Persoonlijk fotosieraad

Een tijdje terug ben ik benaderd door Names4ever of ik iets wilde schrijven over hun sieraden. Dat wilde ik natuurlijk wel en ik ging op zoek naar wat er allemaal besteld kon worden. Ik koos voor een persoonlijk fotosieraad.

Persoonlijk Fotosieraad

persoonlijk fotosieraad

Een persoonlijk fotosieraad leek mij erg leuk om te hebben van dochterlief. Haar schattige kleutergezichtje voor eeuwig vastgelegd in een mooie ketting met foto dat wilde ik wel.

Ik zocht een leuke foto van mijn dochter uit, bestelde een ketting met foto en binnen een paar dagen had ik de ketting al binnen.Ik was zo benieuwd erna!

Helaas was ik eigenlijk niet zo blij met de foto. Dochterlief had haar mond open bij de foto waarop je haar tanden zag en dat pleek op de fotohanger niet zo mooi weergegeven te kunnen worden.  Gelukkig begrepen ze van Names4ever mijn klacht en mocht ik als blogger een nieuw persoonlijk fotosieraad uitzoeken met een nieuwe foto. De andere hanger stuurde ik retour.

persoonlijk fotosieraad

Nadat ik een nieuwe foto had gestuurd, ging het weer erg snel en kreeg ik binnen een paar dagen een nieuwe foto ketting. Hier ben ik een stuk tevredener over!

persoonlijk fotosieraad

Ook de lengte van de ketting vind ik ideaal. Mocht je hem wat korter willen hebben dan kun je namelijk een gaatje een paar centimeter verderop gebruiken om aan vast te maken.

De foto sieraden van Names4ever zijn te bestellen in 925 zilver en in 14 karaat goud. Je kunt uit verschillende hangers en bedels kiezen: in hartvorm, rond, rechthoekig en ovaal.

persoonlijk fotosieraad

De fotogravering is in het zwart en is duidelijk en goed zichtbaar. Het mooie eraan is dat het er echt in gegraveerd is en niet erop gedrukt is zoals bij andere aanbieders. Zo zal de foto op de ketting nooit vervagen en kan ik voor altijd een herinnering aan mijn dochter bij mij dragen.

persoonlijk fotosieraad

Heb jij ook zo’n schattige foto van je kind die je het liefst altijd bij je wil dragen? Of misschien wel van je kleinkind? Of misschien wil je je vader/moeder/opa/oma/vriend/vriendin/man/vrouw wel om je nek hebben? Alles kan natuurlijk!

Dan raad ik je een persoonlijk fotosieraad van harte aan.

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

1 Response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.