Met pantoffels van esgii heb ik voortaan warme voeten in de klas, zonder te zweten!

De leerkrachten onder mijn lezers die kunnen het alleen maar beamen. We hebben het koud! Echt ik ben blij dat ik les kan blijven geven aan de kinderen van Nederland en dat we niet terug gaan naar thuisonderwijs voorlopig. Maar het zijn ook voor ons nog altijd spannende tijden. Een van mijn lichtpuntjes zijn nu de pantoffels van esgii. Voor de zomer heb ik handgemaakte slippers van esgii

vilten sloffen

Zware tijden

Danzij de strenge coronamaatregelen moeten wij de hele dag door zoveel mogelijk alle ramen en deuren open hebben staan in de klas. En dat is met het steeds kouder wordende weer niet leuk! De kinderen die bij het raam zitten klagen en wij als leerkrachten ook. En terecht! Want het is niet leuk en ook niet makkelijk. Als je het koud hebt gaat je neus vanzelf lopen, “heeft u corona?”, hoor je een kind dan zeggen. “Nee lieverd, de juf heeft koude voeten.” Want in de school waar ik werk zijn in het klaslokaal buitenschoenen verboden. Dus of op sokken of je pantoffels aan in de klas.

Het gaat alleen maar kouder worden, en de kinderen met verkoudheidsklachten zullen alleen maar toenemen. Dat kinderen bijna geen corona hebben dat geloof ik wel, maar het gebeurd wel en vaak zijn hun klachten zo mild dat ze het niet doorhebben. Maar leerkrachten zien vele kinderen en ons werk gaat gewoon door. Thuiswerken kan niet en wil ik liever ook niet, want dat thuisonderwijs vond ik eigenlijk maar niks.

Wist je dat je lichaam veel warmte verliest aan de uiteindes van je ledematen? Hoofd, handen en voeten dus. Als die maar warm zijn, hoeft je lichaam niet zo hard te werken en heeft het meer energie om nare indringers tegen te houden! Dus laten we onze voeten en handen en hoofd nu eens proberen warm te houden in het klaslokaal!

vilten pantoffels

Warme voeten met de pantoffels van esgii

En dat gaat dus helemaal goedkomen! Warme voeten met de pantoffels van esgii. Bij esgii shop je voor het hele gezin handgemaakte vilten sloffen uit Mongolië. Het duurzame lifestylemerk heeft naast pantoffels ook accessoires zoals bedsokken en wanten. Nu de nieuwe collectie is gearriveerd gaan we weer warm de winter tegemoet. esgii (spreek uit: eskie) is het Mongoolse woord voor vilt. Dat vond ik dan weer erg leuk om te weten omdat ik tijdens het testen thema Marco Polo in de klas had. En hij reisde heel lang door het rijk van Mongolië vroeger.

Net zoals de oprichtster van esgii die haar idee kreeg tijdens een rondreis in dat land. Om bij te dragen aan betere leefomstandigheden van de Mongoolse bevolking besloot esgii de items naar Nederland te importeren. Het sloffenmerk heeft grote ervaring in textielontwerp, vilt en kunst en ontwerpt de sloffen en pantoffels in Nederland. Bekijk de hele collectie op www.esgii.nl

Warm de herfst en winter door

Dus als het buiten regent en straks sneeuwt, en wij als leerkrachten stug moeten doorwerken met de ramen en deuren open om de boel goed van frisse lucht te voorzien, dan zijn mijn voeten lekker warm!

En zit jij thuis te werken en heb jij ook last van koude voeten? Dan zijn die gave vilten pantoffels van esgii natuurlijk ook voor jouw bestemd! Echt waar je wintertenen zijn voorgoed verleden tijd! Ook voor mannen!

pantoffels van esgii

Verschillende soorten pantoffels van esgii

Er zijn allemaal verschillende modellen zoals High Boots, Wrinkle sloffen en de Garden Grey past zich zelfs aan aan de vorm van je voeten.

De vilten pantoffels van esgii zijn heerlijk zacht en hebben mooie kleuren als zeegroen, geel, bruin, blauw en lichtgrijs. Het materiaal zit lekker en stevig om je voeten heen waardoor je niet gaat sloffen terwijl je loopt.

Bijkomend voordeel is dat het vilt gemaakt is van 100% natuurlijke schapenwol. Vilt is net als wol stevig, warm en natuurlijk regulerend. Dat wil zeggen dat jouw voeten het nooit te warm te koud zullen hebben. De stof ventileert en zweetvoeten zijn verleden tijd!

Koel in de zomer en warm in de winter. Wat wil een juf nu nog meer?

pantoffels van esgii

Fair trade sloffen

Sloffen van esgii zijn fair trade. Het merk werkt samen met verschillende kleine fair trade organisaties en volgens de fair trade principes: vooraf financiering en een eerlijke prijs voor het product betalen. Esgii stimuleert daarmee de werkgelegenheid en het opleiden van hun werknemers, die daarmee een kans krijgen op een betere toekomst. Doordat esgii met diverse ondernemingen werkt, zit er een verschil in prijs én in draagcomfort. Warme pantoffels voor een eerlijke prijs; daar kun je niet voor uit je slof schieten, toch?!

