Dag van de Minibieb, zaterdag 19 september 2020

Vandaag, zaterdag 19 september 2020, is de Dag van de Minibieb. En dat betekent dat bij heel veel Minibiebs leuke activiteiten te doen zijn, zoals voorlezen of boeken ruilen. Dus als je nog geen plannen had voor vanmiddag, maak eens een wandelingetje langs (een van de) Minibiebs bij jou in de buurt!

dag van de minibieb

Wat is de Dag van de Minibieb, en waar?

De Dag van de Minibieb vindt op zaterdag 19 september plaats. Allereerst om bezoekers en beheerders van Minibiebs eens kennis met elkaar te laten maken. Maar het is eigenlijk een soort Open Dag voor Minibiebs. Beheerders door heel Nederland organiseren kleine activiteiten bij hun Minibieb. Kijk op de kaart welke Minibiebs meedoen op 19 september. Het zijn er meer dan 350! Er is ook een lijst per provincie met deelnemers aan de Dag van de Minibieb. Wie weet wordt er bij jouw Minibieb voorgelezen. Of zijn er extra boeken te ruilen. En soms krijgt de bezoekers zelfs koffie/thee met iets lekkers!

dag van de minibieb

Activiteiten op 19 september 2020

De beheerders bedenken de activiteiten zelf en voeren zelf de activiteiten uit. Bij iedere deelnemende Minibieb is er weer iets anders te doen. Natuurlijk kun je bij alle Minibiebs naar hartelust boeken ruilen. Het geeft je ook eindelijk de kans om de Minibiebbeheerder een keertje te verwennen. Dus neem je mooiste boeken mee om te ruilen! Dan heeft de beheerder na deze dag ook weer een voorraad mooie boeken om de Minibieb mee te vullen. En zo maken we op de Dag van de Minibieb met elkaar een succes van al die mooie ruilbibliotheken in Nederland.

dag van de minibieb

Inspiratie nodig voor de Dag van de Minibieb?

Weet je nog niet naar wat voor soort boek je precies op zoek bent? Kijk dan natuurlijk even op onze blog StoerLeesVoer! Daar zijn van heel veel boeken eerlijke recensies te vinden. Én je kunt ze per categorie of uitgever gemakkelijk opzoeken. Wij hopen dat je met onze hulp een mooie boekenruil kunt maken vandaag! Veel plezier op de Dag van de Minibieb!

Enne… wij zijn natuurlijk erg benieuwd welke jij bezocht hebt! Laat je dat even weten in de reacties hieronder?

Delicia
Delen is enorm lief

Delicia

Ik ben Delicia en in het dagelijks leven werk ik in de zorg. Sinds eind 2016 ben ik moeder van mijn zoontje. Op de dagen dat ik vrij ben, ben ik vaak samen met hem buiten te vinden. Bijvoorbeeld hardlopend naast mijn zoontje, want sinds deze zomer kan hij zonder zijwieltjes fietsen! In de avonduren maak ik, na het voorleesritueel bij mijn zoontje, graag tijd om te schrijven. Al een aantal jaar zit ik in het blogteam van StoerLeesVoer en MamaScrapelle. Ik schrijf niet alleen graag reviews van peuterboeken, maar ik vind het ook erg leuk om mijn visie en ervaringen te delen over gezondheid, interieur en (actieve) uitstapjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.