Skip to Content

Maak de mooiste armbanden met Disney Princess magical bracelets

Is jouw dochter ook zo dol op al die Disney prinsessen? Dan zijn de Dinsey Princess magical bracelets echt iets voor jouw kleine meid! Maak samen de mooiste armbanden die jullie ooit hebben gezien.

magical bracelets

Do it yourself van Totum

Al eerder heb ik een review geschreven over het maken van armbanden. Totum heeft namelijk ontzettend veel leuke doosjes waarmee je zelf iets kan maken. Armbandjes, kettingen, donuts en zelfs postcards. Als ik aan Totum denk, denk ik aan alles wat je kan maken. En zo ook dus de Disney Princess magical bracelets. Ideaal voor meisjes die het graag zelf doen.

Disney prinsessen

Mijn dochter wil het liefst een mooie prinses zijn en Elsa is toch echt wel haar favoriet. Maar Ariël en Rapunzel zijn langzaam binnengeslopen in haar favorieten lijstje. Op haar vierde verjaardag kreeg ze barbiepoppen van deze 3 Disney prinsessen. Disney Princess magical bracelets bevat twee van haar drie favorieten prinsessen, dus dat ze dit geweldig zou vinden wist ik eigenlijk al zeker. Naar Ariël en Rapunzel heb je Doornroosje, Assepoester en Sneeuwwitje. Laten dit nou ook mijn favorieten prinsessen zijn. En jij hebt vast ook wel een favoriete Disney prinses, toch?

Magical bracelets maken

Zodra Isabel de doos zag riep ze gelijk uit dat ze die wilde maken. “Kijk mama! Die prinsessen ken ik!”. De vorige keer vond ze de sieraden van Frozen 2 erg lastig om te maken, maar dit ging haar wel lukken riep ze blij. En nadat ik alles eruit had gehaald, wist ik zeker dat zij dit ging kunnen. Het is een kwestie van rijgen, klikken en een knoop erin leggen. Een kind kan de was doen.

Aan elkaar of toch los?

Het grappige van deze kralen is dat je ze los aan het elastiek kan rijgen of ervoor kan kiezen om ze aan elkaar te klikken zodat het een balletje wordt. Er zijn vier verschillende kleuren die je kan gebruiken. Van paars zijn er het meeste. Daarna kom lichtroze en donker roze. Helaas zijn er van blauw maar vier kralen. Maar dat maakt Isabel niet uit, want haar lievelingskleur is roze en daar zijn er genoeg van. Je kan een bolletje maken van dezelfde kleuren of de kleuren mixen. Alles kan en alles mag. Een magical bracelets is nog nooit zo makkelijk geweest om te maken

princess magical bracelet eindresultaat

Magical bracelets voor iedereen vanaf 3 jaar

Isabel is nu vier, maar had ze dit ook vorig jaar kunnen maken? Ik zeg ja. Magical bracelets is een kwestie van rijgen en knopen. Elk jong kind moet dit eigenlijk wel kunnen. Het plakken van de stickers op de platte kralen is ook goed te doen. Daarom durf ik wel te zeggen dat Totum de leeftijd voor het maken van deze armbanden goed heeft ingeschat. Wordt jouw kind binnenkort drie en is het dol op prinsessen? Dan raad ik zeker dit DIY doosje aan van Totum. Hoe komt jouw armband eruit te zien?

Footer4 nieuw
Joyce
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lynn Mahieu

Tuesday 9th of November 2021

Mijn dochter is net 4 geworden en is dol op knutselen en prinsessen. Ik zou haar dus heel blij kunnen maken met dit leuke setje!

Erica

Saturday 6th of November 2021

Leuke winactie, ik doe mee voor mijn nichtje.

Marianne vd M

Friday 5th of November 2021

Super leuk voor onze dochter.

Nency

Friday 5th of November 2021

Voir mijn kleindochter

Ilse Brinkhuis

Thursday 4th of November 2021

Doe graag mee voor mijn kleindochter.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.