herfst decoratie action en sinterklaas decoratie action

Ja ik ging weer naar de Action. Sterker nog ik ging 2 keer in 1 week naar verschillende filialen. Ik kocht veel sinterklaas decoratie en herfst decoratie bij de Action om de woning vrolijk mee te versieren en om met de kinderen weer creatief aan de gang te gaan natuurlijk! 

Sinterklaas en Herfst decoratie Action

Ja de herfst is net begonnen en daarmee ook de Sinterklaas producten in de winkel. In plaats van dat Sinterklaas samen gaat met de winter is het steeds meer Sinterklaas en Herfst decoratie in de winkels. Nou heb ik nog geen kruidnootjes of chocoladeletters ingeslagen maar wel veel knutselspullen voor Sinterklaas en Herfst decoratie bij de Action voor in huis.

Herfst decoratie van de Action

shoplog action
pompoenen

Bij de eerste Action kocht ik deze houten schijven met sterren erop en een pompoenen mix. De houten schijven gaan naar buiten samen met de spullen die ik kocht bij de Xenos.

Zo kunnen ze naast het ‘koken’ ook torens bouwen en kunnen we oefenen welke groter en kleiner zijn of even groot. En natuurlijk dezelfde kleur sterren.

Sinterklaas en Herfst

Bij de tweede ronde nam ik ook nog 2 stokken mee en een grote eikel mix. Ook nog 2 stapels houtschijven maar dan met hertenkoppen. Genoeg uitdaging in de tuin de komende week nu de zandbak dicht is en het andere zomerspeelgoed ook opgeruimd is.

herfst

Het raamkozijn ziet er zo al heel gezellig uit. Benieuwd wat de kindjes er maandag en dinsdag van zullen vinden.

Lees ook deze blogs

Action Sinterklaas decoratie

Sinterklaas en Herfst

De eerste ronde kocht ik maskers om te versieren met de kinderen. Ze kunnen kiezen tussen een SInterklaas en een Zwarte Piet. Er zitten allemaal versieringen bij en het is dus eigenlijk een kant en klare activiteit om met de kinderen te doen.

shoplog action herfst sinterklaas
shoplog action herfst sinterklaas

Voor de wat grotere kids een prikblok om de fijne motoriek te oefenen. De kleinere kids kunnen natuurlijk de kleurplaten ook inkleuren.

shoplog action herfst sinterklaas

Daarnaast kocht ik nog heel veel verpakkingen met Pom Pom. Hier kun je kleine Sinterklaasfiguren mee maken. Is het niks dan heb ik los knutselmateriaal en is het wel wat dan zijn de kinderen zoet en hebben ze wat leuks om thuis neer te zetten dacht ik zo.

Action Sinterklaas en Herfst

De tweede ronde nam ik nog wel een hoop spullen mee.

Zo kocht ik mutsen om te versieren, leuk voor bij de maskers! Wat versiering voor in huis en cadeaustickers voor op de de cadeautjes. Ook een magisch krasblok. Dat was echt jeugdsentiment toen ik dat zag liggen.

Action Sinterklaas

Bij de kerstspullen vond ik deze sinterklaas foamstickers. Rechts is met glitters erop en links zonder glitter. Vorig jaar had ik ook al zo’n verpakking gehaald van de kerstspullen en dat was een groot knutselsucces. De bussen zitten echt bomvol!

Lees ook deze blogs:

Winter decoratie in deze blog met Sinterklaas en herfst i know

action winter

Voor de winter kocht ik alvast deze houten decoratie voor in de vensterbank. Ik vind het super fijn om steeds zulk soort grote houten objecten neer te zetten in de vensterbank want ze zijn kinderhandjes proof!

Knutselspullen

shoplog action knutselspullen
shoplog action knutselspullen
shoplog action

Lees ook deze blogs met kerstknutsels

Ja en ik kan natuurlijk nooit de Action in zonder nog extra knutselspullen te kopen. Foto 1 is met name voor de kinderliedjesboeken van de kinderen.

Foto 2 De dozen zijn misschien een cadeautje voor een gastkind of gewoon om mee te knutselen de wiebeloogjes gaan hier hard en de groene verf was op! Ook de lijm was al weer op.

Foto 3 Kocht ik om volgend jaar nieuwe eigen knutselwerkjes van de gastkinderen aan de opa’s en oma’s  te geven.

Nou dat waren mijn geshopte items weer van Sinterklaas en Herfst spullen. Binnenkort zal de Action wel weer vol liggen met Kerstspullen en dan kun je weer een shoplog verwachten natuurlijk.

Sla jij ook nu al in voor Sinterklaas en Herfst? 

Op zoek naar meer leuke lesideeën en thema’s?

ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.