Natuurlijke verzorging van Loveli – een gezichtsverzorging

Ik heb van huis uit geleerd om goed voor jezelf te zorgen maar niet te extreem. Ik gebruikte dan ook graag spuitdeo en de bekende grote pot met Nivea. Al snel merkte ik dat het zweten toenam en vond ik dat ik een zweet probleem had. Ook kreeg ik opeens een uitbraak van pukkels en rode vlekken in mijn gezicht. De jaren die volgde heb ik van alles geprobeerd. Oksel deppen met heel chemisch spul om poriën te sluiten, dure gezichtsverzorging maar niks leek goed te werken. Had toen maar de natuurlijke verzorging van Loveli bestaan.

Inmiddels zit ik alweer 6 jaar in een groene revolutie en dit is begonnen bij de geboorte van mijn eerste dochter. In het begin was dit heel extreem bij mij want als je eenmaal bewust wordt van alle opties omtrent voeding en verzorging komt er heel veel informatie op je af. Inmiddels heb ik mijn balans gevonden en weet ik wat ik echt belangrijk vind. Daar hoort natuurlijke verzorging zeker bij!

huidverzorging

Natuurlijke verzorging van Loveli

Deodorant

Zweten wilde ik altijd stoppen. Veel deo spuiten want dat voelde fris, en een paar keer per week depte ik iets heel chemisch om de poriën te sluiten. Het resultaat waren zweet uitbraken en niet alleen van onder mijn oksel. Ik was altijd “bang” voor zweet maar inmiddels weet ik beter. Zweten is niet erg en vers zweet stinkt helemaal niet! En weet je wat grappig is… hoe minder je het stopt hoe minder je zweet! Ik stop nu niks en gebruik natuurlijke deodorant en het is nog nooit zo minimaal geweest. Ook heb ik helemaal geen rode of geïrriteerde oksels meer. Het is even zoeken naar wat werkt voor jou en je moet je oksels even de tijd geven maar ik gebruik niks anders meer en ben heel happy met de stap naar natuurlijke deodorant.

De natuurlijke verzorging van Loveli biedt een deodorant in de vorm van een stick. Ideaal doseren en meenemen. Met oog op duurzaamheid kan je een refill kopen en in de stick stoppen als die leeg is. Zo kan je ook geurtjes wisselen. Dit valt meteen op, de geuren zijn heerlijk en intens. De refill oogt als een leuk snoepje en van zulke details hou ik. Je kan wat schrikken van de prijs maar de grote stick gaat minimaal 3 maanden mee, gebruik een kleine hoeveelheid, ik verdeel het nog even met mijn vinger, laat het intrekken en klaar. De stick bevat geen aluminium, neutraliseert geurtjes en blokkeert niks. De basis is kokosolie en zuiveringszout, aangevuld met goede andere ingrediënten. Op de site staat heel duidelijk wat nog meer en hoe te gebruiken. Ik hou van deze duidelijkheid!

Natuurlijke verzorging van Loveli

Waarom kiezen voor natuurlijke deodorant?

  • Aluminium in deo’s vergroot het risico op borstkanker
  • Zweten wil je niet voorkomen of blokkeren, maar zweetgeurtjes wil je wel voorkomen
  • Parabenen wil je het liefste ook vermijden en deze zitten in heel veel producten als conserveermiddel. Producten die je je leven lang dagelijks gebruikt.
  • Heb je wel eens gele vlekken in je kleding bij je oksels? Dat komt door aluminium. Als daarmee een chemische reactie komt, verschijnen dus die irritante gele vlekken die er met wassen niet uitgaan.
  • Aluminium is helaas sinds kort uit onderzoeken naar voor gekomen als neurotoxic wat Alzheimer zou kunnen veroorzaken.

Gezichtsverzorging natuurlijke verzorging van loveli

huidverzorgingsproducten

Ik heb jaren een zoektocht gehad naar de fijnste gezichtsverzorging. Ik geloof niet in teveel poespas maar een beetje hulp kan zeker wel erg helpen. Inmiddels ben ik erachter dat het echt heel bepalend is wat je kiest en smeert. Je huid heeft een bepaalde ph waarde en dat wordt vaak verstoord met als gevolg droogte, pukkels of juist vetheid. Loveli gelooft in een champagne – meets – nature life en daar sta ik helemaal achter. De verzorging moet troepvrij zijn maar mag best dat beetje extra geven en ik vind dat ze dit helemaal waarmaken!