Lees ook deze blog met warme sokken voor de winter

Footer2 nieuw

ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

59 reacties

 1. Wat zien de sloffen er heerlijk warm uit! Zo herkenbaar van de koude lokalen. Ik draag nu maar een extra vest als ik voor de klas sta en dan heb ik het nog steeds koud.

 2. Ja, ik moet thuis werken en werk in de woonkamer aan een bureautje. We hebben een tegelvloer maar geen vloerverwarming. De laatste tijd gemerkt dat het toch wel koud aan je voeten is met alleen sokken aan. Om de hele dag met schoenen aan te zitten is ook niet zo fijn dus een paar van die mooie warme sloffen van Esgii (ook nog fair trade altijd beter) daar zou ik veel plezier van hebben. Mooie keuze in kleuren ook, zie ik.

 3. Dit lijken mij echt heerlijke warme vilten sloffen, deze High Boots Seagreen sloffen van Esgii uit Mongolië. Wat goed dat deze ook fair trade zijn! Ik maak dan ook graag kans! Laat de winter straks maar komen!☃️❄️

 4. Wil graag meedoen omdat ik nogal een koukleum ben, warme voeten zijn dan zo fijn! Ben benieuwd naar deze!

 5. Ik doe graag mee om mijn vrouw te verrassen die kleuterjuf is. Sinds het begin van de corona heeft ze zich al 8x moeten laten testen!! Omdat familie, vrienden of collega’s besmet waren. Gelukkig iedere keer vals alarm. Nu draait ze de klas met 27 snotneuzen zonder te klagen. Als dat niet een verassing verdient!!!

 6. Ik ben gek op sloffen en draag ze in de zomer en de winter. Hier maak ik super graag kans op Heerlijk warme voeten. Fair traden geweldig

 7. Ik doe mee!
  Heerlijk voor op mijn werk
  Kijken of ze kunnen tippen aan de Bergstein pantoffels die ik voor thuis heb

 8. Wat zien ze er ook leuk uit!
  Wij dragen binnenshuis geen schoenen, we hebben een oude tussenwoning met een houten vloer en thuiswerkende buren. Dus om een beetje rekening met elkaar te houden, lopen de kinderen thuis op hun sokken, en ikzelf loop meestal op Spaanse sloffen. Nadeel van die sloffen is dat zij snel slijten en ik er zweetvoeten in krijg.???

 9. Wat zijn ze geweldig zeg ? zien er ook zo leuk uit.
  Sloffen draag ik altijd enige nadeel je doet er maar kort mee,,, deze zijn duurzaam dus mijn voeten roepen heel hard kom maar gauw ….

 10. Oeee Ellen, hier waag ik graag een kansje voor! Ik heb ook altijd koude voeten en deze sloffen lijken me heerlijk!!

 11. Ik héeb al een paar heerlijke Estisch sloffen, maar maak graag mijn dochter blij met de High Boots.

 12. Ik heb al een paar heerlijke sloffen van Esgii maar maak graag mijn dochter blij met de High Boots.

 13. Deze sloffen ken ik nog niet, ik zou ze ook goed kunnen gebruiken in mijn kleutergroep. De andere dagen neem ik ze natuurlijk wel mee naar huis?

 14. Warme voeten met én een warm hart voor de makers van deze fairtrade sloffen van Esgii! En…. eerlijk gezegd vind ik ze ook gewoon héél erg leuk en mooi, alsof ze uit een sprookjesboek gelopen komen, heel bijzonder!

 15. Onze zoon heeft het altijd koud aan z’n voeten maar kan geen zwetende sloffen aanhouden. Hopelijk zouden deze wollen sloffen het verschil kunnen maken. Hij draagt maat 39

 16. Ow yeah! Nooit meer koude voeten ! Sinds ik in de overgang zit heb ik hier méér last van ! Die hoog gesloten,liefst in rood,maat 41 ik volg op ig onder Momzymom

 17. Ik was nog op zoek naar nieuwe sloffen…. Onmisbaar voor een koukleum zoals ik. De koude maanden komen er aan (nou ja, eigenlijk is het nu al zover, helaas). Deze te winnen sloffen zijn ook nog eens heel mooi.

 18. Wat een wonderschone pantoffels lijken, ze zitten ook vast heerlijk! Ik maak graag kans omdat ik onwijs snel kou vat, bijna altijd last heb van bevroren tenen na een dag op school en ik deze megagoed kan gebruiken!

 19. Omdat bij ons op school de ramen vaak open staan in verband met ventilatie, moeten we ons extra goed inpakken van top tot teen. Deze pantoffels zouden daarom bijzonder goed van pas komen. Ik maak graag kans op een maatje 39!

