Xenos herfst artikelen voor een herfstige sfeer in huis

Stiekem vind ik de herfst een van de mooiste seizoenen van het jaar. Er verandert zoveel in de natuur en je kunt zoveel schatten vinden om de kinderen mee zoet te onthouden en te ontdekken. Nu heb ik een weekje vrij maar straks is de hele woonkamer weer in herfstsfeer. En natuurlijk mogen jullie meekijken met deze tips van Xenos herfst artikelen.

Xenos Herfst Artikelen

De Xenos is echt de ultieme winkel om boodschappen te doen om je huis leuk aan te kleden. Waar tuincentra al beginnen met verbouwingen voor de kerst shows en ook de Action al kerst en sint artikelen heeft liggen is bij de Xenos herfst afdeling vol met de focus op herfst en halloween. En die gat in mijn hand…

Hout Herfst

Er zijn allerlei herfst artikelen bij de Xenos herfst afdeling. Als paddenstoelen en egeltjes, kleine bladeren en nog veel meer.

Vensterbank met Xenos herfst artikelen

Wij wonen in een schoolrijke buurt en een paar keer per week gaat de ene basisschool bij de andere basisschool gymmen en lopen er veel kinderen langs ons raam. Die staan standaard naar binnen te kijken wat er in de vensterbank staat, ook kleine kindjes die met papa/mama aan het wandelen zijn staan vaak te wijzen en te roepen. Zo leuk om te zien.

Bij de Xenos herfst heb ik deze leuke vilten figuren gekocht van een paddenstoel, vogel, egel en kabouterhuisje en een echte prikegel. Ook een mooi houten blad die ook leuk als dienblad kan dienen of waar je een mooi herfststuk op kan maken. Ik heb er een kleine neppe pompoen op gelegd.

Raam en lamp

Ik zit heel veel met de kinderen aan tafel om te knutselen, fruit en brood eten en boekjes voorlezen en heb 2 herfstslingers erom heen gewikkeld. Een vilten eikeltje, vogeltje en twee uiltjes hangen er aan. Ik hoor steeds aan tafel: Uil! Ogel! Uil! Ekkel!

Ik zag deze prachtige grote houten uil en kon hem niet laten liggen. Ook erg leuk om te versieren met de kinderen zeker als ze wat ouder zijn. Voor nu vond ik het zonde dus heb hem zo opgehangen met deze leuke lange slingers van uiltjes en vogeltjes. Het ziet er zo schattig en vrolijk uit en in de winkel en online Xenos herfst staat nog veel meer moois. 

speelgoed van de natuur

Spelen met schatten uit de natuur:

speelgoed van de natuur

Niet uit de Xenos Herfst afdeling, maar wel ideaal voor mijn herfst natuur buitentafel.

4 houten kommetjes met 4 houten lepeltjes. Daar kunnen de schatten van de natuur in zoals hazelnoten, walnoten, kastanjes, eikels, beukennoten, dennenappels en alles wat je er maar in wilt doen. Bladeren en kleine takjes, mos, boomschors noem maar op.

Xenos herfst

Dochterlief vond het al geweldig om hier mee te spelen en lekker te kokkerellen in de buitenkeuken. Tussendoor doen wij allemaal spelletjes. Welke is groter, welke is kleiner, welke kleur is dit, hoe heet dit, welke vorm is dit. Hoeveel zijn dit er, van welke zijn er het meeste en het minste? Zoveel uitdaging met gratis schatten uit de natuur!

Kun jij je ook altijd slecht inhouden bij de Xenos? Is jouw huis al herfstproof?

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

1 Response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.