Het Karrewiel Delft Kindproof restaurant

Een tijdje geleden gingen wij uit eten bij Het Karrewiel in Delft. Hier kun je bowlen, eten en spelen op een prachtige locatie in Delft. Je bevindt je namelijk in een oud gebouw en dat geeft een prachtige belevenis! 

Het Karrewiel

In het historische centrum van Delft ligt Gasterij het Karrewiel. Je kunt hier terecht voor steengrillen en gourmetten maar ook fondue en raclette fans kunnen hier hun buikje goed vullen.

Aan tafel staat naar aanleiding van je reservering de attributen klaar. Je krijgt verse producten om zelf mee aan de slag te gaan. In het midden van de eetzaal staat ook nog een buffet waar een chef verse producten voor je bereidt en waar je een saladebar kunt vinden en verschillende warme groenten.

Het karrewiel Delft

Kinderen kunnen zelf hun eigen mini pizza’s beleggen en klaarmaken in de pizzaoven. Super leuk om je kleine mini chef zelf aan het werk te zien. Bij de gourmet is overigens ook pannenkoekenbeslag en eitjes om te bakken.

Het karrewiel Delft Het karrewiel Delft Het karrewiel Delft

Als je daarna denkt dat je vol zit heb je het mis, want je vindt vast nog wel een plekje in je buik voor het uitgebreide dessert buffet waar je onder andere ijs kunt opscheppen en er verschillende toetjes voor je klaar staan.

Heb je daarna nog meer trek? Dan ga je nog even naar het snoepjesbuffet om bijvoorbeeld een chocolaatje voor bij de koffie/thee te pakken.

Kindproof restaurant in Delft

Er zijn in Delft niet veel restaurants die van mij het logo kindproof krijgen. Er zijn weinig restaurants met een speelruimte en waar ook nog eens personeel staat om de kinderen te schmicken of te begeleiden tijdens het spelen. In het Karrewiel is dit uitstekend geregeld!

Het karrewiel Delft Het karrewiel Delft Het karrewiel Delft

Er is een grote ruimte onderverdeeld in 4 ruimtes waar de kinderen zich allemaal kunnen uitleven terwijl papa en mama uitgebreid aan het tafelen zijn. Zij hebben de tijd van hun leven met spelen en papa en mama kunnen even lekker bijpraten met vrienden!

Het karrewiel Delft  Het karrewiel Delft Het karrewiel Delft

Er is niet 1 maar 2 keukentjes met heel veel keukenspullen, een hele creatieve knutselhoek, bouwblokken, leeshoek, verkleedkleren, games en nog veel meer!

De kinderen worden als ze dit willen geschminkt en de speelhoek is ook dicht bij de toiletten. ( altijd handig vind je niet?! )

Daarnaast kun je natuurlijk ook gaan bowlen! Het Karrewiel is dan ook nog eens goed geschikt en betaalbaar voor kinderfeestjes!

Ga jij graag naar restaurants waar de kinderen zelf ook de tijd van hun leven hebben?

 

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.