Skip to Content

Cadeautips voor moederdag, een verlanglijst plus knutseltips

Het is bijna moederdag! De dag om je moeder of iemand die deze rol voor jou vervult, eens in het zonnetje te zetten. Aan jou hoe je dit doet. Met extra mooie woorden, een cadeau, een knutsel of de een oprechte: “ik hou van jou”. Bij Mamascrapelle helpen wij je met cadeautips en creatieve knutsels. Dit jaar is er dus geen reden om jouw moeder, of de moeder van jouw kind even een goed gevoel te geven. En onthoudt, een kleine geste heeft vaak een groots effect. Veel uitzoek plezier met onze cadeautips voor moederdag.

Let op! Maakt u gebruik van een ad-blocker? In deze blog maak ik veel gebruik van handige doorlink plaatjes! Zet hem dus even uit als je deze wil zien.

Creatieve moederdagknutsels

We hebben al veel leuke creatieve tips gedeeld op de website en er is een mooie verzamelblog waarin je alles kan terugvinden! Dus wil je lekker creatief aan de slag voor moederdag? Dan verwijs ik je door naar de overzichtspagina! Of neem een kijkje bij de valentijnsdag knutsels, dit kan natuurlijk ook prima voor moederdag!

Cadeautips voor moederdag

Wil je liever iets kopen, of iets bij je creatieve cadeau kopen? Geen probleem, wij helpen je! Ik maak een lijst met diverse thema’s en in verschillende prijsklassen. Ook zal ik wat duurzame cadeaus er in opnemen! Zo is er echt voor iedereen wel iets om blij van te worden.

boeken moederdag

1. Boeken moederdag

Zoals vaste lezers gewend zijn, delen we eigenlijk vaak als eerste tip boeken! Hieronder boeken voor de boekennerd mama, de creatieve mama, de kook mama, puzzel mama en meer mama’s. Een boek is altijd een goed idee wat mij betreft. Voor reviews van leesboeken en educatieve boeken verwijs ik je graag door naar onze website van StoerLeesVoer. Voor doeboeken en creatieve boeken kan je op Mamascrapelle terecht. En dan volgt hieronder nog meer inspiratie in deze cadeautips voor moederdag. Denk ook aan een mooie boekenlegger!

Cadeautips voor moederdag creatief

2. Creatieve mama

Heb jij een mama die lekker creatief bezig is? Dan is deze nummer 2 in cadeautips voor moederdag een goede lijst! Er is tegenwoordig zoveel leuks te vinden. En het is voor een mama ook heerlijk om even voor haarzelf bezig te kunnen zijn. Heb je nou geen idee wat ze leuk vindt? Geef iets nieuws en verrijk haar wereld ermee!

planten voor moederdag

3. Planten en bloemen op cadeautips voor moederdag

Uiteraard mogen planten en bloemen niet missen op deze cadeaulijst voor moederdag! Tegenwoordig kan je verder denken dan alleen de tuin of een bos bloemen. Een bos bloemen heb je ook in brievenbus formaat of wat denk je van de urban jungles die helemaal hip zijn. En een cactus geven kan ook gewoon prima. Geen groene vingers? Gelukkig zijn gedroogde bloemen heel hip en staan ze ook nog eens heel mooi. Deze klassieke cadeautip kan dus tegenwoordig heel divers zijn.

geuren en kleuren voor moeder

4. In geuren en kleuren

In geuren en kleuren, deze moeders houden van vrolijkheid in huis en onder de douche of in bad. Je kan denken aan bruisballen, doucheschuim maar ook een lekkere bodymilk. Maar aromatherapie is ook geliefde met een diffuser! Of wat denk je van geurstokjes of waxmelts? In deze cadeautips voor moederdag vind je weer een mooie diversiteit met voor ieder wel wat iets om blin van te worden.

Praktisch handboek etherische oliën met winactie

happy tummy happy mommie

5. Happy tummy, happy mommie

Als laatste, maar zeker niet de minste.. Cadeautips voor moederdag binnen het thema eten, drinken en koken! Een lekkere doos chocolade, of nieuwe kookspullen. Het is weer lekker divers en jij weet wel waar jij jouw moeder blij mee kan maken!

Cadeautips voor moederdag

Cadeautips voor moederdag

Wat zijn er veel leuke dingen te bedenken?! Mocht je nou toch niet iets wat passend is gevonden hebben, wat ik me niet kan voorstellen, maar het kan.. Speur dan eens op onze andere cadeautips- en verlanglijstjes. Ben je wel geholpen en vind je onze lijsten fijn? Lief als je onze foto wil pinnen, posten en delen. Zo zijn er veel lieve moeders geholpen.

Sieraden voor moederdag

Footer1
Selena
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.