Love notes – een boodschap met liefde

Paying it forward, lief zijn voor anderen, happy vibes en een good mood is wat past bij MamaScrapelle maar ook bij mij persoonlijk. In deze gekke tijden waar veel verwarde en boze emoties de boventoon voeren is het voor mij des te belangrijker om wat positiviteit als balans in de wereld te stoppen. Hoe klein ook. Het begint juist altijd klein en kan dan uitgroeien tot iets groters. Mits het met liefde en zorg behandelt wordt. Daar passen deze ‘Love notes – Boodschap met liefde’ perfect bij.

love notes

Love notes – Boodschap met liefde

Toen ik deze ‘Love notes – Boodschap met liefde’ in het oog kreeg wist ik dat we een liefdevolle match zouden vormen. Ik noem mezelf niet een creatief persoon. Althans mijn hoofd stroomt over van de ideeën, alleen in de uitvoering mis ik de nodige skills. Mooi schrijven of tekenen is echt niet aan mij besteed. Dus ik ben best blij dat tegenwoordig veel via de digitale weg gaat.

Maar er gaat niks boven ouderwetse handgeschreven en gemaakte berichtjes. Juist in deze tijden is dat persoonlijk en een teken van liefde en aandacht wat je aan iemand wilt besteden. Een warm berichtje, een bedankje of complimentje. Het kan zo klein zijn en het effect is zo groots! Als ouders zijnde gaat onze tijd grotendeels naar de kinderen. Vinden we helemaal prima maar het is ook echt nodig om elkaar soms even een blijk van waardering te geven. Daar zijn Love notes – Boodschap met liefde perfect voor.

love notes

In het doosje van love notes – boodschap met liefde, zitten 50 originele kaarten om je partner op een leuke manier te verrassen. De kaarten zijn op verschillende manieren vormgegeven zodat er altijd passende kaarten bijzitten. De boodschappen variëren van een voorstel tot actie, een excuus, complimentje of gewoon een liefdevolle geste.

Het is nog meer

love notes

Waar het doosje zich “beperkt” tot het alleen benomen van een partner, zo breed kijk ik meteen. Uiteraard verdient mijn man bijna elk kaartje. Maar ik heb zoveel meer mensen om me heen waar ik een passend kaartje bij zie. Zo heb ik bijvoorbeeld een pakketje verzonden en er een love notes – boodschap met liefde kaartje bij gedaan. En staat er nog iets voor de post klaar waar het kaartje perfect bij past.

jij bent een tijger

Het is gewoon een perfect cadeau maar zeker ook om in huis te hebben voor jezelf. Het zijn kleine kaartjes dus je hoeft geen ellenlange teksten te verzinnen. Gewoon treffend en liefdevol. Dat kan voor je partner maar zeker ook voor anderen. Ik ben echt onwijs blij met mijn Love notes – Boodschap met liefde kaartjes. Ze staan in de boekenkast en de komende tijd ga ik lekker mijn liefdevolle boodschappen in het rond strooien.

Sorry not sorry

Ik hoor jullie denken… Een paar paragrafen hierboven liet ik vallen dat mijn man bijna elk kaartje wel verdient. Het gaat goed tussen ons hoor, geen ruzie of dingen die opgelost moeten worden. Maar 1 kaartje is gewoon niet zo passend. Die heb ik dan ook vakkundig verstopt. Nieuwsgierig? Ik wil het best delen als niemand het verder verteld. Het kaartje ‘Sorry, liefje, je had gelijk..’ heb ik even apart gehouden. Uiteraard heb ik altijd gelijk.

Bestel je Love notes – Boodschap met liefde hieronder!

Auteur: ZNU | Uitgever: Centrale Uitgeverij Deltas | 9789044757361 | juni 2020 | 100 pagina’s

Footer4 nieuw
Selena
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.