Skip to Content

FoREST van Phyris – Een boswandeling voor je huid

A Forest? Is dat niet een nummer van The Cure? Ja, dat is het ook. Goed nummer. En het is een nieuwe lijn van Phyris. Gebaseerd op het Japanse Shinrin-yoku oftewel het inmiddels bekende bosbaden. Phyris zou Phyris niet zijn als er niet een complete formule bij bedacht is. Door FoREST waan je je niet alleen in het bos. Nee, Phyris zet er ook nog wat anders tegenover. Ter ere van de lancering van deze nieuwe lijn plant Phyris 3333 bomen. Geweldig product, geweldig idee als je het mij vraagt. Geïnteresseerd? Lees dan vooral verder. En je kan FoREST van Phyris uitproberen door mee te doen met de winactie. En met meer dan 50 likes mogen wij nog een extra product verloten, dus doe vooral mee!

FoREST van Phyris

FoREST van Phyris , mijn nieuwe keuze?

Anderhalf jaar geleden schreef ik een blog over Elements of Nature. In die blog kan je lezen dat ik regelmatig naar de schoonheidsspecialiste ga. Wellicht een luxe, maar dat doe ik al sinds ik 18 ben. Inmiddels ben ik 50. Ik draag geen make-up, maar zorg er wel voor dat mijn huid goed word verzorgd. Meestal word ik 40-42 geschat, dus het heeft ook zijn effect concludeer ik dan. Ik ben nogal honkvast wat producten betreft, zeker als het gaat over mijn huid. Bovendien vind ik het belangrijk dat het op een natuurlijk basis is. Dat is Elements of Nature allemaal. Maar, nu is er een nieuwe lijn FoREST van Phyris. En ondanks mijn tevredenheid over Elements of Nature, wilde ik deze nieuwe lijn toch uitproberen.

Een boswandeling met FoREST

Een behandeling met FoREST van Phyris is een hele belevenis. Mijn schoonheidsspecialiste Alexandra zorgt ervoor dat je je ook echt in het bos waant. Los van het feit dat het product heerlijk ruikt naar bos en berk. Tijdens de behandeling leidt Alexandra mij naar het bos met haar stem. Daarnaast heeft zij ook bijbehorende muziek opgezet, inclusief kwinkelerende vogeltjes. De lamp die aangaat boven mij is de zon die gaat schijnen. En als je klaar bent met de behandeling, biedt het product inderdaad wat het aanprijst: een Glow. Rest. Refresh. Glow. Je hoeft uiteraard niet persé naar de schoonheidsspecialiste. Je kan het product ook thuis gebruiken. Maar ja, de behandeling biedt natuurlijk wel wat extra ontspanning.

Wat doet het voor je huid

FoREST beschermt je huid tegen stress-veroorzakende stedelijke invloeden en geven de huid ontspanning. Resultaat, een gelijkmatige en frisse uitstraling. Het product bestaat uit:

  • Berk (water en olie), ter bescherming van de vroegtijdige huidveroudering en verzorgend voor de huid
  • Chaga paddestoelen extract. Ter bescherming en bevordering van een gelijkmatige teint
  • Mos extract, ter bescherming, versterking en verbetering van de uitstraling van de huid.

Interesse? Kijk op deze link naar de verschillende producten. Je kan uiteraard ook meedoen met de winactie, zodat je FoREST van Phyris eerst uit kan proberen.

werkzame bestanddelen
Foto: eigendom schoonheidssalon Alexandra

Tot slot

FoREST van Phyris is niet alleen een heerlijk product. Deze lijn is ook unisex. Daarnaast plant Phyris voor de lancering van deze nieuwe lijn 3333 bomen. En ja, dat is een symbolisch aantal. Al het goede komt in 3-en. Zo ook de producten van Phyris. het is een 3 fase skincare/huidverzorgings concept: 

  • 1: reinigen
  • 2: activeren met Somi
  • 3: verzorgen

En met 3 bomen heb je geen bos, vandaar het aantal 3333. Tot slot, is de vormgeving van het woord FoREST je opgevallen? Daarin wordt de nadruk gelegd op REST en is de R symbolisch een boom. Mooi gedaan vind ik. Eén nadeel. Het is wel heel moeilijk kiezen tussen Elements of Nature en FoREST. En ik moet toegeven dat het vasthouden aan mijn oude vertrouwde product niet zo simpel is geworden. FoREST heeft zelfs een Elixer, vergelijkbaar met mijn o zo geliefde Epigran, van Elements of Nature. Afwisselen dan maar!

Wie bomen plant, wetende dat hij

nooit in hun schaduw zal zitten,

is in elk geval begonnen

om de zin van het leven te begrijpen.

Rabindranath tagore – Indiase filosoof en Nobelprijswinaar –

Winactie FoREST

We hebben goed nieuws, want bij MamaScrapelle mogen we van schoonheidssalon Alexandra een Elixer van FoREST (twv 38 euro) verloten. En dat is nog niet alles. Als we meer dan 50 likes krijgen op deze blog mogen we ook nog een light cream van FoREST verloten! (twv 50 euro). Bovendien hebben we ook nog 5 proefpakketjes weg te geven van FoREST. Dit pakketje bevat 2 zakjes ForREST light cream en 2 zakjes rich cream. Kun jij jouw vriend(in), vader, moeder, broer, zus of echtgeno(o)t(e) hier heel blij mee maken? Doe dan zeker mee!

  • Elixer Gefeliciteerd: Diana
    Proefpakketjes gefeliciteerd: Evie, Renee, Bonnie, Evelien en Lisa
  • Over ongeveer 2 weken maken wij de winnaar bekend in deze blog. Dit wordt aangekondigd via social media. De winnaar ontvangt een mail. Reageer binnen 2 dagen.
Elles
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gea Jager

Saturday 15th of January 2022

leuk ik doe graag voor me zelf mee

Yvonne

Friday 14th of January 2022

Wat een prettig pakketje voor mijn huid! Door de jaren heen gaat mijn huid wat meer aandacht vragen... benieuwd!

Suzanne de Gooijer

Friday 14th of January 2022

Ik doe graag mee voor mij zelf, mijn huid kan namelijk wel wat extra aandacht gebruiken,

Carien

Thursday 13th of January 2022

Ik zou ook wel graag 40 inplaats van 50 geschat worden. Doe graag mee voor de 10 jaar jongere mij!!

Elizabeth van Hurne

Thursday 13th of January 2022

Voor mijzelf doe ik mee. Heel graag zelfs.

twitter @mamavanxavi

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.