Valentijn Quiz Kaarten – voor de dag van de liefde

Valentijn Quiz kaarten zijn geweldig om te krijgen op de dag van de liefde! Test je relatie, de liefde, en heb gewoon samen een gezellige leuke avond!

Valentijn Quiz kaarten:

Valentijn quiz kaarten
all you need is love

Deze twee schattige doosjes met valentijn Quiz kaarten ontving ik voor een review. Na overleg met manlief besloten wij de All you need is love quiz te doen en de famous love couples quiz weg te geven aan een winnaar! Deze winactie is helaas al afgelopen.

Het zijn kleine schattige doosjes die ideaal mee te nemen zijn op een romantisch weekendje weg bijvoorbeeld. Zet een schaal met hapjes neer en een flesje wijn ( of bier) en zet de kaarsjes maar aan.

Tijd voor een portie humor en romantiek!

Valentijn kaarten

Wij legden de kaartjes van de Valentijn quiz op een grote stapel neer en trokken om beurten een kaartje met een vraag om aan de ander te stellen.

Valentijn kaarten

Sommige vragen zijn makkelijk te beantwoorden, andere vragen zijn wat lastiger te beantwoorden of je moet gewoon gokken. Vaak heb je 50% kans op een goed antwoord ­čÖé

All you need is love Quiz

9 voorbeelden Valentijn quiz:

 • Wie raakt sneller verliefd? De man of de vrouw? –> de man! Een man weet na 3 dates al dat hij verliefd is, de vrouw doet er vaak wat langer over!
 • Wie krijgen de meeste Valentijnskaarten vrouwen, mannen, minnaressen of onderwijzers? –> Onderwijzers! Leuk ik kan mij dat niet zo goed herinneren van vroeger.. als het aan dochterlief ligt zijn het denk ik de papa’s want zij roept zo’n beetje elke dag dat ze met papa wil trouwen haha
 • Wat denk je is De Ware je eerste of je zevende verliefdheid? –> Gemiddeld de zevende. In mijn geval klopt dit, 6 serieuze vriendjes kwamen er voor manlief!
 • In welke stad maakten verliefde stelletjes voor het eerst slotjes vast aan een brug om hun liefde te bevestigen? –> Parijs
 • Voor hoeveel punten staat de tennisterm ‘LOVE’ zoals de score love-15. –> 0 punten
 • Wat vindt de man het belangrijkste in de keuze van een vrouw? –> Of ze geschikt is om kinderen te baren. ( ik had totaal iets anders verwacht haha)
 • Is de man altijd de vader al meent hij van wel? –> Nee!
 • Om welke vinger draag je gewoonlijk je verlovingsring? –> Ringvinger
 • Welk tekstsymbool staat voor een kus: K, X of Z? –> X

Dit waren een paar voorbeelden van de valentijn quiz kaarten, van all you need is love.

famous love couples
Valentijn quiz
Footer1
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Share

4 Responses

 1. Wij gaan binnenkort een weekend weg met zijn twee├źn. Hoe leuk is het om dit spel mee te nemen als verrassing!

 2. Wat een superleuke doosjes!! Via de sensory zakjes kwam ik op je blog en nu zie ik deze winactie: superleuk! Ik doe gr├í├íg mee! Volg je geloof ik op alle social media die je noemt, dus dat is al klaar!!! En dan nu mijn meest romantische valentijnservaring… Eh…

  De meest bijzondere valentijnsdag die ik me herinner is in 2008 geweest, toen gingen we aan al onze vrienden en familie vertellen dat we verloofd waren! En savonds gingen we samen uit eten in het restaurant waar we op de grote dag het feest hadden en we hebben uren gepraat over de reacties, onze bruiloft ├ęn onze toekomst… <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.