invulboeken voor baby en kind – een herinnering voor later

Foto’s maken en inplakken daar komt mijn hobby Scrapbooken vandaan en daar is mijn blog naar vernoemd. Het mag dan ook vanzelfsprekend zijn dat ik vele invulboeken voor baby en kind al heb ingevuld. Daar gebruikten wij de serie van Pauline Oud van. Mama Baas heeft echter ook hele stoere Foto plak invulboeken! 

Foto plak invulboeken voor baby en kind

invulboeken voor baby en kind

Speciaal voor ouders heeft Mama Baas foto plak invulboeken voor baby en kind geschreven.

Dit boek is voor kinderen tot 6 jaar waar de nadruk op de babytijd ligt. Ik zeg wel voor kinderen maar eigenlijk is het over je kind tot 6 jaar. Ben jij net als ik zo’n mama die overal foto’s van maakt? Om terug te kijken en trots door te sturen naar opa’s en oma’s? Dit fantastische moederfotoboekje is dan echt wat voor jou.

Zwangerschap

 invulboeken voor baby en kind
Foto Plak invulboeken Mama Baas

Het foto plak invulboek begint met een foto van de zwangerschapstesten en eindigt met een foto van de 6de verjaardag. Daar tussen vind je heel veel ruimte en inspiratie om mee aan de slag te gaan.

 invulboeken voor baby en kind
Foto Plak invulboeken Mama Baas

D-Day,  tips over wallen, de eerste weken en maanden, de eerste stapjes, potjestraining, eerste schooldag en ga zo maar door. Je vind naast tips over wallen ook tips over het opvoeden van peuters en kleuters.

Dit invulboeken voor baby en kind tot 6 jaar is er een om voor jezelf in te vullen en als je kind het huis uit is zelf nog eens lekker door te bladeren!

Schoolfoto plak invulboek

 invulboeken voor baby en kind

Er bestaan nog niet zo heel veel schoolfoto invulboeken voor baby en kind. Mama Baas heeft op haar eigen unieke wijze hier een prachtig boek van weten te maken.

invulboeken voor baby en kind
mijn schoolfoto invulboek

De eerste foto die je hier in kan plakken is voor de peuterspeelzaal en de laatste  klassenfoto is voor groep 8. Maar de aller allerlaatste foto is voor een eventuele broertje of zusje. En heb je die niet? Dan plak je toch een foto van je beste vriendje of vriendinnetje!

invulboeken voor baby en kind
foto plak invulboeken

Naast de vele foto’s kun je ook nog de leeftijd, lengte en gewicht in vullen. Welke school/ klas/meester/juf/beste vriendjes en vriendinnetjes en alle namen van je klasgenoten. Hier moet je wel klein voor kunnen schrijven trouwens want zoveel ruimte is daar niet voor in dit invulboek voor baby en kind schoolfoto’s!

Foto Plak invulboeken Mama Baas
mijn schoolfoto invulboek

Kinderen kunnen ook zelf tekenen en bij groep 3 kan je kleine zijn/haar eerste woorden opschrijven.

Mama Baas – invulboeken voor baby en kind

De invulboeken voor baby en kind van Mama Baas worden geschreven door Sofie Vanherpe en Emma Thyssen.

Mama Baas is no-nonsense, authentiek en recht door zee. We mogen ook al eens opbiechten dat we het, als ouder, soms niet zó goed onder controle hebben. It’s okay not to be perfect! Mama Baas ging officieel online in maart 2015, maar werd al geboren in augustus 2014 in de crazy minds of …www.mamabaas.be

Mama Baas is voor mij bekend door hun  super handige boeken over mijn kind knutselt en mijn kind verveelt zich nooit.

Lees ook deze blogs

Footer5
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.