Ik heb een reissetje getest omdat ik van te voren niet weet hoe mijn huid gaat reageren. Het setje bestaat uit een face wash, face mist, nachtolie en dagcrème. Eerst werd aangeraden om een skin test te doen op de website om zo te bepalen of de producten geschikt zijn, gelukkig was dit zo. Door die test werd ik me bewust dat mijn huid, die op zich goed eruit ziet, wel wat vocht kon gebruiken! Ook ben ik inmiddels 36 en wil ik graag mijn goede huid behouden en rimpels vertragen.

Ook al ben ik inmiddels dus 36 en heb ik ruime ervaring in verzorging, toch kon ik wel wat hulp gebruiken. Ik ben dan ook zo blij met de website van Loveli. Overal staat duidelijke en heldere informatie en gebruiksaanwijzingen en tips. Het aanbod is ruim en het is fijn om hulp te krijgen hiermee. Bekijk deze pagina en je ziet alle producten en de huidtest. Zo vind je de voor jouw juiste natuurlijke verzorging van Loveli.

Wat vind ik van de natuurlijke verzorging van Loveli?

Natuurlijke verzorging van Loveli

Ik heb zelf gevraagd om deze samenwerking omdat ik dit merk al een tijdje op het oog heb. Maar tegelijk is er op dit moment, gelukkig, een erg groot aanbod van natuurlijke verzorging. Daarbij verzorg ik mezelf wel als mama maar toch minder dan dat ik zou kunnen doen. Iets met tijd en slaap tekort. Mijn huid is gevoelig, ik wil graag troepvrije verzorging maar wel dat beetje extra in luxe en uitstraling en geur. En eigenlijk tikt Loveli elke box aan. Ik ben dan ook oprecht heel blij dat ik eindelijk de stap naar dit merk heb gemaakt.

Linda

Linda is het hart en bedenker achter de natuurlijke verzorging van Loveli. Haar wake up call kwam jaren geleden toen haar moeder de diagnose kreeg van borstkanker. Van de arts kwam een waarschuwing om geen deodorant met aluminium meer te gebruiken. Maar wat kan je dan gebruiken? Er kwam een flinke zoektocht want troepvrij en tegelijk ook lekker ruiken en een mooie uitstraling dat moet toch kunnen? The champagne life. Nature’s way.. Dat is Linda haar droom. Een balans van genieten en samenwerken met de natuur. Natuurlijk en luxe hand in hand. Ik vind dit een fijne combinatie en denk dat het goed gelukt is.

Beetje hulp

De facemist en facewash leken me eerst wat overbodig maar eigenlijk valt me meteen op hoe fijn deze producten als ondersteuning zijn. De facewash gebruik ik om mijn make-up eraf te wassen, al dan niet onder de douche. En de facemist is ook een aangenaam verkwikkend momentje om even op je huid te doen. De nachtolie is heerlijk voedend en doet er wat langer om in te trekken, wat ik ook juist wil. In de nacht is er meer tijd voor mijn huid daarvoor. De gezichtscrème bevat hyaluronzuur wat perfect is voor rimpeltjes. Ik ben niet heel bang hiervoor maar een beetje hulp is toch mooi meegenomen.

De deodorant is heel fijn dat het in een stick zit. Je hebt maar echt een klein beetje nodig, dit verdeel ik dan nog een beetje met mijn vinger over mijn oksel. De geur is heerlijk en aan het einde van de dag ruik ik nog prima! De lippenbalm is net zo’n feestje qua geur en verzorging en eigenlijk ben ik vanaf dag 1 al ontzettend blij en fan. Ik merk dat ik vooral de extra tijd aan mezelf erg nodig had. Het gaat maar om een paar minuten; even iets langer bezig met de nachtolie insmeren bijvoorbeeld. Maar het is zo fijn om even goed voor mezelf te zorgen.

natuurlijke verzorging van loveli Voor mannen

Ik kan niet wachten om meer natuurlijke verzorging van Loveli aan mijn beauty routine toe te kunnen voegen! En ze hebben ook een toffe Rebel lijn voor mannen. Hello bewuste mannen, ook voor jullie is er een mooie troepvrije verzorgingslijn. Meteen een leuke cadeautip voor vaderdag of een verjaardag!

Kijk ook deze blogs voor meer fijne huidverzorgingsproducten

Footer2 nieuw
Selena
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.