Shoplog Xenos herfst artikelen

 

 

 

 

 

Stiekem vind ik de herfst een van de mooiste seizoenen van het jaar. Er verandert zoveel in de natuur en je kunt zoveel schatten vinden om de kinderen mee zoet te onthouden en te ontdekken. Nu heb ik een weekje vrij maar straks is de hele woonkamer weer in herfstsfeer. En natuurlijk mogen jullie meekijken shoplog Xenos herfst artikelen.

Xenos Herfst Artikelen

De Xenos is echt de ultieme winkel om boodschappen te doen om je huis leuk aan te kleden. Waar tuincentra al beginnen met verbouwingen voor de kerst shows en ook de Action al kerst en sint artikelen heeft liggen is bij de Xenos echt nog de focus op herfst en halloween. En die gat in mijn hand…

xenos herfst kindproof

Hout Herfst

Vorig jaar had ik al veel leuke dingen gekocht bij de Xenos, maar ook dit jaar vond ik leuke items.

20160922_133646_resized

Wat denk je van deze geweldige houten bladeren met eekhoorntjes. De eekhoorntjes kun je als een puzzelstukje eruit halen. Ze waren er in meerdere kleuren en ze staan zo gezellig in de vensterbank.

Ook vond ik simpele houten paddenstoelen. Leuk om er tussendoor neer te zetten.

speelgoed van de natuur

Spelen met schatten uit de natuur:

speelgoed van de natuur

Niet uit de Xenos Herfst afdeling, maar wel ideaal voor mijn herfst natuur buitentafel.

4 houten kommetjes met 4 houten lepeltjes. Daar kunnen de schatten van de natuur in zoals hazelnoten, walnoten, kastanjes, eikels, beukennoten, dennenappels en alles wat je er maar in wilt doen. Bladeren en kleine takjes, mos, boomschors noem maar op.

speelgoed van de natuur

Dochterlief vond het al geweldig om hier mee te spelen en lekker te kokkerellen in de buitenkeuken. Tussendoor doen wij allemaal spelletjes. Welke is groter, welke is kleiner, welke kleur is dit, hoe heet dit, welke vorm is dit. Hoeveel zijn dit er, van welke zijn er het meeste en het minste? Zoveel uitdaging met gratis schatten uit de natuur!

Kun jij je ook altijd slecht inhouden bij de Xenos? Is jouw huis al herfstproof?

Latest posts by ellen (see all)
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!

1 Response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.