Valentijn Quiz Kaarten

Tijd voor weer een leuke winactie bij Mama Scrapelle! Dit keer een voor Valentijn. Ik mag een setje Valentijn Quiz kaarten weggeven aan een volger. Lees gauw verder wat deze kaarten precies inhouden en hoe je kunt winnen! 

Valentijn Quiz kaarten:

Valentijn quiz kaartenValentijn quiz kaarten

Deze twee schattige doosjes met valentijn Quiz kaarten ontving ik voor een review en een winactie. Na overleg met manlief besloten wij de All you need is love quiz te doen en de famous love couples quiz weg te geven aan een winnaar!

Het zijn kleine schattige doosjes die ideaal mee te nemen zijn op een romantisch weekendje weg bijvoorbeeld. Zet een schaal met hapjes neer en een flesje wijn ( of bier) en zet de kaarsjes maar aan.

Tijd voor een portie humor en romantiek!

Valentijn kaarten

Wij legden de kaartjes op een grote stapel neer en trokken om beurten een kaartje met een vraag om aan de ander te stellen.

Valentijn kaarten

Sommige vragen zijn makkelijk te beantwoorden, andere vragen zijn wat lastiger te beantwoorden of je moet gewoon gokken. Vaak heb je 50% kans op een goed antwoord 🙂

All you need is love Quiz

9 voorbeelden:

 • Wie raakt sneller verliefd? De man of de vrouw? –> de man! Een man weet na 3 dates al dat hij verliefd is, de vrouw doet er vaak wat langer over!
 • Wie krijgen de meeste Valentijnskaarten vrouwen, mannen, minnaressen of onderwijzers? –> Onderwijzers! Leuk ik kan mij dat niet zo goed herinneren van vroeger.. als het aan dochterlief ligt zijn het denk ik de papa’s want zij roept zo’n beetje elke dag dat ze met papa wil trouwen haha
 • Wat denk je is De Ware je eerste of je zevende verliefdheid? –> Gemiddeld de zevende. In mijn geval klopt dit, 6 serieuze vriendjes kwamen er voor manlief!
 • In welke stad maakten verliefde stelletjes voor het eerst slotjes vast aan een brug om hun liefde te bevestigen? –> Parijs
 • Voor hoeveel punten staat de tennisterm ‘LOVE’ zoals de score love-15. –> 0 punten
 • Wat vindt de man het belangrijkste in de keuze van een vrouw? –> Of ze geschikt is om kinderen te baren. ( ik had totaal iets anders verwacht haha)
 • Is de man altijd de vader al meent hij van wel? –> Nee!
 • Om welke vinger draag je gewoonlijk je verlovingsring? –> Ringvinger
 • Welk tekstsymbool staat voor een kus: K, X of Z? –> X

Dit waren een paar voorbeelden van de valentijn quiz kaarten, van all you need is love.

De famous love couples zitten nog nieuw in de verpakking en staan te popelen om opgestuurd te worden naar een winnaar!

Winactie

Valentijn quiz kaarten

Wil jij met manlief, vrouwlief, vriendin, vriend deze grappige en romantische valentijn quiz doen doe dan mee met de winactie mogelijk gemaakt door ImageGroup Holland!

 • Volg MamaScrapelle op een of meerdere social media kanalen: twitterinstagram, pinterest,  Facebook
 • Laat hieronder een reactie achter met je meest romantische Valentijnsdag ervaring

De winactie loopt tot 8 februari, de winnaar krijgt een mailtje of persoonlijk facebook bericht!

Disclaimer

Latest posts by ellen (see all)
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!

4 Responses

 1. Wij gaan binnenkort een weekend weg met zijn tweeën. Hoe leuk is het om dit spel mee te nemen als verrassing!

 2. Wat een superleuke doosjes!! Via de sensory zakjes kwam ik op je blog en nu zie ik deze winactie: superleuk! Ik doe gráág mee! Volg je geloof ik op alle social media die je noemt, dus dat is al klaar!!! En dan nu mijn meest romantische valentijnservaring… Eh…

  De meest bijzondere valentijnsdag die ik me herinner is in 2008 geweest, toen gingen we aan al onze vrienden en familie vertellen dat we verloofd waren! En savonds gingen we samen uit eten in het restaurant waar we op de grote dag het feest hadden en we hebben uren gepraat over de reacties, onze bruiloft én onze toekomst… <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.