Winactie: Verzameltrends 2018 van Hasbro

Als mama van een bijna 6 jarige moet ik zeggen dat ik lichtelijk gek wordt van de verzameltrends die gaande zijn. Helemaal in dit feestelijk seizoen waarin we zitten waarin kinderen verwend worden. Dat ze verwend worden is helemaal prima, dat zijn we zelf ook vroeger als kind. Maar al die keuzes aaaahhhhhhhh om gestoord van te worden! Ik leg je graag iets uit over de verzameltrends 2018 van Hasbro! 

Verzameltrends 2018

Nu heb ik als mama blogger misschien nog iets meer kennis van al die verzameltrends dan een “gemiddelde moeder” ( ik weet verkeerde woordkeuze want niemand is gemiddeld haha) die werkt, geen blogs leest, geen reclamefolders ontvangt en (wijselijk) alle reclame’s doorspoelt op televisie. Of gewoon alleen maar Netflix kijkt dat kan ook tegenwoordig haha

Ik ontvang natuurlijk persberichten, lees andere blogs, en pluis wel de reclamefolders helemaal uit. Maar dan nog kan ik het al die verzameltrends niet meer bijhouden! Waar komt die verzamelwoede toch vandaan?

Verzamelen

Ik heb vroeger postzegels gespaard en samen met mijn broertje hadden we flippo mappen vol. Ben heel erg benieuwd of die nog eens terugkomen trouwens als verzameltrend! Verzamelen gaat terug naar de oertijd, waar het een manier was om te overleven. Zonder voedsel kwam je de winter echt niet door. Noten en zaden verzamelen is geen noodzaak meer, maar die verzameldrang zit diep in ons geworteld.

Pronken met je collectie is natuurlijk super cool. Of dat nou als volwassene je speciale collecties whisky is, elke week een ander speciaal biertje drinken, of je verzameling handtassen / schoenen/ sieraden. Iedereen spaart wel iets! Het voelt heerlijk om eraan toe te geven! Ook kan je je met een fijne verzameling onderscheiden en er misschien zelfs aanzien mee winnen. Ja die verzamelstrends zijn zo gek nog niet he als je er even goed over nadenkt.

Verzameltrends speelgoed

Kinderen zijn enthousiaste verzamelaars. Horen ze op televise “verzamel ze allemaal” dan kunnen ze daar maar moeilijk weerstand aan bieden. Begrijpelijk want jij als volwassene hebt ook niet perse een rem als het op nieuwe tassen, schoenen, speciaal biertjes of  whisky flessen aankomt!

verzameltrends 2018

Veel verzamelcollecties zijn goed betaalbaar en prima cadeautjes of zakgeld items. Vanaf een jaar of vijf zijn kinderen in staat om voorwerpen en onderwerpen te categoriseren. Zo ontwikkelen ze een oog voor detail en stellen ze doelen. Ze willen tenslotte graag hun verzameling compleet hebben. Behalve leuk en spannend is verzamelen dus ook nog leerzaam en goed voor hun ontwikkeling. ( ja goed excuus toch haha)
Natuurlijk kennen we allemaal de verzameltrends wel van L.O.L en Ready 2 Robot, Lego, Duplo, Barbie en ga zo maar door. Sommige van deze producten zijn wat duurder dan anderen. Anderen zijn weer bekender en ouder. Ach er is zoveel te verzamelen!

Hasbro

Zoek je nog leuke verzamelcadeau-ideeën voor de kids? Hasbro heeft dit najaar verschillende verzamelcollecties die ook nog eens heel betaalbaar zijn en waar je ook nog echt leuk mee kunt spelen. Ideaal dus ook nog als schoencadeautjes of als aanvulling voor je adventskalender.

Lost Kitties

verzameltrends 2018

Lost Kitties zijn poesjes met cattitude: érg eigenwijze katjes die gewoon doen waar ze zin in hebben. Ze zijn dol op avontuur en altijd op zoek naar wat lekkers. Houd de koelkast in de gaten, want voor je het weet is alle vis verdwenen! En zijn ze moe van het spelen? Dan doen ze gewoon een dutje, op je toetsenbord bijvoorbeeld.

verzameltrends 2018

Van de verliefde Bonbon tot de luie Nap-Kin, Eugene met z’n bolle buikje en Cheesy, die zo hard van de pizza snoept dat zijn koppie erin vast zit…. hun nieuwsgierigheid brengt ze regelmatig in de problemen. Of in een melkpak: kattenkwaad in een box. Het is nu tijd om de Kitties te bevrijden uit de kleine melkpakjes.

verzameltrends 2018

In elk Lost Kitties melkpakje zit een Lost Kittie verstopt in de klei, een sticker en 2 accessoires.

