Skip to Content

De goodiebox kalender 2021 – een sorry not sorry campagne

Sorry not sorry, waarschijnlijk heb je het al een paar keer voorbij zien komen op Social Media. Bekende en minder bekende Nederlanders die stoppen met altijd maar sorry zeggen. Stoppen met excuses bedenken en gewoon laten weten dat ze zichzelf willen zijn. Zelf ben ik begin dit jaar met een Burn-out thuis komen te zitten. Eén van de redenen is dat ik ook altijd maar sorry zeg. Met de goodiebox kalender 2021 is het tijd om te stoppen met sorry zeggen!

goodiebox 2021

Verantwoordelijkheidsgevoel

Verantwoordelijkheidsgevoel, een lang woord met een grote betekenis. Voor mij in elk geval. Ik voelde me altijd overal verantwoordelijk voor. Stootte iemand mij aan, dan zei ik sorry. Alsof ik spijt had dat ik daar op dat moment stond terwijl iemand er langs wilde gaan. Liet mijn man het eten aanbranden dan zei ik sorry, want ik had niet genoeg geholpen. Kon mijn dochter niet vlug genoeg veter strikken? Sorry ik ben niet zo’n goede moeder. Eten we patat voor de buis op woensdag? Sorry dat vind ik lekker gezellig. Zei iemand wat ziet je huis er gezellig uit, dan zei ik nog sorry want er lag natuurlijk overal rommel en het was niet klinisch schoon.

Echt mijn standaard reactie op kritiek, zelfs als het een compliment was, is altijd maar sorry. Het afgelopen jaar heb ik daar heel erg mee lopen dealen. Not your Monkey kreeg ik van een vriendin te horen. En die kreet is blijven hangen. Al is dat natuurlijk niet van de een op de andere dag geen uitdaging meer voor me.. sorry not sorry!

sorry not sorry

Goed voor mezelf zorgen

Een van de andere uitdagingen waar ik tegen aanliep is goed voor mezelf zorgen. Nou ja op bepaalde vlakken dan. Ik drink altijd voldoende water en kruidenthee. Ik eet veel groente en probeer voldoende te bewegen. Maar mijn lichaam verzorgen daar had ik geen puf voor. sorry not sorry!

Dagcrème, nachtcrème, elke avond en ochtend mijn huid reinigen. Maskertjes, peelings. Pff nee veel te veel moeite. In de zomermaanden smeer ik wel braaf zonnebrandcrème hoor daar niet van, maar al dat andere gedoe. Ik kwam niet veel verder dan een korte peeling onder de douche gevolgd door een 3 minuten masker als ik toch mijn haren aan het wassen was. Nu weet ik wel dat dat deels komt door de burn-out en dat het vanzelf weer goed gaat komen. En met de Goodiebox kalender 2021 gaat dat zeker goedkomen.

goodiebox 2021

Lief zijn voor jezelf met de goodiebox kalender 2021

De goodiebox kalender 2021 gaat je helpen met lief zijn. Lief zijn voor jezelf is zo belangrijk in het leven. Niet overal je verantwoordelijk voor voelen, niet steeds maar zorgen voor andere mensen en jezelf wegcijferen. Niet denken dat je slechter bent dan andere mensen. Of lelijker omdat je een maatje meer hebt. Ik heb een maatje meer, een aantal maatjes meer. Maar ik ben blij met mijn lijf. Al zet ik hem niet op de foto in badkleding of ondergoed zoals andere mensen met een maatje meer durven. Dat lef heb ik niet. Omdat ik dan toch weer zo gevoelig ben dat ik oordelen van andere mensen niet aan kan. Want daar zijn heel veel mensen goed in.

Ik kan het niet omdat ik in het verleden online ben gepest door een buurvrouw. Sommige mensen zijn heel goed in andere mensen belachelijk maken omdat ze er in hun ogen niet volmaakt uitzien. Maar weet je, we worden allemaal naakt geboren. En door foutjes in de genen, medicijnen of andere redenen kan het zijn dat jij of heel erg te dun bent of heel erg te dik. Of misschien ben jij wel perfect? Wie zal het zeggen? Wie heeft het recht er wat over te zeggen? Alleen de eigenaar van dat lijf!

Ik ben wie ik ben

Wetende wat mijn lichaam allemaal te verduren heeft gehad de afgelopen jaren. Wetende dat ik 2 stofwisselingsziektes heb en wat organen mis. Ik weet dat ik zoveel goede eigenschappen heb waar andere mensen jaloers van worden. In mijn ogen ben ik dus perfect. Precies zoals ik moet zijn. Een lieve moeder, een goede vrouw, een goede leerkracht, een fijne collega, een creatieve blogger die dol op boeken is. En ik mag lief zijn voor mijzelf en hoef niet altijd sorry voor van alles te zeggen. Al is dat wel lastig. Sorry not sorry!

Inhoud goodiebox kalender 2021

Met de goodiebox kalender 2021 wordt december een uitpakfeestje. In deze doos met 3 lades zitten maar liefst 24 cadeautjes verstopt die allemaal bedoeld zijn om lief voor jezelf te zijn. Het is een mooie doos met 3 lades en een uitklapbare spiegel. Een doos die zo wit is dat mijn vingers jeuken om er wat creatiefs mee te doen. Wat blingbling steentjes en misschien een likje verf. Want ja ik ben creatief dat is mijn superkracht.

Een paar van de cadeautjes heb ik voor deze blog open gemaakt. Ik koos onder andere voor 17 en 7 mijn geboortedatum. Wat ik aantrof maakte me blij, en het koste me wel wat moeite om het weer terug te doen in de doos. December is aan de ene kant zo dichtbij, maar toch ook ver weg. Maar geduld is een schone zaak. Dus heb ik alles weer netjes terug gedaan in de maagdelijke witte ladedoos. Netjes te wachten tot ik over een maand mag beginnen met elke dag een doosje open maken. Mijzelf verwennen, lief zijn voor mijzelf. En natuurlijk de producten ook echt gaan gebruiken.

goodiebox 2021

Ik kan mij verheugen op onder andere: Nagellak, sleeping mask, eye patches, foot peeling mask, clear spot control, body scrub, oogschaduw en Parfum en nog veel meer. Met in totaal 24 producten maken we een einde aan het altijd maar sorry zeggen.

Sorry not Sorry! Ik ben wie ik ben!

goodiebox 2021

Goodiebox 2021

Vandaag de dag voelen talloze vrouwen zich schuldig, omdat ze niet voldoen aan de maatschappelijke verwachtingen. Ze excuseren zich als het gaat om carrière, uiterlijk, relaties en meningen – de lijst is eindeloos. Met de lancering van de Non-Apology campagne heeft Goodiebox koers gezet naar een wereldwijde missie om deze schuldgevoelens bij vrouwen weg te nemen.

Wil jij ook de goodiebox 2021 kalender ter waarde van €485 euro bestellen? Kijk op de site en schaf deze adventskalender aan voor jezelf, of voor iemand die jij het gunt. Niet leden betalen 110 euro en leden 100 euro.

Lees ook deze blog over verschillende manieren om het goed te maken met iemand

Footer2 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.