Skip to Content

Een sieraad voor iedereen!

Binnenkort ben ik jarig en ik ben al een tijdje bezig om mijn verlanglijstje te vullen met kleine en grote cadeautjes. Terwijl ik het internet afstruin, kom ik vaak ook leuke dingen tegen om cadeau te doen aan een ander. Dit keer kwam ik op de één of andere manier veel sieraden tegen. Ben jij nog op zoek naar een sieraad als cadeau? Ik vond iets wat bij iedereen past!

Op mijn verlanglijstje

Niet dat ik van plan ben om het (groots) te gaan vieren. Maar er zijn een paar mensen die me toch altijd graag willen verblijden met een cadeautje, of ik mijn verjaardag nou vier of niet. En het is natuurlijk het leukst om iets te geven wat iemand écht graag wil. Om het nog een beetje spannend te houden, zet ik altijd veel dingen op mijn verlanglijstje. Sommige cadeautjes “copy & paste” ik van vorig jaar. Er staat niet altijd een sieraad als cadeau tussen, maar dit jaar hoop ik dat ze een Buddha to Buddha ring kopen

buddha to buddha

Handgemaakte details

Ook al zou ik weten dat ik dit sieraad als cadeau zou krijgen, dan blijft het alsnog een verrassing, want Buddha to Buddha sieraden worden met de hand gemaakt (in Bali, Indonesië) en zijn daardoor dus nooit precies hetzelfde. Ze hebben allemaal mooie details in het sterling zilver. Beide aspecten spreken mij erg aan, ik draag eigenlijk alleen nog maar zilveren sieraden die uniek zijn. Naast ringen hebben ze ook kettingen en armbanden.

Ik zie overal een sieraad als cadeau!

Het is trouwens geen toeval dat ik nu ineens veel sieraden tegenkom bij het zoeken naar cadeautjes om mijn verlanglijstje te vullen. Vorig week ben ik een onderdeel van een zelfgemaakte armband verloren. Het Baader-Meinhoff-fenomeen noemen ze het ook wel, ken je dat? Dat is dat je ergens onbewust naar op zoek bent, wanneer je aan iets denkt. Ik had het ook toen ik erg bezig was met mijn kinderwens. Dat je dan ineens overal zwangere vrouwen ziet. En nu is het dus een sieraad als cadeau.

Voor iedereen

Nu ik met verlanglijstjes bezig ben, is ook ineens iedereen jarig. Nee hoor, grapje, maar ik vind het wel leuk om dingen die ik tegenkom, zoals dus die stoere, robuuste en tegelijk ook elegante sieraden van Buddha to Buddha, ook meteen voor andere mensen in mijn familie- en vriendenkring te onthouden. Zo heb ik bijvoorbeeld een boek over katten op mijn lijstje staan die ik ook aan één bepaalde vriendin zou willen geven. Maar zo’n sieraad als cadeau als de Buddha to Buddha ringen, zie ik niet bij één specifiek persoon voor me: die passen eigenlijk bij iedereen! En ze zijn er trouwens niet alleen voor vrouwen, ook voor mannen.

Bekende Nederlanders

Wist je dat bekende Nederlanders ook Buddha to Buddha sieraden dragen? Ook Snoop Dogg, Doutzen Kroes en Afrojack zijn ermee gezien. Haha, en dan straks mijn eigen naam in dit lijstje! Oh, en ze hebben ook een Junior Collectie. Dus ik denk dat ik mijn zoontje ook beroemd ga maken en zo’n sieraad als cadeau ook alvast op zijn verlanglijstje ga zetten.

En voor welk sieraad ga jij?

Kijk ook deze blogs voor een sieraad als cadeau:

Footer3
Delicia
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.