Natuurlijke huidverzorging met de eerlijke producten van SMPL

Wat een jaar is 2021 voor mij geweest. Een burn-out, mijn studie die volledig stil ligt, een blogteam wat opeens veel meer zelf moest gaan doen en heel hard werken aan mijzelf. Ik ben er nog niet, wil nog steeds leren om liever voor mij zelf te zijn en eerst goed voor mijzelf te zorgen. En dat begint al bij de basis, mijn grootste orgaan de huid. Met de natuurlijke huidverzorging van SMPL kom ik weer een stukje dichter bij dat doel.

Natuurlijke huidverzorging van SMPL

Goed voor jou en goed voor de natuur

Willemijn Kornelis en Liselotte Wannijn zijn de oprichtsters van SMPL. Samen zorgen zij dat de wereld weer een beetje beter wordt. De natuurlijke huidverzorging is bijvoorbeeld unisex. Geschikt dus voor hem en haar! Door de rustige uitstraling zie je ook echt niet of het voor hem of haar is. Geen onnodig gebruik van kleurstoffen voor de verpakking dus. Geen tierelantijntjes of andere toestanden. Gewoon een eerlijk product dat ook nog eens vegan en diervriendelijk is.

the care kit

Natuurlijke huidverzorging = troepvrij

SMPL bevat geen essentiële oliën, parfum, minerale oliën, conserveringsmiddelen op chemische basis of synthetische ingrediënten. De natuurlijke huidverzorging is dus gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Dat voel je en dat ruik je! Het zachte van de jojoba olie, merk ik direct als ik het product op mijn huid smeer. Maar ook de geur van Aloe vera is aanwezig. Daarnaast zit er nog marula in. Dat kende ik nog niet en dus ging ik op zoek.

In Midden- en Zuid-Afrika staat een boom die ook wel de olifantenboom wordt genoemd. Dat is omdat de olifanten dol zijn op zijn vruchten. De vruchten behoren tot dezelfde familie als de mango, cashew, pistache en sumak. Dat is lekker dus! Voor de productie van marula olie worden de vruchten niet uit de boom gehaald, maar deze worden door Afrikaanse vrouwen van de grond geraapt en dan al lopend met manden op hun hoofd naar de werkplaats gedragen. Daar wordt de kern van de noot eruit gehaald en hier wordt de olie uit geronnen. In de meeste gevallen is dit een Fair-Trade proces.

the care kit

SMPL

SMPL is dus simpel en eerlijk. Duurzaam voor het milieu, minder ruimte in de badkamer en eerlijk voor jouw huid. Ik ontving de volgende natuurlijke huidverzorging producten:

Nourishing Cream: Een voedende dag- en nachtcrème geschikt voor een zeer gevoelige huid. De crème trekt snel in wat ik erg fijn vindt.

Cleansing Cream: Een reinigingscrème dat door het 10 minuten te laten intrekken ook fungeert als gezichtsmasker. Ook geschikt voor de zeer gevoelige huid.

Boosting Serum: Bevat omega 6, Vitamine A, C, E en K. Bevat onder andere duindoornolie. Ik gebruik een serum altijd onder mijn nachtcrème voor een flinke boost in de nacht.

Konjac Sponge: Een spons, gemaakt van konjac-wortel, die exfolieert en dus een lichte peeling geeft aan je huid om goed de dode huidcellen te verwijderen. De bloedsomloop wordt gestimuleerd en het maakt de huid heerlijk zacht.

MultiBalm: Een multifunctionele balsem om te smeren op droge lippen, ellebogen, hielen, handen, nagelriemen. Bevat vitamine A, B, E en anti-oxidanten en omega-6 vetzuren.

@mamascrapelle.nl

een heerlijk pakket ontvangen van SMPL. In the care kit zitten vijf prachtige voedzame producten voor je huid. Perfect voor dit gure winterweer. brr wat is het koud he!

♬ It’s Beginning to Look a Lot like Christmas – Michael Bublé

De producten van SMPL zijn te koop als losse producten, maar ook in een mooie geschenkverpakking. Geef jij een mooi pakket aan iemand om wie je geeft, of verwen jij jezelf?

Natuurlijke huidverzorging van SMPL

Je koopt de natuurlijke huidverzorging producten van SMPL op hun eigen website, daar is nog een veel groter assortiment te vinden. Een paar producten kun je ook aanschaffen via BOL.

Footer4 nieuw

ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.