Chocstar, een smaakvolle cadeautip voor valentijn

We zijn gek op teamblogs bij Mamascrapelle! Dit keer mochten we met z’n vieren de chocolade van Chocstar testen voor Valentijn, wát een feestje. En wat een goede cadeautip ook voor Valentijn. Je kan namelijk degene die je lief hebt verrassen met iets heel lekkers op de deurmat. Lees maar eens mee, want we hebben allemaal een andere smaak gekozen.

Chocstar

Echte chocola is wat je kan verwachten van Chocstar. In elk pakketje zit een certificaat van echtheid. De cacao die gebruikt wordt is eerlijk verkregen. In Amsterdam wordt verder jouw chocola in het chocolab vervaardigd met de hand. De Belgische chocolade wordt met persoonlijke aandacht gemaakt, verantwoord en duurzaam geproduceerd. En daar ben ik blij om! In de cacaowereld is namelijk veel oneerlijk verdeeld. De hard werkende cacaoboeren ontvangen namelijk maar een erg klein deel. Dus ik ben blij dat ik kan genieten van een eerlijk stukje chocola! Smaakt echt lekkerder hierdoor. Ook eerlijke chocolade bestellen, klik op de link!

chocstar

Ervaring Selena

‘N kus door de bus’, dit is mijn smaak. Eigenlijk hou ik heel erg van pure chocola maar deze ’n kus door de bus’, was gewoon liefde op het eerste gezicht. Een prachtig melkchocolade hart met biologische gedroogde bosvruchten, knapperige butterscotch en suikerhartjes. Als dat geen liefde is? Het zit in een mooie giftbox waarbij je de wrapper persoonlijk kan ontwerpen met een printje en een tekst. Ook kan je er nog een persoonlijk kaartje bij doen. Het smaakt net zo heerlijk als dat het eruit ziet, dit is echt met liefde gemaakt.

Ik heb het voor mijn man besteld. Mijn grote liefde, ook na deze lockdown kan ik het nog zeggen. Ik vind het heel fijn dat het gewoon door de brievenbus past. Ook vind ik de keuze uit printjes erg leuk. Voor iedereen zit er wel iets bij. Met liefde geef ik dit Chocstar hart, ’n kus door de brievenbus aan mijn man. Gelukkig zijn we getrouwd in gemeenschap van goederen. Daar valt dat heerlijke chocohart toch ook onder? En eerlijk, het is heerlijk!

chocstar

Ervaring Kelly met Chocstar chocolade

Ik was blij dat ik mee mocht doen met deze review, want welke vrouw is er nu niet gek op chocolade?
Op de site van Chocstar is er keuze genoeg! Het was daarom wel even moeilijk om te kiezen, maar mijn keus is gevallen op de variant ‘Love is in the air’. Dit is ruby chocolade, roze chocolade dus.
Ik had sowieso nog nooit roze chocolade op, en dit hart is dan ook nog eens versierd met stukjes witte chocolade, gevriesdroogde aardbeien, gedroogde bloemen en suikerhartjes.

Naast de smaak (uiteraard) was ik erg nieuwsgierig of de chocola wel heel aan zou komen. Maar het was perfect verpakt, in een stevige verpakking, met daarin weer een mooi doosje.
Het hart is een stevig, dik stuk chocolade, wat er echt super uit ziet. Als je dit als cadeautje krijgt, voel je je zeker erg speciaal.
Ik heb er een leuk kaartje bij laten maken voor mijn man. En wat leuk is om te weten: bij Chocstar kun je niet alleen voor Valentijnsdag bestellen, maar voor elke feestelijke gelegenheid.
De smaak was erg verrassend: een beetje licht zuur, door de ruby chocolade en de aardbeien, en niet té zoet. Mijn oudste dochter was ook helemaal weg van deze smaak, dus we zijn benieuwd hoe lang het gaat duren voor ‘Love is in the air’ helemaal verdwenen is…

Ervaring van Joyce

Toen ik hoorde dat we chocola mochten testen wist ik al gelijk voor wie ik hem wilde bestellen. Mijn man en kinderen zijn afgelopen jaar een enorme steun geweest in de strijd tegen borstkanker. Dus wilde ik een hart kiezen die ze allemaal lekker vinden. Mijn oog viel gelijk op `Knettergek op jou!´. Heerlijke melkchocolade met smarties, gekleurde crispies en knettersuiker. Wat een feestje is dit hart! En wat een feestje zou het worden als ze dit hart zouden zien. Dus besteld en een dag later had ik het binnen. Precies op de dag dat ik te horen kreeg dat er niks meer te zien is in mijn lichaam!

´s Avonds had ik hem op tafel gelegd. In eerste instantie hadden ze niet door wat het was. Is het een sieraad? Het chocolade hart zit namelijk in een super luxe doosje. Maar zodra ze het doosje met zijn drieën openmaakten, gilden ze van geluk. “Wauw, mama! Echte chocola! Helemaal voor ons! Dit vinden we heel erg lekker. Onze lievelings!” Drie blije gezichten keken mij aan. Wat een super leuk cadeau om te geven en om te krijgen. Of mijn man dit voor Valentijnsdag had willen krijgen. Jazeker! Een lekker en origineel cadeau. Ik ben knettergek op mijn man en kinderen!

chocstar

Ervaring Chocstar Chantal

Wauw; chocolade testen; dat is geen straf! Wat een keuze op de site van Chocstar. Mijn chocoladehart maakt een sprongetje bij het zien van ‘You’re the best’; een chocoladehart van echte witte chocolade. Hij is gevuld met stukjes romige caramel, gevriesdroogde aardbeien en de gedroogde bloemen en suikerhartjes maken het geheel compleet. Nog nooit heb ik zoiets gezien; die wil ik proeven.

Mijn chocoladehart ligt op de deurmat en meteen krijg ik zin om hem open te maken. De chocolade roept! De wikkel heb ik zelf mogen kiezen; ik koos voor hartjes in verschillende kleuren. De naam van de chocolade laat ik op de wikkel staan; You’re the best. Mijn man is de beste papa voor mijn dochter Nora, de beste man voor mij en stiekem vind ik mezelf ook wel de beste moeder voor Nora. Mijn man is niet zo van het geven van cadeautjes voor Valentijnsdag; dus stiekem doe ik mezelf deze chocolade cadeau!

Eerlijk zal ik alles delen; en het feit dat er helaas een scheur in mijn chocoladehart zat (hij maakt natuurlijk een val door de brievenbus) maakte dat wel een stukje makkelijker! Mijn dochter is meteen jaloers en wil ook proeven; ze wil hem niet meer teruggeven! Oh oh, snel de rest wegleggen zodat ik er ook nog van kan genieten. Want echt; dit is echt hemelse en vooral bijzondere chocolade. De presentatie is een dikke tien waard en de smaak ook zeer zeker!

Ook je eigen Valentijn chocolade bestellen? Wij zijn allemaal heel blij met onze harten! Stel je eigen hart samen, of kies ook 1 van de heerlijke smaken. Naar welke ben jij benieuwd en wie ga je blij maken?

chocstar

Kijk hier voor meer valentijnsblogsSelena
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.