Made with Love Persoonlijk gegraveerde sieraden voor haar

Made with love zijn sieraden gemaakt met liefde! En zo heb ik dat ook echt ervaren tijdens het bestelproces. Ik hou van persoonlijke sieraden die helemaal naar je eigen smaak zijn gemaakt en daar is meer dan genoeg keus van op hun beginnende website!

made with love

Gepersonaliseerde sieraden met gravure

Dit schattige tasjes zat in een doos en daarin zat weer een klein sieradendoosje. Het voelde zo onwijs persoonlijk en zo lief om dit zo te krijgen dat ik er echt heel blij van werd! Made With Love is niet alleen gemaakt met liefde, maar ook ingepakt met liefde!

Of je nu kiest voor een armband of een ketting er zijn vele mogelijkheden tot graveren van je persoonlijke sieraad. Een kleine greep uit de mogelijkheden:

Bij elke ketting kun je aangeven welke gravering je wilt. Of dat nu een letter is of een woord of een zin. Natuurlijk is dit wel afhankelijk van de grootte van de bedel.
Sommige bedels kun je alleen in het zilver bestellen en andere ook met een gouden coating.

made with love

Kies je voor een blokhanger dan kun je zelfs voor 4 zijdes aangeven welke tekst je er op wil hebben. Ideaal als je bijvoorbeeld 4 kinderen hebt en op deze manier hun namen wil laten graveren. Made With Love doet dat natuurlijk met liefde voor je!

Maar ook voor kinderen zijn er speciale sieraden zoals deze schattige armbanden voor baby’s:

Mijn keuze van een Made With Love sieraad

made with love

Natuurlijk ben je ook wel nieuwsgierig naar de keuze die ik heb gemaakt. Ik koos voor de Personnelle Goud met de tekst:

Oneindig teken spatie hartje spatie Leave a little sparkle wherever you go! spatie hartje spatie oneindig teken

made with love

Na mijn bestelling kreeg ik keurig een paar voorbeelden toegestuurd en kon ik aangeven wat ik mooier vond. Ook of ik de tekst naar beneden of naar boven wilde hebben. Made With Love heeft persoonlijk contact en gaat met liefde aan de slag met je persoonlijke gegraveerde sieraad.

Winactie

Ben jij nog op zoek naar een speciaal cadeau voor iemand? Dat komt mooi uit want ik mag een tegoedbon weggeven van 30 euro!

Verplicht:

Extra kans:

  • Reacties, likes en deelacties op Facebook en Instagram tellen mee als extra kans, maar zijn alleen geldig als er ook onder deze blog is gereageerd.
  • Volg MamaScrapelle op Bloglovin en/of volg MamaScrapelle op Pinterest
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.