Richtprijs: € 5,99


Lock Stars

verzameltrends 2018

Geheimen zijn er om bewaard te worden. En hoe kan dat beter én leuker dan in deze hippe Lock Stars? Bij elke lockstar zit een persoonlijk sleuteltje. Die volgens mij niet echt werken om te openen, maar leuk is het wel! Kinderen denken dat alle diepste geheimen veilig blijven voor volwassen ogen.

verzameltrends 2018

Omdat elke Lock Stars zijn eigen, unieke persoonlijkheid en uiterlijk heeft zijn ze ideaal om je eigen identiteit mee uit te dragen. Op het schoolplein zie je ze straks terug aan schooltassen, jassen, of schoenen. Er komen dit jaar 96 verschillende varianten op de markt, dus de verzamelmogelijkheden zijn ein-de-loos. Bij elke Lock Star zit ook een verrassings-mini-Lock Star.

verzameltrends 2018

Richtprijs: € 5,99

 

My Little Pony: Cutie Mark Crew

verzameltrends 2018

Fans van My Little Pony opgelet: De Cutie Mark Crew gaat je hart veroveren! Je lievelingspony’s, zeepony’s en Equestria Girls zijn gekrompen tot mini-verzamelformaat! Er verschijnen dit jaar 24 verschillende figuurtjes. Ze zitten verscholen in schattige, stapelbare huisjes met steeds een nieuw decor. De eerste serie heeft een snack- thema, dus stel je maar voor dat de pony’s even vrij zijn van school en gezellig aan het happen zijn in hun cafetaria.

verzameltrends 2018

In elke gesloten verpakking zit een figuurtje, een hartje die onder hun voeten kan, een accessoire in snack-thema waar ze in kunnen zitten, een verzamelkaartje en natuurlijk het stapelbare huisje. Hoe meer je er verzamelt, hoe meer verhalen je kunt verzinnen.

verzameltrends 2018

Verzamel je eigen crew, mix and match met de accessoires en beleef heel wat nieuwe avonturen!

Richtprijs: €4,99

Littlest Pet Shop Hungry Pets

verzameltrends 2018

Ja, kijk maar goed, dit zijn de echte Petshop Pets. Ze hebben zich samen met hun favoriete snack verstopt in een ‘blikje’. Littlest Pet Shop presenteert een wereld aan nieuwe vriendjes. Een teckel verkleed als hot-dog, dat snappen we nog wel. Maar een koe opgetuigd met een Zwitserse kaas? En welke vis houdt er nou van frietjes? In de wereld van Littlest Pet Shop kan dat allemaal! Kies je favoriete snack – uh huisdier – en verzamel ze alle tien.

verzameltrends 2018

In elk ‘blikje’ voer zit een originele Pet en drie accessoires.

Richtprijs: €5,99

Trolls – Small Troll Town

verzameltrends 2018

Trolls zijn voor mij een stukje jeugdsentiment als verzameltrends. Ook ik heb trollen gespaard toen ik jong was. Knoest, Guy Diamond en natuurlijk Koningin Poppy kunnen niet wachten om met de kinderen te spelen. Eindelijk echt je vingers door die lange Trollenharen laten gaan. Kammen, vlechten of zet ze in een strak puntje hoog in de lucht!  Glitters, paars, roze, of liever geel? Jullie favoriete Troll zit er altijd bij.

verzameltrends 2018

Richtprijs: €7,99

 

Winactie verzameltrends

verzameltrends 2018

Ik mag net zo’n setje verzameltrends weggeven als dat wij hebben ontvangen om uit te proberen. Dit heeft een waarde van: €29,95

Hoe kun je winnen?

 • Volg MamaScrapelle op Facebook.
 • Heb je geen Facebook, dan mag volgen op Instagram, Twitter of Pinterest ook natuurlijk.
 • Doe je met de winactie mee geef het actiebericht op Facebook dan een like
 • Delen van de actie levert je een extra winkans op!

 

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Share

13 Responses

 1. wat een ontzettend leuk gebaar, verras mijn kleindochter maar met zo’n grappig exemplaar #duimenmaar

 2. Mijn nichtje is zo’n echte verzamelaar. Hier zal ze heel blij mee zijn en haar er mee mogen verrassen is natuurlijk erg fijn. Ik volg je op o.a. Pinterest en gedeeld met G+.

 3. Hoi hoi,

  Ik doe heel erg graag mee! Ik vind ze zo leuk! Als ze bevallen mocht ik de gelukkige worden, dan weet ik tm hoe ze eruit zien voor ik ze koop haha! Nu maar duimen!

  Groetjes Claudia!

 4. Ik weet niet hoe ze het doen maar a die kleine verzameltjes slagen hier in als ze bom! We hebben niet echt de kans om ze in huis te halen dus ik waag graag een kansje voor mijn kleine meid!
  Sowieso gek op petshops & Trolls en de lockstars zijn hier ook al uitvoerig besproken! Mijn dochter is ervan overtuigd dat je er je diepste geheimen of probleempjes tegen kan vertellen en dan zijn ze opgelost. Ze zitten namelijk op slot in de lock star! ??

 5. Jazeker doe ik mee. onze elise van 7 verzamelt nu vooral lol surprise maar ze is wel heel gevoelig voor verzameltrends. ik maak haar hier zeker weten blij mee. ik volg via fb uiteraard. liefs melissa

 6. Graag doe ik mee voor mijn kleindochter, die gek is op verzamelen van alles.
  Dit vindt ze vast ook erg leuk.
  Ik heb geen facebook, maar heb geliked en geloved op Bloglovin.
  Hoop dat ik nog niet te laat ben om mee te doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.