Spelen met Washimals huisdieren – een winnaar speelgoed van het jaar

Mijn kinderen zijn dol op huisdieren, én op kleuren. Toen ze Washimals huisdieren uit de doos haalden had ik twee gillende kinderen naast mij staan. Logisch ook want Crayola heeft met deze speelgoed set gewonnen voor speelgoed van het jaar 2021 in de categorie 4 & 5 jaar.

Washimals voorkant

Schattige kleine Washimals huisdieren

Zodra je de doos pakt zie je door het plastic vier schattige dieren. Het eerste dat Isabel riep was dan ook “Wat zijn ze schattig”. En ook Joshua vond ze er heel lief uitzien. Die dieren moesten dus zo snel mogelijk uit de doos. Naast dat ze er schattig uitzien, zijn ze ook klein en lekker zacht. Althans zacht. De buitenkant voelt lekker zacht aan, maar verder zijn ze goed stevig. Daar kan je wel lekker met je stift op kleuren.

Zes stiften en een badje

Als je de huisdieren eruit haalt vergeet je eigenlijk dat er nog meer in de doos zit. Naast de vier Washimals huisdieren zit er ook een badje bij en zes stiften. Met de stiften kan je de huisdieren een mooi kleurtje geven. Geef je je diertje één kleur of maak je er mooie figuren in. Ben je klaar? Dan kan je de Washimal in bad stoppen. In het schattige badje kan je water stoppen en door op de knop te drukken komt er water uit de douchekraan. Echt super grappig! Je zet je huisdier in het badje en drukt op de knop. Aan de bovenkant komt er water uit. Een beetje schobben met het borsteltje en het beestje is weer helemaal wit.

Washimals huisdieren zorgen voor gekleurde handen

Het enige nadeel van het kleuren is dat de handen wel heel vies worden. Zeker als ze het beestje in bad hebben gedaan. Na een tijdje keek ik even naar hun handen en zag dat ze helemaal blauw waren. Oeps, zelfs met zeep kreeg ik het er dus niet meer af. De keer daarna heb ik ze in bad met de Washimals huisdieren laten spelen. Dat ging echt veel beter. Geen vieze handen meer en nog steeds super veel plezier. Je moet er wel voor zorgen dat de stiften niet in het water komen. Dat vinden ze namelijk niet heel erg leuk. Oeps.

Urenlang speelplezier

Naast dat ze super schattig zijn om naar te kijken kan je er ook eindeloos mee spelen. Vooral in bad. Ik heb ze op een gegeven moment er gewoon uit moeten trekken. Zo leuk vonden ze het om er mee te spelen. Het leukste van alles vinden ze het schoonmaken van de diertjes en dan het liefst in het bijgeleverde badje. Zorg er wel voor dat je na elk diertje het badje opnieuw vult met schoon water. Dit staat ook in de beschrijving, maar zeg ik er ook graag bij. Houden je kinderen van huisdieren en kleuren? Dan zijn de Washimals huisdieren echt een aanrader!

Speelgoed van het jaar

Wat ons betreft een terechte winnaar dus van de Speelgoed van het jaar competitie en een perfect cadeau voor de feestdagen om met de familie te spelen!

De vakjury heeft de winnaars Speelgoed van het Jaar 2021 bepaald. Hier zie je ze, 3 per categorie. Nu is het jouw beurt. Kies 1 artikel per categorie. Het artikel met de meeste stemmen, wint de Gouden Publieksprijs. Alle Publieksprijzen worden op 2 november bekendgemaakt. Wil je meedoen om de prijzen? Los dan aan het eind de rebus op en laat je gegevens achter. Stemmen zonder de rebus op te lossen, kan ook. Lees de informatie, bekijk de video’s per artikel.
Ga stemmen, veel plezier!

Footer4
Joyce
Delen is enorm lief

Joyce

HI, Ik ben Joyce en moeder van twee schatten van kinderen. Mijn zoon is geboren in 2014 en mijn dochter hebben we in 2017 mogen verwelkomen. Onze zoon is hoogsensitief en heeft extreme faalangst. Dankzij hem ben ik nu een expert op dat gebied. Als juf op de basisschool maak ik van alles mee. Kleuter tot groep 8, ik heb ze allemaal gehad. Ik vind het heerlijk om naar mijn werk te gaan en verveel mij geen dag.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.