Elements of Nature van Dr. Grandel. Een plantaardig product

Na blogs over meer plantaardig eten vond ik het ook wel tijd worden om eens wat te vertellen over natuurlijke huidproducten. Ik moet namelijk wat bekennen. Ik gebruik zelden make-up. Wat ik wel doe, is regelmatig naar de schoonheidsspecialiste gaan. Dat doe ik sinds mijn 18e en inmiddels ben bijna 49. Dat is één van de dingen die ik mijzelf gun om tot rust te komen. En natuurlijk ook om mijn huid de voeding te geven die het nodig heeft. Hiervoor heb ik ook een goede productlijn gevonden die helemaal bij mij past. Elements of Nature van Dr. Grandel.

Waarom Elements of Nature

Nu denk je vast, ja, ja Elements of nature, natuurlijk product. Het zal wel. Het is echt zo. Wel moet het product een proces ondergaan voordat het in een potje of een tube kan. Je kan niet alles zo op je huid smeren. Maar, alles wat gebruikt wordt is op natuurlijke basis, ook de conserveringsmiddelen. Elements of Nature heeft als basis-ingrediënt tarwe. Ik ben ooit begonnen met Epigran. Dat is een concentraat dat je onder je dag- of nachtcrème aanbrengt. Ik was meteen verkocht. De geur deed me denken aan de geur van vroeger, van suikerbieten; aan de fabriek in Sas van Gent. Bovendien zie ik het aan mijn huid. En de producten hebben een prettige, milde geur. Inmiddels maak ik gebruik van de volledige lijn van Elements of Nature. Natuurlijk heeft Dr. Grandel ook andere productlijnen, maar ik kies voor Elements of Nature. Mocht je geïnteresseerd zijn. De producten zijn te bestellen via: cosmetic gallery.

De bijzondere werking van tarwe

tarwe product Elements of nature

Hoe is Elements of nature ontstaan? Als erfgenaam van een molen deed Dr. Felix Grandel in 1935 onderzoek naar de tarwekiem. Daarbij ontdekte hij de bijzondere werking: een cocktail van vitale stoffen voor de huid. De tarwekiem bevat namelijk alle belangrijke en essentiële voedingsstoffen die voor de groei van tarwe onmisbaar zijn. En dus blijkbaar ook voeding voor de menselijke huid. De doorbraak kwam in 1957 met de ontwikkeling van Epigran, een multiactieve essence uit tarwekiemen. Dit natuurlijke product heeft een gladmakende en verstevigende werking.

Elements of nature, maatschappelijk verantwoord

producten van Elements of nature

Epigran is het hoofdbestanddeel van de productlijn Elements of nature. Daarnaast worden nog andere lang beproefde werkzame stoffen uit de natuur ingezet. Bij de selectie spelen ecologische aspecten, hoogste kwaliteit en beste huidvriendelijkheid de belangrijkste rol. Elements of nature is daarom ook geschikt voor mensen met huidproblemen zoals acné. En Dr. Grandel is ook nog eens gericht op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit bedrijf zet zich in op een holistisch milieumanagement en ondersteuning van OROVERDE. Een stichting die zich inzet voor het behoud van het tropisch regenwoud. Ook worden de producten ingepakt door mensen van de sociale werkplaats in Duitsland.

Schoonheidsspecialiste

Als kind was ik niet echt een meisje met rokjes en strikjes. Wel wilde ik graag schoonheidsspecialiste worden. Ik speelde met mijn girl’s world en maakte mijzelf en mijn vriendinnen op. In de pubertijd maakte ik mijn eigen schoonheidsproducten van havermout en eiwit. Dat was voor respectievelijk de puberhuid en de wat oudere huid (mijn moeder was toen pas 40, maar dat vond ik natuurlijk oud). Uiteindelijk ben ik geen schoonheidsspecialiste geworden, maar ik ben wel heel blij met degene die ik heb gevonden. Ik koop nooit zomaar een product, omdat ik weet hoe belangrijk het is om minimaal kennis te hebben over je huidtype. En dat kan veranderen, ook door stress of fasen in je leven. Toen ik mijn schoonheidsspecialiste vertelde dat ik zwanger was, wist ze dat al. Ze had het gezien aan de conditie van mijn huid. Need I say more? Wil je ook graag een schoonheidsspecialiste die de lijn van Dr. Grandel gebruikt? Die kan je vinden via cosmetic gallery.

Winactie Elements of Nature

Elements of nature winactie bodycream mamascrapelle

Leest ook Forest een nieuwe huidverzorgingslijn!

Footer2 nieuw
EllesInVerwonderLand
Delen is enorm lief

EllesInVerwonderLand

Mijn naam is Elles van Kampen, Ik ben 49 jaar oud. Eind 2018 heb ik een 3-jarige opleiding tot coach afgerond. In deze opleiding heb ik expertise opgedaan op het gebied van NLP, TA en systemisch werken. Vorig jaar ben ik gestart met mijn eigen coachingspraktijk. Daarnaast blog ik regelmatig op MamaScrapelle en StoerLeesvoer. Dat heb ik de afgelopen periode gedaan over lees- en prentenboeken, maar ook over evenementen en een gezonde leefstijl. Dat zal ik blijven doen. En als het onderwerp, product of boek passend is zal ik dat onder deze naam doen, ellesinverwonderland. Juist in deze periode is het goed om mensen extra ondersteuning te bieden.

10 reacties

 1. verras mijn moeder maar met dit heerlijke exemplaar, met haar 92 jaar is dit een hele angstige en eenzame tijd voor haar, maak haar maar blij met deze mooie verwennerij

 2. Mag ik mezelf er ook mee verwennen? Ik hou van body creams. Ik ken dit merk nog niet en ik vind het leuk om nieuwe producten uit te proberen.

 3. Mag ik mezelf nomineren voor die fijne Body Cream?
  Ik werk als wijkverpleegkundige met kwetsbare ouderen thuis.
  Er is op dit moment enorm veel onrust en angst onder die groep.
  We doen wat we kunnen.
  Helaas hebben we inmiddels ook een eerste cliënt met een dubbele longontsteking en verdenking Coronavirus.
  Door al het gewas, mondmaskers dragen en in benauwde ruimtes werken is mijn huid zo uitgedroogd dat ik mezelf graag zou verwennen met die fijne Body Cream.

 4. Het lijkt me een heerlijk product, ik zou heel graag mijn moeder willen verrassen met een leuk pakketje. Een zonnestraaltje in deze dagen. Eenzaamheid is groot onder de groep 70+ers. Geen vrijwilligerswerk en koffie ochtenden meer. Dan is zo’n verrassing heel erg welkom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.