Skip to Content

Stickervellenboek en een tekenjournal van Jill Schirnhofer

Jill Schirnhofer, beter bekend als Jill, is een internationaal geprezen creatieve duizendpoot. Haar unieke stijl en bruisende persoonlijkheid hebben haar tot een inspiratiebron gemaakt voor jonge kunstenaars en creatievelingen over de hele wereld. Duik mee in de wondere wereld van Jill en kijk mee naar haar nieuwste producten: Het stickervellenboek en een tekenjournal van Jill Schirnhofer!

op de foto met Jill Schirnhofer

Het begin van Jill’s reis

Geboren op 29 oktober 1991 in Amsterdam, is Jill Schirnhofer, beter bekend als Jill, een veelzijdige Nederlandse creatieve professional. Haar oorspronkelijke focus ligt op illustratie en schrijven, maar ze verwierf landelijke bekendheid dankzij haar rol als presentatrice van het populaire kinderprogramma “Jill,” dat wordt uitgezonden door AVROTROS op Zapp, NPO 3.

Jill’s YouTube-kanaal en Instagram-account werden al snel populair vanwege haar vrolijke video’s en creatieve projecten. En ja zelfs ik kijk er met plezier naar!

Creatieve producten van Jill Schirnhofer

Jill Schirnhofer heeft een verscheidenheid aan creatieve producten ontwikkeld die haar fans de mogelijkheid bieden om haar unieke stijl en creativiteit in hun eigen projecten te integreren. Enkele van haar meest opvallende creaties zijn onder andere:

 1. Kleurboeken*: Jill heeft een reeks kleurboeken uitgebracht die zijn ontworpen om zowel kinderen als volwassenen te inspireren. Haar gedetailleerde illustraties nodigen iedereen uit om kleur toe te voegen en hun eigen kunstwerken te creëren.
 2. Knutselkits*: Jill’s knutselkits zijn gevuld met allerlei materialen en instructies voor het maken van leuke en fantasierijke ambachtelijke projecten. Van het maken van sieraden tot het decoreren van fotolijstjes, deze kits zijn een geweldige manier om creativiteit te stimuleren.
 3. Stickers: Voor fans van haar speelse tekenstijl biedt Jill een verscheidenheid aan stickers. Deze producten kunnen worden gebruikt om notitieboeken, brieven, en meer te personaliseren.
 4. Kookboeken*: Naast tekenen en knutselen is de derde pijler van het AVRO-TROS-programma ‘Jill’ bakken. Jill Schirnhofer schreef meerdere kookboeken waaronder “Bakken met Jill”! In dit bakboek, dat gericht is op kinderen, deelt Jill haar 35 ultieme bakrecepten voor koekjes, mini-taartjes, spectaculaire feesttaarten en vele chocolade-treats! Met stap-voor-stap fotografie en natuurlijk talloze tips om jouw baksels die beroemde Jill-twist te geven!
 5. Leesboeken*: Elvy’s eigen wereld – So boho! is het eerste deel in een nieuwe fictieserie die vooral meisjes zal aanspreken, geschreven door ’s lands bekendste crea queen. We maken kennis met Elvy, een dromerig, creatief meisje dat vooral in haar eigen wereldje leeft. Ze moet van haar ouders meer onder de mensen komen, dus als hippiezus Joy Elvy uitnodigt om de zomer bij haar en haar boho-vrienden op Ibiza door te brengen, kunnen hun ouders moeilijk nee zeggen. Elvy’s tekentalent komt goed van pas op het eiland als zij samen met buurmeisje Kate een kledinglabel begint. Deze serie bestaat uit 3 delen.
handtekening

Stickervellenboek en een tekenjournal van Jill Schirnhofer

De nieuwste producten zijn het Stickervellenboek en een tekenjournal van Jill Schirnhofer. Tijdens de Kreadoe kon je deze producten al kopen bij de stand van uitgeverij Muscreatief. En dat werd massaal gedaan kan ik je vertellen! Natuurlijk ook om deze door Jill te laten signeren. Ik vond het tof om te zien dat ondanks de roze uiterlijkheden van deze boekjes ik ook jongens in de rij zag staan om met Jill op de foto te gaan.

