Een nieuwe ik, een nieuwe outfit. Wat staat mij?

Door chemo´s, dubbele borstamputatie en corona is mijn lijf erg veranderd. Gelukkig gaat het goed en is er een nieuwe ik. Tijd voor een nieuwe outfit van OTTO!

Een ander uiterlijk een nieuwe outfit!

Vorig jaar had ik nog lang haar. Door de chemo´s ben ik mijn haar verloren. Gelukkig groeit het nu weer aan, maar ik heb nog wel een kort koppie. Daardoor vind ik dat niet alles mij meer staat. Tel daar ook een paar kilo bij op en mijn kleding zit opeens heel anders. Dingen die mij leuk stonden, staan mij nu niet meer. Tijd om op zoek te gaan naar iets dat mij wel staat! Er is een nieuwe ik, dus op zoek naar een nieuwe outfit!

Een broek om je buik te camoufleren

Vorig jaar zaten de skinny jeans prima, maar nu komt er een klein vet laagje overheen. Gelukkig zijn er ook high waisted jeans bij OTTO. Ideaal om dat buikvet te verbergen! Een broek met een hoge taille staat mij veel beter dan die heupbroeken. Tijd om de heupbroeken uit de kast te halen en nieuwe jeans met hoge taille aan te schaffen. Daarnaast merk ik dat mijn benen langer lijken in deze broek. Ideaal! Past goed bij een nieuwe outfit.

nieuwe outfit
foto van otto.com

Korte coupe en brede schouders

Mijn lange haren droeg ik altijd los. Daardoor vielen mijn brede schouders niet heel erg op. Met mijn korte coupe zijn ze extra zichtbaar. Ik merk dat een blouse met een kraag mij nu beter staat dan een shirt met een ronde hals. Ook een V hals zorgt ervoor dat ze minder breed lijken. De blouse die ik heb verbergt ook gelijk mijn buikje omdat het wat losjes valt. Dat is wat ik wil! De look is stoerder dan ik gewend ben, maar staat mij wel.

blouse van Otto
foto van otto.com

Op zoek naar nog een nieuwe outfit!

De broek en blouse die ik heb gekozen bij OTTO, staan mij super. Ik denk dat mijn nieuwe ik, een nieuwe outfit heeft gevonden. Maar om nu alleen maar met een blouse rond te lopen. Daarom ga ik kijken wat mij nog meer staat. Een shirt met V-hals en mouwtjes staan mij ook prima. Doe daar een jasje overheen en ik heb weer een nieuwe look. Ook een flared jeans staat mij super. Wel in één kleur want meerdere kleuren en strepen maken mij weer breder. Weer een outfit erbij!

nieuwe outfit
foto van OTTO

Probeer het gewoon uit

Als je uiterlijk veranderd, is het een goed idee om kleding te pakken en die voor de spiegel om en om aan te trekken. Dan pas zie je wat jou wel staat en niet. Ik weet wel dat ik een blouse en een high waisted jeans bij ga bestellen. Die staan mijn nieuwe ik namelijk erg goed. Verder ga ik nog op zoek naar een leuk jasje. Volgens mij heeft de nieuwe ik, een nieuwe outfit gevonden. Een outfit waar ik erg blij mee ben.

Is jouw lijf ook veranderd door corona of andere omstandigheden? Ik hoor het graag. Heb jij je garderobe ook aangepast? En welk outfit staat jou het beste?

Footer3

Joyce
Delen is enorm lief

Joyce

HI, Ik ben Joyce en moeder van twee schatten van kinderen. Mijn zoon is geboren in 2014 en mijn dochter hebben we in 2017 mogen verwelkomen. Onze zoon is hoogsensitief en heeft extreme faalangst. Dankzij hem ben ik nu een expert op dat gebied. Als juf op de basisschool maak ik van alles mee. Kleuter tot groep 8, ik heb ze allemaal gehad. Ik vind het heerlijk om naar mijn werk te gaan en verveel mij geen dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.