 20. Ik heb deze heerlijke warme sloffen gezien en aan gehad bij mijn vriendin! Graag loot ik mee want daar warm ik heerlijk mijn voeten mee en ze zijn een lust voor het oog!

 21. Wouw wat zou ik ze graag winnen! Heb het fenomeen van Raynay in mijn voeten dus heel vaak koude of warme voeten! Lijkt mij heerlijk om deze pantoffels voor de aan komende winter te winnen vindt ze geweldig! Mijn maat 39 en die met de houtje touwtje knoop vindt ik heeeel mooi?Vr.gr.liesbeth

 22. Ik doe graag mee, ik ben iemand die vrijwel altijd koude voeten heeft.
  Deze sloffen lijken me heerlijk.

 23. Oeh, wat ontzettend fijn voor mijn altijd koude voeten! Zelfs met dikke sokken, in sloffen èn onder een dekentje op de bank blijven ze ijskoud! Deze heerlijke pantoffels zijn meer dan welkom!

 24. Geweldig echt super fijn zou deze gave High Boots Seagreen sloffen van esgii zijn. Zeker voor iemand zoals ik die altijd last heeft van koude voeten. Ze lijken mij erg warm, een welkome verrijking voor mijn voetjes!!

 25. Wat een super gave winactie!
  Ik zou dolgraag willen winnen omdat ik altijd koude voeten heb door het Fenomeen van Raynaud en mijn huidige sloffen een groot gat heeft bij de tenen haha (tijd voor nieuwe). Dus ik zou hier heel blij mee zijn.

 26. Heerlijk warme voeten en doordat ze van wol zijn toch geen zweetvoeten. Lijkt me heerlijk. En ik vind ze ook nog eens heel mooi. Zoals veel vrouwen, ben ook ik een koukleum en dan vooral mijn voeten kan ik dan heel moeilijk weer warm krijgen. Dus ik zou enorm blij worden als ik verrast zou worden met deze pantoffels!

 27. Graag. Ik heb vergelijkbare sloffen gehad, die jaren mee zijn gegaan. En wat waren ze heerlijk warm. De @esgii.sloffen lijken me wel wat. Een heerlijke slof van een natuurlijk materiaal in erg mooie kleuren!

 28. Koude voeten: ja die heb ik zeker en als mijn voeten koud zijn kan ik ook niet lekker slapen. ik doe daarom graag mee; lijkt me heerlijk lekker warme voeten 😉 ik volg/like via FB.

 29. Vanuit een provisorisch ingericht washok op zolder werk ik nu al maanden vanuit huis, warme sloffen voor de winter zijn zeer welkom!

 30. Net als zoveel mama’s heb ik ook altijd koude voeten! Deze sloffen zien er echt lekker warm uit. Want het zijn niet alleen mijn voeten maar ook mijn enkels die zo koud worden!

 31. Wat een fijne en mooie pantoffels! Ik doe graag mee. Mijn Spaanse pantoffels zijn behoorlijk versleten, ik zou ze graag vervangen door deze van Esgii. Pefect voor de komende koudere maanden, ik loop thuis altijd op pantoffels.

 32. .
  .
  ❤️✌?⭐️Dag Ellen ⭐️✌?❤️
  .
  Wat een prachtige pantoffeltjes van Esgii! Hiervan wil ik wel een paartje winnen! Met mijn maatje 40/41 zal er wel eentje tussenzitten voor mij! Ook van harte gegund aan thuislerares @bobobrw! Ik schreef nog een leuk pantoffelgedichtje ??❤️
  .
  De slofjes vind ik zoetjes
  voor m’n lieve voetjes ?
  Oh, er is beslist niets hippers
  dan deze mooie slippers ❤️
  Het zijn echte juwelen
  ik vind ze om te stelen ?
  ‘t Zijn echt hele toffe:
  deze warme sloffen ?
  ‘k Begin spontaan te rijmen:
  waren ze maar de mijne ?
  Waar ik zo van houd:
  m’n voetjes minder koud❄️
  Vandaar mijn goed idee:
  ik doe aan de wedstrijd mee?
  Pantoffeltjes gewoon vr mij,
  dat maakt me echt reuzeblij!❣️
  #slippers #luxe #shoeaddict #voelmemooi #prachtig #esgii

 33. Wat een leukerds zeg! Ik ben al een tijd op zoek naar fijne warme sloffen die in deze tijd warmte brengt in koude huizen vanwege de ventilatie. En deze zien er ook nog eens super hip uit! Graag doe ik mee!

 34. Heerlijke pantoffels om boven thuis te werken. Verwarming gaat daar vaak niet aan omdat de thermostaat afslaat als het beneden is opgewarmd dus helaas veel kou lijden. Ik doe graag mee

 35. met een paar mooie warme sloffen mag je me graag verrassen maat 40 zou perfekt passen
  altijd steenkoude voeten dus dit prachtige paar zou ik dolgraag ontmoeten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.