Helikopter helikopter mag ik met je mee omhoog – een knutsel

Helikopter helikopter mag ik met je mee omhoog is een van de favorieten van de kinderen. Met de handgebaren gaat de helikopter omhoog. De jonge kinderen die nog niet het verschil weten tussen helikopter en vliegtuig wijzen tijdens het wandelen vaak omhoog als ze een vliegtuig zien en zeggen dan kopter kopter!! Ja als je in Delft woont en dus vlak bij Rotterdam The Hague airport, vliegen er regelmatig vliegtuigen over ons huis. Tijdens het wandelen moet ik dan ook vaak dit liedje met ze zingen.

Helikopter helikopter mag ik met je mee omhoog

Helikopter helikopter mag ik met je mee omhoog

Voor de kinderen weer een makkelijke knutsel bij een leuk kinderliedje.

Benodigdheden:

Werkwijze:

  • Laat de kleurplaat inkleuren.
  • Doe wat lijm op de wolken en laat je kind hier wol op plakken als lucht.
  • Eventueel knip je de tekening uit en de wolken ook en plakt dit op een blauw papier zodat het net echt lijkt dat de helikopter door de wolken vliegt.
  • Maak een foto van je kind en print deze uit in kleur of gebruik een pasfoto.
  • Plak de foto in de cockpit!
  • Klaar is Helikopter helikopter mag ik met je mee omhoog

Zoals je ziet heb ik zelf niet de wolken uitgeknipt en met watten beplakt, dat komt omdat ik in deze week in het echt met de kinderen al 2 andere watten knutsels had en het een beetje overdadig vond worden om dit weer aan te bieden. Je kunt het dus ook zonder watten opplakken. Het maakt de kinderen echt niet uit, die genieten al dat ze zichzelf in de helikopter zien zitten.!

Helikopter helikopter mag ik met je mee omhoog

Nog meer kinderliedjes

Wil jij ook een map vol zelfgemaakte kinderliedjes zoals het Helikopter helikopter mag ik met je mee omhoog maken? Kijk dan ook eens bij de volgende liedjes:

Vergeet mij niet te volgen op Pinterest!

Footer1
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.