Het tekenjournal van Jill Schirnhofer is een mooi boekje op A5 formaat met stevige papieren blanke pagina’s. Het journal heeft 108 pagina’s extra dik 240 grams Munken papier en is dus helemaal geschikt om in te tekenen, schilderen, schetsen, schrijven, scrapbooken en wat je maar wilt! Voorin zit een klein boekje waarin Jill allerlei tips geeft om het tekenjournal te vullen. Zo staat er ook een 30 dagen tekenchallenge in. Je kunt bijvoorbeeld een pagina in 4 vlakken verdelen en dan elke dag een vlak vullen met een mooie tekening.

Maar in het inspiratieboekje staan nog veel meer leuke tips en ik weet zeker dat creatieve kinderen zelf ook genoeg inspiratie hebben om met het boekje aan de slag te gaan!

Laat je creatieve magie vrij, creëer de mooiste pagina’s en teken je happy!

Het stickervellenboek van Jill bestaat uit maar liefst 50 stickervellen met meer dan 1500 prachtige, gedetailleerde illustraties van Jill kun je alles om je heen versieren. Van zwart wit tot kleur, van cijfers tot woorden en van Fashion tot Food. Alles komt voorbij! En de stickervellen zitten echt bomvol met kleine stickertjes om kunstwerken mee te versieren. Fleur je journal, agenda of planner op, maak een mooie scrapbookpagina of versier je boeken en schriften.

Iets wat ik zelf als klein kind altijd deed is linksboven op een A5 blad een sticker plakken en deze daarna in het groot natekenen. Dat is dus zeker ook een toepassing om te doen met het tekenjournal van Jill Schirnhofer!

Je koopt het tekenjournal onder andere op bol
Het stickervellen boek koop je onder andere op bol

30 dagen tekenchallenge

Dochterlief vroeg wat ze nou moest tekenen de 30 dagen tekenchallenge die in het tekenjournal van Jill Schirnhofer staat. Dus bedacht ik nog 30 dingen om te tekenen. Voel je vrij om de volgorde aan te passen of opdrachten te vervangen door andere die beter bij de interesses van het kind passen.

 1. Een regenboog
 2. Je favoriete dier
 3. Een buitenaards wezen
 4. Een fantasievriend
 5. Het strand
 6. Een ruimteschip
 7. Een sprookjeskasteel
 8. Een vrolijke zon
 9. Een robot
 10. Een magische boom
 11. Je droomhuis
 12. Een grappige monsterfamilie
 13. Een onderwaterwereld
 14. Een raketlancering
 15. Een gekke hoed
 16. Een snoepland
 17. Een dinosaurus
 18. Een feestelijke taart
 19. Een vliegend tapijt
 20. Een jungle met exotische dieren
 21. Een superheld
 22. Een winterlandschap
 23. Een reis naar de maan
 24. Een spookhuis
 25. Een vliegende olifant
 26. Een magische spiegel
 27. Een raceauto
 28. Een prinses
 29. Een geheime schat
 30. Jezelf als tekenfilmkarakter

Creatieve kinderen geef je producten van Jill Schirnhofer cadeau!

Jill’s missie is om op een inspirerende manier creativiteit toegankelijk te maken voor iedereen. Jill is ervan overtuigd dat creatief denken een skill is die heel handig is voor alle aspecten van het leven en daarom wil ze er alles aan doen om je te helpen dat creatieve vonkje te vinden en je creatieve magie te bevrijden.

Jill Schirnhofer heeft de wereld betoverd met haar kleurrijke en inspirerende creaties. Haar unieke stijl en toegankelijke benadering van kunst en ambacht hebben velen geïnspireerd om hun creativiteit te omarmen. Haar kleurboeken, knutselkits en stickers zijn een perfect cadeau voor creatieve kinderen! En voor volwassenen! Want ik ga natuurlijk gezellig mee tekenen!

tekenjournal en stickervellenboek Jill Schirnhofer
footer 8
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.