Skip to Content

LOL Surprise Speelgoed, een kleurrijke wereld vol cadeautips

In 2016 waren daar opeens de L.O.L. Surpise items in de schappen van de speelgoedwinkels. Geliefd bij kinderen, bij ouders wat meer opgetrokken wenkbrauwen. Alhoewel ook vele volwassenen gek zijn op de LOL items. Deze poppen zijn inmiddels in vele variaties en lijnen uitgebracht, hebben de coronacrisis overleefd en zijn onwijs populair. Het staat dan ook op menig verlanglijstje! Hoog tijd voor een verlanglijstje LOL Surprise items in diverse categorieën. En check alles goed want de cadeau opties zijn erg divers! Kleding, school, uiterlijk, interieur, spellen, puzzels en zo veel meer.

Let op! Maakt u gebruik van een ad-blocker? In deze blog maak ik veel gebruik van handige doorlink plaatjes! Zet hem dus even uit als je deze wil zien.

LOL Surprise

Wat velen niet weten is dat L.O.L. een afkorting is voor: Lil Outrageous Littles. Het bestaat sinds 2016 en in 2019 kwam er een uitbreiding van het assortiment met: L.O.L. O.M.G. (Outrageous Millennial Girls) fashion dolls. In 2020 kwamen door mini fashion dolls bij en charity doll. Een doller per verkochte pop ging naar een goed doel. Ook is er een heuse LOL dag, wanneer? Draai LOL maar eens om, 7-07 is de dag! Ellen schreef hier al een aantal leuke blogs over haar ervaringen. Haar dochter is fan! Daarna ga ik door naar het verlanglijstje van LOL Surprise.

en ook van Na Na Na Surprise

wat dacht je van Rainbow High

Of de Mermaize Mermaids

LOL Surprise boeken

LOL boeken

Yes, we beginnen dit Verlanglijstje van LOL Surprise met boeken. Er zijn diverse soorten boeken in het Nederlands maar ook in het Engels. Ik plaats hieronder beide, check dus goed of het boek bij jouw kind past en in welke taal dit is. Veel kinderen kunnen tegenwoordig prima overweg met Engelstalige boeken, zeker de kinderen in de leeftijd van de L.O.L. poppen!

Verlanglijstje LOL Surprise creatief

Lol surprise knutselen

Met L.O.L Surprise kan je ook heerlijk creatief zijn! Denk aan creatief op papier maar ook op andere manieren zoals armbandjes maken. Wat natuurlijk weer top is om lekker te dragen en om mee te pronken op school.

uiterlijke verzorging lol

Lol surprise make-up

Lekker tutten en doen met de leuke items op het Verlanglijstje LOL Surprise die met uiterlijke verzorging te maken hebben. Ik weet zeker dat menig kinderhartje sneller gaat kloppen van onderstaande toffe cadeaus.

Verlanglijstje LOL Surprise

Poppen

Uiteraard kunnen de bekende poppen niet missen op dit verlanglijstje. Ik heb een splitsing gemaakt tussen de normale poppen en de mini poppen. Uiteraard staat niet alles erop maar wel een toffe selectie. Zo krijg je ook een goed beeld welke series er allemaal zijn.

Minipoppen

Poppen lol surprise

speelsets lol surprise

Speelgoed Lol surprise speelsets

Verlanglijstje LOL Surprise kan niet zonder de grotere speelsets. Maak de wereld van je L.O.L. poppen nog leuker door een auto, raket of een heus speelhuis.

interieur voor meiden

Interieur voor kinderen

Voor de echte fans en liefhebbers kan een kamer niet achterblijven zonder L.O.L. items. Welke cadeaus die met interieur te maken hebben staan er op het verlanglijstje met LOL Surprise van jouw kind?

Spellen voor meiden

Speelgoed Lol surprise spellen

Spelletjestijd! Kinderen zijn gek op games. Op de computer, tv, ipad, telefoon maar ook gewone bordspellen blijven populair. Gelukkig zijn er zat items te vinden die op het verlanglijstje gezet kunnen worden.

kleding LOL Surprise

lol surprise kleding

Ook kleding mag natuurlijk niet ontbreken op het verlanglijstje van LOL Surprise. Ga je voor een opvallend ejurk met glitters? Of liever een wat rustiger vestje. De slofjes en badpak zijn toch ook wel erg leuk.

tassen voor meiden

Tassen van lol surprise

Verlanglijstje LOL Surprise kan niet zonder tassen. Ik heb vervolgens allemaal leuke en diverse modellen voor je verzameld. Voor een ieder zit er wel wat bij!

spullen voor kinderen

Extra op verlanglijstje

En dan zijn er nog zoveel toffe items voor op het verlanglijstje. Sla vooral onderstaande lijstje niet over met diverse cadeaus!

Verlanglijstje LOL Surprise

Nou dat is een flinke lijst met diverse items. Van top tot teen kan je je helemaal kleden en versieren me L.O.L items, je kamer kan je inrichten en het kan mee naar school. Ik ben benieuwd, wat kies jij van deze verlanglijst met LOL Surprise? Deel vooral ook onze onderstaande foto op Social media zodat anderen ook geholpen zijn met cadeaus kiezen.

Kijk ook deze blog voor een L.O.L. surprise kinderfeestje

Verlanglijstje LOL Surprise speelgoed
Verlanglijstje LOL Surprise
Selena
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Oma Will

Saturday 2nd of October 2021

Tjonge jonge , wat een keuze. Ik kijk mijn ogen uit en ik waarschijnlijk niet alleen. Ook mijn kleindochters worden hier enthousiast van.

Selena

Thursday 7th of October 2021

veel hè..? Daarom maken we ook graag deze verlanglijstjes, er is zoveel leuks en zoveel keuze!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.