junior doolhof frozen van Ravensburger gesloten

Heb jij een dochter of zoon die gek is van Frozen? En vind je het leuk om samen spelletjes te spelen dan is verder lezen een aanrader want samen met dochterlief hebben wij Junior Doolhof Frozen getest en wij mogen 2 spellen weggeven!

Doolhof van Ravensburger

Doolhof Ravensburger

30 jaar Doolhof van Ravensburger. Dat moet gevierd worden. Speciaal hiervoor is er een gelimiteerde jubileumuitgave beschikbaar met 2 spellen in 1 en de Junior Doolhof Frozen.

Speel doolhof in het licht of zoek in het donker naar de lichtgevende schatten.

Steeds weer verrassend

Vind jouw mysterieuze voorwerpen en wezens. Maar welke gang leidt uiteindelijk zonder obstakels naar de juiste plek? Het lijkt zo gemakkelijk; door een gangkaart in het labyrint te verschuiven rechtstreeks op je doel af. Maar net als je er bijna bent verschuift een andere speler het bord en kun je weer opnieuw beginnen. Onvoorspelbaar en verrassend blijft dit spel een succes generatie na generatie. Geen wonder dat Doolhof alweer 30 jaar miljoenen mensen betovert.

Voortdurend in beweging

Doolhof verveelt nooit want het speelbord is altijd anders. De speler die uiteindelijk al zijn schatten (schatkaarten) in de juiste volgorde heeft bereikt én zijn speelfiguur weer naar het startveld heeft kunnen leiden, is de winnaar. Maar daar heb je wel wat geluk, behendigheid en ruimtelijk inzicht voor nodig.

Doolhof Ravensburger

Glow in the dark

Het extra Doolhof spel bij deze jubileumuitgave begin je net als de basisvariant in het licht. Zodra een speler zijn of haar schatten allemaal heeft gevonden, is het tijd om de nacht-schatkaarten erbij te pakken en te verdelen. Doe daarna het licht uit waarbij geesten en schatten oplichten in het donker. Hoe spannend is dat? Heb je al je nacht-schatten gevonden (hierbij maakt de volgorde niet uit), ga dan snel terug naar het startveld. Lukt dit je als eerste, dan mag je als beloning één van de drie munten omdraaien en pakken. Nu is het tellen geblazen. Wie heeft de meeste punten? Elke gevonden dag-schat levert 1 schatpunt op, elke gevonden nacht-schat levert 2 punten op. De speler die het spel heeft beëindigd krijgt ook nog eens punten voor de omgedraaide munt (1,3 of 5 punten). De speler met de meeste punten wint het spel.

Doolhof Limited Edition is te koop voor €33,94 bij bol via mijn affiliatelink

Junior doolhof Frozen

junior doolhof frozen

Zelf heb ik ooit het spel het betoverde doolhof van Ravensburger gekregen! Hier heb ik echt jarenlang met veel plezier mee gespeeld samen met mijn broertje en moeder. Helaas bezitten wij het spel niet meer, maar voor dochterlief hebben wij een nieuw spel mogen testen. De junior doolhof Frozen.

junior doolhof frozenjunior doolhof frozenjunior doolhof frozen

Het spel bestaat uit een speelbord met 9 vaste gangen, 12 schatkaarten, 15 gangkaarten en 4 pionnen. 4 kaarten zijn aan 2 kanten bedrukt, je kunt dan namelijk een kruispunt toevoegen op het bord om het spel wat makkelijker te maken. Zeker een tip voor de eerste keer om het spel ietwat makkelijker te houden en dan de moeilijkheid steeds verder op te voeren.

junior doolhof frozen junior doolhof frozen

Het spel is zeker een aanrader en helemaal voor Frozen fans een ideaal en gezellig december cadeau!

Junior Doolhof Frozen is te koop voor  €19,99 bij bol nu 16,99 via mijn affiliatelink.

Winactie Junior Doolhof Frozen

Junior Doolhof Frozen

Deze week maak jij kans om een Junior Doolhof Frozen editie te winnen. Leuk een extra cadeau voor in de zak van Sinterklaas of voor onder de kerstboom natuurlijk! En ik mag er zelfs 2 weggeven!

Wat mag je hiervoor doen?

  • Like dit bericht op Facebook, Delen is lief maar niet verplicht
  • Laat hieronder een reactie achter voor wie jij mee doet om dit spel te winnen
  • Niet verplicht maar extra winkans is volgen op twitter, instagram, pinterest 

Disclaimer

Facebook Comments

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!