van thuisonderwijs nodig hebben dat blijkt wel na een rondje bellen met vriendinnen. We zijn moe van alle ballen de lucht inhouden. Moe van het constant corrigeren van onze kinderen en hun eigenwijzigheid op het luisteren van onze tips bij hun huiswerk. Maar we snappen ook dat het nodig is en willen onszelf, maar ook de oudere mensen zoveel mogelijk gezond houden. Dus we bikkelen door, want heej wij zijn vrouwen en bovenal moeders en we kunnen alles!

Bring home the fun tips van Hasbro

De campagne bring home the fun, geeft ouders en verzorgers tips en middelen om de kinderen op een leuke manier thuis bezig te houden.

Onderdeel van de campagne is een internationale website. Hier is o.a. te zien hoe medewerkers van Hasbro zich thuis redden in deze lastige tijden. De site geeft ook tips en middelen om waardevolle tijd samen met je kinderen door te brengen en de spanning te verlichten. Speltips, challenges en ideeën hoe je spellen en speelgoed kunt gebruiken om de hersenen van kinderen te stimuleren. Maar ook suggesties hoe om te gaan met emotionele stress.

Op de site vinden bezoekers onder andere:

  • Knutselideeën voor Play-Doh;
  • Challenges met NERF blasters om kinderen lekker in beweging te houden
  • Leuke content van Transformers, Power Rangers en My Little Pony
  • Inspiratie voor ouders en verzorgers om spelplezier in huis te stimuleren met nadruk op creativiteit en gezelligheid samen.   

We vinden het enorm inspirerend te zien hoe onze merken als Play-Doh, Monopoly en Nerf in deze nieuwe omstandigheden ontspanning en troost bieden aan zowel ouders als kinderen, zegt Katrien van Basten Batenburg, hoofd marketing Hasbro Benelux. “We hopen dat de Bring Home The Fun campagne gezinnen kan helpen om in deze moeilijke periode op een leuke en gezellige manier de tijd door te brengen. Samen spelen, samen lachen, het haalt de druk even van de ketel en is daarom belangrijker dan ooit. Ik kan alleen maar zeggen: ruim elke dag tijd in om even te spelen, het liefst samen met je kinderen. Rustig iets knutselen met Play-Doh, of als je kinderen wat groter zijn een leuk spel, of lekker rondrennen met NERF blasters.

Cordaan speelt mee

Als onderdeel van de campagne doneert Hasbro Benelux speelgoed aan 4.000 cliënten van zorgorganisatie Cordaan. In Nederland wordt Bring Home The Fun ondersteund met een online- en tv-campagne. Dit doen ze onder meer op StukTV Live, op vrijdag om 16:00 uur. Hasbro vraagt het publiek om mee te praten en hun foto’s en tips te delen op social media onder #bringhomethefun. In samenwerking met: Cordaan en Bookspot

Tips voor thuisonderwijs met bring home the fun

Kijk hier voor de #bringhomethefun inspiratie. Heb jij nog andere leuke tips voor thuisonderwijs?

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.