Bio-oil natuurlijke huidverzorgingsolie, voor een strakke huid.

Bio-oil natuurlijke huidverzorgingsolie. Weer een goed huidverzorgingsproduct van Bio-oil. Dit merk stond bij mij al in een goed blaadje, maar nu ook verkrijgbaar in een 100% natuurlijke versie. Dan is het helemaal goed natuurlijk! Dankzij Bio-oil heb ik nauwelijks striae. Ik gebruikte dit middel namelijk tijdens mijn zwangerschap. Mijn huid is zo goed als intact gebleven. Nu ik, door onder andere hardlopen, een maatje minder heb zie ik dat mijn huid wat minder om mijn buik spant. Mijn huid kan wel een goed smeermiddeltje gebruiken. En toen mocht ik de nieuwe Bio-oil huidverzorgingsolie proberen, 100% natuurlijk. Yes!

Bio-oil natuurlijke huidverzorgingsolie

Rimpelig huidje

Vorig jaar ben ik gestart bij de Powercommunity. Hierdoor heb ik sinds kort een maatje minder. Daardoor zie ik beter dat mijn huid wat rimpeliger is. Tja, spant nu minder om mijn buikje. En inmiddels ook alweer bijna 50. Dan zitten we niet meer zo strak in het pak. Wat ik altijd heel leuk vind is dat ik dan juist altijd bij toeval de mogelijkheid krijg om iets uit te proberen. Deze keer was dat Bio-oil. En omdat dit voor mij een oude bekende is, wilde ik dat wel! Ik heb Bio-oil tijdens mijn zwangerschap gebruikt. Hierdoor heb ik nauwelijks striae. ik heb toen de gewone versie gebruikt. Ik zag dat Ellen de speciale versie voor littekens heeft gebruikt. Zie haar blog hierover. En dan nu dus 100% Bio-oil natuurlijke huidverzorgingsolie.

Bio-oil natuurlijke huidverzorgingsolie

Bio-oil natuurlijke huidverzorgingsolie: Smeerolie voor de huid

Eigenlijk is het heel gek bij mij. Ik draag geen make-up, maar zorg altijd wel goed voor mijn huid. De huid van mijn gezicht dan. Ik ga regelmatig naar de schoonheidsspecialiste en gebruik natuurlijke producten voor mijn huid. En wat is dan zo gek? Dat ik dat niet doe voor de rest van mijn huid, terwijl ik toch een erg droge huid heb. Nu wil je natuurlijk weten waarom ik zo tevreden ben over Bio-oil nauurlijke huidverzorgingsolie? Even een opsomming. Bio-oil natuurlijke huidverzorgingsolie is:

  • Een natuurlijk product;
  • Vrijwel geurloos;
  • Goed smeerbaar;
  • Een olie, maar niet heel erg vet;

Bio-oil natuurlijke huidverzorgingsolie. Het werkt!

En uiteraard werkt deze natuurlijke huidverzorgingsolie van Bio-oil ontzettend goed. Ik ben gestart met het smeren van de natuurlijke huidverzorgingsolie van Bio-oil op mijn buik. Daarnaast heb ik nog een klein plekje striae, dus dat pakte ik ook meteen aan. En nu na 2 weken heb ik al resultaat. Mijn huid is soepeler en niet meer zo droog. Juist in deze dagen heb je vaak dat je huid extra droog is. Dit komt ook door het koude weer en de verwarming thuis. Je kan dan ’s avonds een beetje bio-oil onder je nachtcrème doen. Als je geen nachtcrème gebruikt is zonder uiteraard ook goed. De volgende dag is je huid meteen opgeknapt. Helpt bij het verminderen van de zichtbaarheid van zowel nieuwe als oude littekens. Niet onbelangrijk, Bio-oil adviseert om het product 3 maanden, 2 x per dag, te gebruiken.

Interesse?

Bio-oil natuurlijke huidverzorgingsolie is verkrijgbaar bij de supermarkt, de drogist en apotheek. Ik heb een flesje van 60 ml. gekregen (verkrijgbaar vanaf 9,00, prijzen verschillen per aanbieder). Met dit volume kon ik 2 weken, 1 x per dag mijn hele lichaam insmeren. Bio-oil adviseert om 3 maanden lang 2 x per dag je huid in te smeren. Bij mij was het resultaat al eerder zichtbaar. Op dit moment is Bio-oil bij verschillende bedrijven in de aanbieding, onder andere bij de Online Drogist.

Bio-oil natuurlijke huidverzorgingsolie
Bio-oil natuurlijke huidverzorgingsolie

Kijk ook eens naar deze blogs

Natuurlijke huidverzorging SMPL

Elles
Delen is enorm lief

Elles

Ik ben Elles, 52 jaar, moeder van een 10-jarige dochter en een 16-jarige zoon. Ik blog regelmatig op Mamascrapelle en StoerLeesVoer. Ik hou namelijk van koken, mooie prentenboeken en literatuur. In mijn werk richt ik mij op een verbetering van de samenleving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.